Announcement

Collapse
No announcement yet.

Internazionali BNL D’Italia Rome, Italy May 13 - 20

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Ma sve je do Fabio, evo vidite i sami, nije Rafa pojacao vec Fabio pao. Zastrasujuc nivo Nadala nakon prvog seta, protiv ovoga je nemoguce igrati, lik samo pojacava kako odmice mec.
    Nemoj zezat, od starta je Nadalov nivo najveći mogući. Fognini je nadljudskim naporima uspio da uzme prvi set, ali je platio cijenu jer normalan čovjek to ne može izdržati. Samo Đoković na svom maksimumu, a na Roland Garrosu ni on.
    Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Nadalu na ovom nivou jedino jos fali jos malo konstantniji servis i bolji ofanzivni ucinak sa FH paralelom i IO FH-om.
      Ostatak je zaista top.

Eh ostaje da vidimo da li ovaj nivo moze drzati u svakom mecu ili ga je Fonjini izvukao iz njega samo sada.
      Ove godine jos nismo vidjeli ovaj nivo.
      - 19 Grand Slams titles (84 titles)
      - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
      - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
      - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
      - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
      - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
      - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
      - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Bas los Fonjini u zadnja dva seta. Pobediv je ovaj Nadal itekako, I mislim da ga vecina trenutno precenjuje. Doduse konkurencija je ocajna. Inace Nadalov bekend je daleko od topa po meni.

Comment

• Scenario koji baš želim vidjeti je Nadal-Novak.

Comment

• Evo kao sto sam rekao, Fonjini se zali na povredu Nadalu

Comment

• Kakav urlik Cilica, "Careee"
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
                Nemoj zezat, od starta je Nadalov nivo najveći mogući. Fognini je nadljudskim naporima uspio da uzme prvi set, ali je platio cijenu jer normalan čovjek to ne može izdržati. Samo Đoković na svom maksimumu, a na Roland Garrosu ni on.
                Ma sprdao sam Mrkelu sa postom, ironican sam bio. Jest da je Rafa i u prvom igrao strasno, ali pao osetno nakon 4-1, imao duzinu glupih greska naravno uz sjajnu igru Fabija. Nakon prvog se stabilizovao Rafa pre svega, nije bilo greske a i pojacao je intenzitet koji Fabio nije mogao pratiti. Strasan nivo, bas ono sto sam ocekivao nakon DC-a, da ce u zavrsnici Rima i u Parizu dostici najveci nivo.
                OVAKO

Comment

• BRAVOOOOOOOO RAFA!!! E sad da vidimo koliko je Novak opasan. Bit če zeznuto u polufinalu. Finale prije finala (umorni Zverev ne bi smio biti neki veliki problem u finalu) Nsam zaboravio na Nishikorija. Ali iskreno baš ne verujem da može dobiti Novaka.

Kad bi Fabio bio tako motiviran i kad igra protiv ostalih igrača bio bio TOP 5 igrač kroz cijelu karijeru.

Comment

• Samo vi otpisujte Cara koji ceka Nishikorija u finalu, kakav Zveki on danas ispada od Davida

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                      Samo vi otpisujte Cara koji ceka Nishikorija u finalu, kakav Zveki on danas ispada od Davida
                      Di li zaista misliš, da može CARE na sporoj šljaci do titule??

Comment

• Ocekivano se Masa zaglavila, ali i generalno jako lose ulazi u meceve. Da vidimo da li ce uspeti da malu Letonku poremeti, koja igra odlicno za sada u Rimu.

tt
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jel Novak nakon ovog meča

Comment

• Yes. Potrajace...

tt
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• A ja požurio kući sa posla, mogao sam i prekovremeno raditi kako stvari stoje.

Comment

• Fabio ne moze igarti bolje nego je igrao u prvom setu. Na njegovu zalost, Rafa mu nije nista poklonio, morao je sve da zaradi i istrosio se. Nije ima ni blizu snage za jos jedan takav set.

Comment

Working...
                                X