Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apsolutno ovo na satrijeu po suncanom danu je nehumana podloga,lopta je kao po federima,ako sutra bude igrano bice verovatno pod tim uslovima

Comment

• Originally posted by forum1nick View Post
      Finale, oko 7pm? Pa oni igraju bez reflektora... Svako finale bi se prenosio na sledeći dan
      Podrazumeva se da stave reflektore. Takodje meceve u drugoj nedelji ne bi pocinjao pre 4pm. Recimo jedan mec staviti u 4pm a drugi u 8pm. Tako bi svi znali kada igraju,a mala bi bila sansa da se neki mec pomeri...

Comment

• Originally posted by 147 View Post
        I ja se slazem da je sljaka najbolja za gledanje, ali bi bilo jos bolje da finale recimo pocinje oko 7pm. Po prijatnoj veceri tenis bi bio kvalitetniji nego po suncanom danu plus bi navijaci vise uzivali. Rafa bi i dalje bio najbolji, ali bi bile manje razlike svakako.

Takodje bilo bi mnogo bolje da se odvoje muski i zenski slemovi i da svi tacno znaju kada pocinju njihovi mecevi. To bi mnogo pomoglo sto se tice zagrevanja, i ne bi smo imali recimo set kao juce prvi izmedju Noleta i Cikinata.
        Nisu valjda zbog Nadala izmislili rani poslijepodnevni termin, jeste da termin oko sedam izgleda super za navijace pored malih ekrana ali sta je sa navijacima na tribinama na otvorenom ,komarci, bube, promena temperature i slicno , nimalo prijatno.Na kraju krajeva skoro svugdje se igra isti termin lokalno samo sto Rolan Garos zbog Rafe postaje dosadan, zar ne ?
        Last edited by jablan; 06-06-18, 16:51.

Comment

• Originally posted by jablan View Post
          Nisu valjda zbog Nadala izmislili rani poslijepodnevni termin, jeste da termin oko sedam izgleda super za navijace pored malih ekrana ali sta je sa navijacima na tribinama na otvorenom ,komarci, bube, promena temperature i slicno , nimalo prijatno.
          Veruj mi navijacima je mnogo teze po velikom suncu nego uvece. Inace bi se finale lige sampiona igralo u 2m :/

Comment

• Nadam se da ce poceti da igra u nastavku.
            Filozofija je jasna, Rafu na 100% ne mogu dobiti ni 5 Schwartzmana.
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Pratio sam Nadala prvi set, ovih 5 gemova drugog nisam jer sam vozio kuci s posla.

Dovoljno on brejkova pravi, njegov servis je problem broj 1.

Ako ga ubacuje konstantno onda je prespor i preplitak, ako se odluci na agresivniji servis onda ubacuje 50%...

Drugi problem je bekhend.

Iako ga zadnjih godina udara dosta bolje, cak je znao doci na taj nivo da mu je bh bolji od fha na nekim mecevima, ovaj citav RG ga igra jako jako lose.
              Kad je u nekom polu trku i ima malo visociju loptu u cosku terena to ne izgleda loše (ynaci ne mislim na sprint) jer tada napad iz BH-a.
              Cim je lopta na sredini ili plica i malo nizeg odskoka mnogo se pati, mnogo.
              Treci problem je kondicija, ali mislim da ona nije u tom nivou problem da ovoliko pati.
              Tek zbog serve i BHa se uvuce nervoza pa i kondicija izgleda slabije nego sto jeste.

FH i ne izgleda lose sekunde, taj ga udarac i vuce kroz turnir i citavu sljaku,

Mislim da je Schwartzman najtezi protivnik za Rafu od preostalih i da ce, kad ovo prodje aBd, rutinski odraditi do kraja.
              - 19 Grand Slams titles (84 titles)
              - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
              - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
              - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
              - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
              - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
              - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
              - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Očajan Rafa danas. Igra na 20 % Dobro poznajem njegov izraz lica, siguran sam, da je neka ozljeda u pitanju. Izraz lica kao da če sutra umrijeti. Bez energije, spor na lopticama. Nijednom ne može sa FH-o prebiti sa osnovne linije Švarcmana.

Vremenski uslovi najgori moguči za Rafu. Sve negativno se poklopilo. Boli ovo.

Možda če ova pauza pomoči.

Comment

• A vi bi ste znaci mokru sljaku, tesko i sparno vrijeme sa niskim oblacima i da uz sve to vrijeme kiša sipi toliko malo da odrzava teren i loptice mokrim ali nedovoljno da se prekine?

E nece moci
                  - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                  - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                  - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                  - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                  - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                  - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                  - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                  - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Servis nula, BH loš, FH očajan danas (a celi RG igrao odlično sa FH strane). Kretanje loše, nervoza maksimalna. Body languagre nikad gori. Može samo bolje od toga, ali bojim se da je u pitanju kakva ozljeda.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                      Veruj mi navijacima je mnogo teze po velikom suncu nego uvece. Inace bi se finale lige sampiona igralo u 2m :/
                      Ne mozes da usporedis ligi sampiona i tenis, tenis se oduvek igrao na otvorenim terenime napretkom drustva i izgradni pokrivenih terena to se menja ali tradicija je tradicija, za mene je neshvatljivo da se Rolan Garos u dvorani i nocu, i na kraju tu je faktor "snobizma", tenis ipak nije sport za narodne mase, kako bi mogli onda da se "reklamiraju" skupe naocare za sunce, ekstravagantni sesiri i haljine i sandale od tisucu eura, nema obicne raje na tribinama ili je jako malo

Comment

• Ma kakva povreda, nema nivo od pocetka turnira.
                        Ja pricam u vetar..
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
                          Pratio sam Nadala prvi set, ovih 5 gemova drugog nisam jer sam vozio kuci s posla.

Dovoljno on brejkova pravi, njegov servis je problem broj 1.

Ako ga ubacuje konstantno onda je prespor i preplitak, ako se odluci na agresivniji servis onda ubacuje 50%...

Drugi problem je bekhend.

Iako ga zadnjih godina udara dosta bolje, cak je znao doci na taj nivo da mu je bh bolji od fha na nekim mecevima, ovaj citav RG ga igra jako jako lose.
                          Kad je u nekom polu trku i ima malo visociju loptu u cosku terena to ne izgleda loše (ynaci ne mislim na sprint) jer tada napad iz BH-a.
                          Cim je lopta na sredini ili plica i malo nizeg odskoka mnogo se pati, mnogo.
                          Treci problem je kondicija, ali mislim da ona nije u tom nivou problem da ovoliko pati.
                          Tek zbog serve i BHa se uvuce nervoza pa i kondicija izgleda slabije nego sto jeste.

FH i ne izgleda lose sekunde, taj ga udarac i vuce kroz turnir i citavu sljaku,

Mislim da je Schwartzman najtezi protivnik za Rafu od preostalih i da ce, kad ovo prodje aBd, rutinski odraditi do kraja.
                          1000% tacno to sto pricam celog proljica, odlicna analiza

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
                            Očajan Rafa danas. Igra na 20 % Dobro poznajem njegov izraz lica, siguran sam, da je neka ozljeda u pitanju. Izraz lica kao da če sutra umrijeti. Bez energije, spor na lopticama. Nijednom ne može sa FH-o prebiti sa osnovne linije Švarcmana.

Vremenski uslovi najgori moguči za Rafu. Sve negativno se poklopilo. Boli ovo.

Možda če ova pauza pomoči.
                            Jedino da se mec nastavi sutra. I to pod uslovom da je ustao na levu nogu a ne da ima neki problem. Poznajemo oboje njegov izraz lica, i ovo su oni mecevi kada nema dovoljan nivo za preokret protiv koga god da igra. Svestan je i on toga.
                            13/13!

Comment

• Prvo bube sad tradicija i naočare...

Comment

• Šanse za Švarcmana su jedino da se meč nastavi večeras i pre mraka da završi posao. U suprotnom, ukoliko se meč nastavi sutra po sunčanom vremenu Nadal će ovo preokrenuti i pobediti. Kao one 2012. protiv Novaka, koji ga je "imao" na mokroj šljaci

Comment

Working...
                                X