Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Wimbledon 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oduzeo bi poen Novaku da ga je video. Slicna situacija se desila protiv Svarcmana na RG 2017. I to je isti sudija bio u pitanju.
    Last edited by 147; 11-07-18, 15:44.

Comment

• Nema opravdanja, ni slucajno. Takve stvari ne sme sebi da dozvoljava...

tt
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bravo Noliša!
        sigpic

Comment

• Bravo, bravo.

Kako se Vajda raduje, kao kada je Novak osvajao prve GS titule.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Comment

• Apsolutno, mora da nauči to da savlada, mada sam očekivala sličnu reakciju.Zapravo očekivala sam da će se raspravljati sa njim...Lakše se diše...
            Još samo da Delpo sada ispoštuje
            P.S. Samo da dragi ovo ne vidi...
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Federer se raspada, e moj Kevine, do sad si trebao da zavrsis mec, a mozda cak nece ni izjednaciti u setovima
              sigpic

Comment

• Kevin je ovde sasvim ok...Samo servis da drži i nema problema, sam će Federer da se eliminiše sa turnira
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Roger ce izgubiti, ovo lici na mec protiv Conge...

Sent from my MI 6 using Tapatalk
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Meni ovo Kevinovo izdanje uopšte nije iznenađenje, ceo turnir igra ko zmaj.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by panta_rei View Post
                      ne prija mu CC

salim se, razbice japanca sto se cimate bzvz ... ako se izvuce iz ovog gema ide lagano 3-1 u setovima
                      jednostavno...

Comment

• Rodžer izgleda jako ljuto i nekako nervozno ili mi se čini?

Comment

• Ja zadovoljan.. izgurao je dobro, nije se raspao, igra je bila dobra.. sve u svemu solidno...

p.s. Nisam gledao mec ali mnogo je za*eban Anderson kada udje u zonu.. ako ne pousti bice cupavo..
                          Last edited by Fića; 11-07-18, 15:56.
                          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• 2-2. Da vidimo sad peti. To jest ja ne jer pocinje Rafa, ali ostali.

Comment

• Nema Roger toliko losu statistiku, Kevin dosta pogadja i ima visok procenat ubacenog prvog servisa.

Comment

• Bije Kevin a i Ćaletov kao da sutra ne postoji.
                                sigpic

Comment

Working...