Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sam je kriv Novak 3 forhenda koja ne sme da promasi,bravo Cekinatu,ali za sve je kriv Novak

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
      Što pusti ritern a bio na lopti?
      Zato sto nije siguran u sebe, kada je bio na vrhuncu takve stvari nije radio..

Comment

• Dobro je ovo, očekivali smo ono što smo dobili, četvrtfinala. Setite se gde smo bili pre mesec-dva.

Mučenje je pratiti preko livescora, i nepouzdano, ali rekla bih da se borio kao lav Do poslednjeg daha!

Okrećemo se travi!

Noksi
        "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Ovo je vec razumljiviji nacin da se izbegne Rafa, a ne ko Serena

Comment

• Realno limitiran igraci kao Cekinato ne bi trebali da igraju polufinale slema ali sta je tu je. Pogotovo sto se stisao Cekinato kao nista, samo je vracao lote u tajbrejku. Novak nije imao snage da ga probije.

Steta, nadam se da ce tenis da dozivi bolje dane, a ne ovako limitirani igraci da igraju u polufinalu slema. Inace za sve je Novak kriv. Osim kraja drugog seta Cekinato je bas prosecno igrao.

Comment

• Ali je razocaravajuc nacin na koji je izgubio...to je problem bolan poraz

Comment

• Realno, meč je presudila dekoncentracija na set loptu, onaj inside out Fh , što je u tribine poslao.
                Šteta je za.njega što je izgubio meč u kojem se vraćao par puta i spasio meč lopte. Mislim da bi mu to skroz vratilo samopouzdanje. Ovako će potonuti.

Svaka čast za kockara. Šteta je samo što će i pored dobre igre i uspijeha karijere, uvijek sve biti u sjeni toga da je namjestao meceve

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                  Dobro je ovo, očekivali smo ono što smo dobili, četvrtfinala. Setite se gde smo bili pre mesec-dva.

Mučenje je pratiti preko livescora, i nepouzdano, ali rekla bih da se borio kao lav Do poslednjeg daha!

Okrećemo se travi!

Noksi
                  Gde smo bili pre mesec dva?
                  Jesmo li gubili od Ceki-ceki-kako mu i ime ide ne zna velika vecina ljudi koji prate tenis....
                  Zapamtite dobro onaj RG od pre dve godine. To je taj poslednji slem naseg velikog sampiona. A Jankela kralj u tom trenutku predvidjao 25+ do kraja kraijere. E Janko, Janko.
                  Nema konstantnosti, odigra dobar mec, pa sledeci igra kao debil. Nema zelje za pobedom. Nema glave u najbitnijim trenutcima. Izdaj ga tada sve.
                  Veliki je raspad Nole.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ne može da bude dobro kad izgubi 1/4 finale od 70+ igrača, i to izgubi tako što mu pokloni 2 od 3 seta, a i treći je diskutabilno..
                    Ne znam samo sto ne krene ponekad na mrežu, oni promaseni forhendi direktna posledica neizlaska na mrežu, Italijan je crk'o na kraju, samo je slajsove vraćao, al Novak je još veći car, udara samo sa osnovne linije, odakle mu treba 3 linije da pogodi da bi uzeo poen.. Neverovatno

Comment

• S obzirom da je 20 + igrac na listi ovo je i suvise dobar turnir za Noleta,

Comment

• Na trenutke kao da je Wawrinka ušao u Cecchinata.
                        Svaka čas Italijanu! Novak dosta grešio ne kraju i to ga je koštalo TB-a.

Comment

• Čini mi se da će Dominator sa krompirima u finale

Comment

• Najgore mi je da gledam ovu gnjidu od švedskog komentatora kako se cereka svaki put kad Novak izgubi.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Svaka cast Marku
                              Neverovatno se borio, igrao neke neverovatne poene, stisao se kod prve mec lopte na njegov servis, ali je i odlicno igrao na set loptama za Djokovica.
                              Djokovic je definitivno na putu povratka, ali kao sto je Vajda rekao, sad je na nekih 80%, zato je i imao neke promasaje koji nisu svojstveni njemi kad se mec lomi, ali sigurno ce se vratiti na sam vrh, samo je pitanje vremena.

Sent from my MI 6 using Tapatalk
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Originally posted by luka View Post
                                Šteta je za.njega što je izgubio meč u kojem se vraćao par puta i spasio meč lopte. Mislim da bi mu to skroz vratilo samopouzdanje. Ovako će potonuti.
                                Apsolutno neće

Vraća se iz dubokog kanala, mnogo brže nego što je očekivano.

Samo polako...
                                "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

Working...
                                X