Apsolutno ovo na satrijeu po suncanom danu je nehumana podloga,lopta je kao po federima,ako sutra bude igrano bice verovatno pod tim uslovima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by forum1nick View PostFinale, oko 7pm? Pa oni igraju bez reflektora... Svako finale bi se prenosio na sledeći dan
Comment
-
Originally posted by 147 View PostI ja se slazem da je sljaka najbolja za gledanje, ali bi bilo jos bolje da finale recimo pocinje oko 7pm. Po prijatnoj veceri tenis bi bio kvalitetniji nego po suncanom danu plus bi navijaci vise uzivali. Rafa bi i dalje bio najbolji, ali bi bile manje razlike svakako.
Takodje bilo bi mnogo bolje da se odvoje muski i zenski slemovi i da svi tacno znaju kada pocinju njihovi mecevi. To bi mnogo pomoglo sto se tice zagrevanja, i ne bi smo imali recimo set kao juce prvi izmedju Noleta i Cikinata.Last edited by jablan; 06-06-18, 16:51.
Comment
-
Originally posted by jablan View PostNisu valjda zbog Nadala izmislili rani poslijepodnevni termin, jeste da termin oko sedam izgleda super za navijace pored malih ekrana ali sta je sa navijacima na tribinama na otvorenom ,komarci, bube, promena temperature i slicno , nimalo prijatno.
Comment
-
Nadam se da ce poceti da igra u nastavku.
Filozofija je jasna, Rafu na 100% ne mogu dobiti ni 5 Schwartzmana.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pratio sam Nadala prvi set, ovih 5 gemova drugog nisam jer sam vozio kuci s posla.
Dovoljno on brejkova pravi, njegov servis je problem broj 1.
Ako ga ubacuje konstantno onda je prespor i preplitak, ako se odluci na agresivniji servis onda ubacuje 50%...
Drugi problem je bekhend.
Iako ga zadnjih godina udara dosta bolje, cak je znao doci na taj nivo da mu je bh bolji od fha na nekim mecevima, ovaj citav RG ga igra jako jako lose.
Kad je u nekom polu trku i ima malo visociju loptu u cosku terena to ne izgleda loše (ynaci ne mislim na sprint) jer tada napad iz BH-a.
Cim je lopta na sredini ili plica i malo nizeg odskoka mnogo se pati, mnogo.
Treci problem je kondicija, ali mislim da ona nije u tom nivou problem da ovoliko pati.
Tek zbog serve i BHa se uvuce nervoza pa i kondicija izgleda slabije nego sto jeste.
FH i ne izgleda lose sekunde, taj ga udarac i vuce kroz turnir i citavu sljaku,
Mislim da je Schwartzman najtezi protivnik za Rafu od preostalih i da ce, kad ovo prodje aBd, rutinski odraditi do kraja.- 19 Grand Slams titles (84 titles)
- Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
- Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
- Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
- Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
- The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
- Positive Grand Slam H2H with all big rivals
- Single and double gold medal winner (2008, 2016)
Comment
-
Očajan Rafa danas. Igra na 20 % Dobro poznajem njegov izraz lica, siguran sam, da je neka ozljeda u pitanju. Izraz lica kao da če sutra umrijeti. Bez energije, spor na lopticama. Nijednom ne može sa FH-o prebiti sa osnovne linije Švarcmana.
Vremenski uslovi najgori moguči za Rafu. Sve negativno se poklopilo. Boli ovo.
Možda če ova pauza pomoči.
Comment
-
A vi bi ste znaci mokru sljaku, tesko i sparno vrijeme sa niskim oblacima i da uz sve to vrijeme kiša sipi toliko malo da odrzava teren i loptice mokrim ali nedovoljno da se prekine?
E nece moci- 19 Grand Slams titles (84 titles)
- Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
- Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
- Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
- Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
- The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
- Positive Grand Slam H2H with all big rivals
- Single and double gold medal winner (2008, 2016)
Comment
-
Originally posted by 147 View PostVeruj mi navijacima je mnogo teze po velikom suncu nego uvece. Inace bi se finale lige sampiona igralo u 2m :/
Comment
-
Ma kakva povreda, nema nivo od pocetka turnira.
Ja pricam u vetar..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by topspinforehand View PostPratio sam Nadala prvi set, ovih 5 gemova drugog nisam jer sam vozio kuci s posla.
Dovoljno on brejkova pravi, njegov servis je problem broj 1.
Ako ga ubacuje konstantno onda je prespor i preplitak, ako se odluci na agresivniji servis onda ubacuje 50%...
Drugi problem je bekhend.
Iako ga zadnjih godina udara dosta bolje, cak je znao doci na taj nivo da mu je bh bolji od fha na nekim mecevima, ovaj citav RG ga igra jako jako lose.
Kad je u nekom polu trku i ima malo visociju loptu u cosku terena to ne izgleda loše (ynaci ne mislim na sprint) jer tada napad iz BH-a.
Cim je lopta na sredini ili plica i malo nizeg odskoka mnogo se pati, mnogo.
Treci problem je kondicija, ali mislim da ona nije u tom nivou problem da ovoliko pati.
Tek zbog serve i BHa se uvuce nervoza pa i kondicija izgleda slabije nego sto jeste.
FH i ne izgleda lose sekunde, taj ga udarac i vuce kroz turnir i citavu sljaku,
Mislim da je Schwartzman najtezi protivnik za Rafu od preostalih i da ce, kad ovo prodje aBd, rutinski odraditi do kraja.
Comment
-
Originally posted by jacques9 View PostOčajan Rafa danas. Igra na 20 % Dobro poznajem njegov izraz lica, siguran sam, da je neka ozljeda u pitanju. Izraz lica kao da če sutra umrijeti. Bez energije, spor na lopticama. Nijednom ne može sa FH-o prebiti sa osnovne linije Švarcmana.
Vremenski uslovi najgori moguči za Rafu. Sve negativno se poklopilo. Boli ovo.
Možda če ova pauza pomoči.13/13!
Comment
Comment