Ma kakvi, on je sad jedva uzeo ovaj gejm za izjednacenje, covjek je morao da osvoji poslednja tri seta lagano, a drugi je izgubio, treci visio jer je imao brejk zaostatka i sad ovaj na kraju zakomplikovao, pobijedice on sam sebe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.
Collapse
X
-
Nece zavrsiti danas Isner i RaonicOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ali mogu AndersonaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nema glavu Anderson da dobije ovo.. sledi raspad.
Comment
-
Rodžer uzeo više poena a opet se muči?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostIsti princip 15 godina. Kad je tesko, servisi u cosak.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment