Ime i prezime | Nacionalnost | Plata (€) |
Lionel Messi | Argentinac | 21,2m |
Neymar da Silva | Brazilac | 10m |
Luis Suárez | Urugvajac | 10m |
Andrés Iniesta | Španac | 7,5m |
Ivan Rakitić | Hrvat | 6,5m |
Sergio Busquets | Španac | 6m |
Dani Alves | Brazilac | 6m |
Gerard Piqué | Španac | 5,8m |
Javier Mascherano | Argentinac | 5,5m |
Jordi Alba | Španac | 4m |
Arda Turan | Turčin | 4m |
Claudio Bravo | Čileanac | 3,5m |
Thomas Vermaelen | Belgijanac | 3,5m |
Marc-André ter Stegen | Nemac | 3m |
Jérémy Mathieu | Francuz | 3m |
Adriano Correia | Brazilac | 2,5m |
Aleix Vidal | Španac | 2,5m |
Marc Bartra | Španac | 2m |
Rafael Alcântara | Brazilac | 2m |
Douglas Pereira | Brazilac | 1,5m |
Sergi Roberto | Španac | 1,5m |
Munir El Haddadi | Marokanac/Španac | 1m |
Sandro Ramírez | Španac | 1m |
Jordi Masip | Španac | 1m |
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Last edited by p4p1; 21-10-15, 17:57.
-
Jesu li tacne insinuacije da ce Laveci u Barsu?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Mundo Deportivo je prenio taj info, a izvor je jedan italijanski list. Navodno kao slobodan igrac dolazi. Ja bih bas volio da dodje, mislim da bi bio dobra opcija, a i ja njega bas gotivim ovako kao igraca. Bila bi to najveca kradja u istoriji prelaznih rokova.
Comment
-
I ja ga gotivim opasno kao igraca, pa me bas zato i zaintrigirala ta informacija.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Official: Barcelona confirm that Mascherano has been given two-match ban and will miss Liga games against Getafe and Villarreal #fcblive
Ako sam dobro shvatio, sudija je u izvjestaju napisao da je Maskerano linijskom opsovao majku sto se pokazalo kao neistina (nesto drugo je opsovao a ne majku). Ja sam ocekivao da poniste crveni karton jer je izvjestaj pogresan sto se tog dijela tice a ako se ne varam moze se analizirati samo ono sto se u izvjestaju nalazi.
Sto se tice same kazne, u pocetku su se predvidjale 4 utakmice suspenzije.
Comment
-
-
Uvijek je Roberto davao sve od sebe i ukoliko ne grijesim konstantno je bio pri vrhu liste igraca koji su najvise pretrcali na utakmicama kada je igrao ali sada on igra znatno zrelije.
Sergi Roberto ran 12'182 km during the game on Wedenesday, more than any other Barça player.Lampard: "Best player I've ever played against? Messi, by a mile. You can't get near him when he's at his best. For me, he's the best ever.Ronaldinho's first goal for Barcelona
[VINE]OTv5uwgjPK9[/VINE]Last edited by ognjen; 06-11-15, 23:19.
Comment
-
Ajde ovde da stavim.
Vakvi pasovi ne prolaze ni na PES ni na FIFA. Ovo je magija.
https://streamable.com/vocx
Comment
-
Fotografija sa treninga danas.
Ne bi bilo lose kada bi se Laveci doveo vec u januaru, sasvim realno.
PSG forward Ezequiel Lavezzi (30) could join Barcelona in January if Luis Enrique approves. Contract expires in June, fee maximum 6M. [rac1]
Barcelona have first option to sign PSG forward Ezequiel Lavezzi (30). Transfer fee 5M, salary 5M, contract for 2,5 years. [sport]
Comment
Comment