Daj Murinja u Juventus za revans hahaha
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2018/19 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostAlegri da se ne ljubimo druže.
Realno je da mi ovo teško možemo da obrnemo bez obzira na sve.
Comment
-
Kako god zvučalo, ovo Juve treba da bude zadovoljan rezultatom.
Imaš ovako brutalan napad, a ti se skroz povučeš. Nisam ni očekivao da će napasti svom snagom, ali ovo je bilo previše povučeno. Ogroman pritisak na zadnju liniju. Morala je popustiti u nekom trenutku.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Evropski fudbal je propao bar što se tiče ujednačenosti. Ne bih o kvalitetu nisam pametan za to.
Imaš 4-5 klubova od kojih znaš da realno 2-3 mogu da uzmu. Nema više Engleza nema Italijana sem Juventusa. Ako i neko zaluta bude izbišen kao Roma i Liverpul od Reala.
Ma ne ksžem tebi Zola nego pričam da su ljudi stavljali Siti za glavnog favorita a ljudi nisu još stigli do finala jednom. Gde to ima logike, pa ipak ovde tradicija i ostale stvari igraju nešto.
Mislim da Ronaldo ima više golova od Sitija u takmičenju posle grupa.Last edited by Cassius Clay; 20-02-19, 22:05.
Comment
-
Ako gledamo rezultat Atleti mora prezadovoljan ici u revans, potpisali bi pre meca (i ja). Ako smo gledali mec Juve mora ici zadovoljan u Torino, trebalo je vise da bude, ovako jos imaju sansu. Precka, Costa, ponisten gol, penal za 5cm i 2 gola. Juve prakticno bez sanse + Atletiko diktirao tempo ceo mec.
Bravo momci!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostKako god zvučalo, ovo Juve treba da bude zadovoljan rezultatom.
Imaš ovako brutalan napad, a ti se skroz povučeš. Nisam ni očekivao da će napasti svom snagom, ali ovo je bilo previše povučeno. Ogroman pritisak na zadnju liniju. Morala je popustiti u nekom trenutku.
Comment
-
Cholo najbolji trener sveta.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment