Gavrilova bi izbacila Mašu da nije igrala do 2 noćas, dobro se drži za sad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Internazionali BNL D’Italia Rome, Italy May 13 - 20
Collapse
X
-
E cuj Masu da pobedi... mozda u igrici nekoj, a kako je igrala nocas ne bi ni mene pobedila, osim Garbinje naravno
A fiksni konkurise za novo zvanje....novi provodadzija na vidiku
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostDaleko od toga, npr. Chung ga je istresao iz gaca
Da li stvarno mislis da ce Novaku ego da dozvoli da ga neko od ove dvojice pobedi?,pa kad se preda finale zavrsnog mastersa,jer ledja bole,onda se H2H ne spominje...ako ces tom logikom realno gledano to sad najvise radi RF,a ne znam dal neko ima i veci ego od RF,mislim ima i Nole al daleko od toga da ga nema RF,pri tom mislim da to uopste nije negativna stvar ,jer da ga nemaju ne bi ni bili to sto jesu
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostE cuj Masu da pobedi... mozda u igrici nekoj, a kako je igrala nocas ne bi ni mene pobedila, osim Garbinje naravno
A fiksni konkurise za novo zvanje....novi provodadzija na vidiku
tt
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostRaznim situacijama, recimo kad pita: ljubavi jesam li dobro smotala sarmu:
Mada sumnjam da Masa zna ista pravit,a kamoli sarmu
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostDaleko od toga, npr. Chung ga je istresao iz gaca
Da li stvarno mislis da ce Novaku ego da dozvoli da ga neko od ove dvojice pobedi?
Nego valjalo bi da se ova tvoja fantazmagorična teorija prebaci u Novakovu temu.
Kad su već tamo onolike teorije apropo pada zašto ne bi bila i ova.Last edited by pecaros; 17-05-18, 17:49.sigpic
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostCekaj ,a zato RF preskace sljaku,pa kad se preda finale zavrsnog mastersa,jer ledja bole,onda se H2H ne spominje...ako ces tom logikom realno gledano to sad najvise radi RF,a ne znam dal neko ima i veci ego od RF,mislim ima i Nole al daleko od toga da ga nema RF,pri tom mislim da to uopste nije negativna stvar ,jer da ga nemaju ne bi ni bili to sto jesu
Comment
-
Nije lako ovim trenerima, pogotovu u WTA ...sa cime sve moraju da se nose. Gledam nocas onog Muguruzinog, a njoj se place, pa place
Tesko sa nama znam
Koliko zene imaju padova u setu, u mecu...booooo...tako da Masini ne iznenadjuju nimalo, bas joj nedostaju mecevi.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment