Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Originally posted by Adam The Llama View PostBarcelona submitted £75m BID for Keïta this morning.
Only to be told by Leipzig that he was in Liverpool having his medical.
Koliko je Barsa prsla...Originally posted by srdjan_sl View PostSamo je pitanje koliko je ta vest tacna, ako jeste onda se stvarno blamiraju za sve pare.
Seri definitivno otpao. U igri su jos Kutinjo i Di Maria.
Dacemo 200m za Kutinja, Di Mariu i Paulinja. Vrhunski posao.
Bolje da smo onda vec poslali tih 200m po Mbapea.
Comment
-
Originally posted by 61563 View Postdi maria je u Spaniji izgleda da se dogovara s Barsom
a za Kutinja dosta njih prenosi vec cifra oko 150,160m eura ocekivano sve
Raduj se Papi ti si hteo samo Dembelea evo mase dresom ,a stizu i ostali
Coutinho isto, skroz diskutabilno rešenje, pisano više puta.. ali kontam da bi se on i prežalio nekako, iako bi platili tipa 3x više nego što stvarno vredi i što ne deluje da nam je takav tip igrača potreban
Najgore od svega je što se odustalo od Serija
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostVeruj da se niko ne raduje, ne znam stvarno zašto i ko bi od navijača Barse hteo Di Mariu.. baš spisak razloga se tu može sastaviti
Coutinho isto, skroz diskutabilno rešenje, pisano više puta.. ali kontam da bi se on i prežalio nekako, iako bi platili tipa 3x više nego što stvarno vredi i što ne deluje da nam je takav tip igrača potreban
Najgore od svega je što se odustalo od Serija,ovo sa Di Marijom,(ne volim ja njega) se slazem,al mozda i nece evo neko javlja propalo,dobar Cou,nebitno za cenu,mislim da bi se snasao...al svakako dosao ti Dembele
Comment
Comment