Announcement

Collapse
No announcement yet.

Internazionali BNL D’Italia Rome, Italy May 13 - 20

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gavrilova bi izbacila Mašu da nije igrala do 2 noćas, dobro se drži za sad.

Comment

• E cuj Masu da pobedi... mozda u igrici nekoj, a kako je igrala nocas ne bi ni mene pobedila, osim Garbinje naravno

A fiksni konkurise za novo zvanje....novi provodadzija na vidiku

tt
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
        Daleko od toga, npr. Chung ga je istresao iz gaca
        Da li stvarno mislis da ce Novaku ego da dozvoli da ga neko od ove dvojice pobedi?
        Cekaj ,a zato RF preskace sljaku,pa kad se preda finale zavrsnog mastersa,jer ledja bole,onda se H2H ne spominje...ako ces tom logikom realno gledano to sad najvise radi RF,a ne znam dal neko ima i veci ego od RF,mislim ima i Nole al daleko od toga da ga nema RF,pri tom mislim da to uopste nije negativna stvar ,jer da ga nemaju ne bi ni bili to sto jesu

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
          Ako onako skiči i kod kuće brzo bi dobila flaster preko usta
          U kojem smislu da " skici" kod kuće ?

Comment

• Originally posted by luka View Post
            U kojem smislu da " skici" kod kuće ?
            Raznim situacijama, recimo kad pita: ljubavi jesam li dobro smotala sarmu

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              E cuj Masu da pobedi... mozda u igrici nekoj, a kako je igrala nocas ne bi ni mene pobedila, osim Garbinje naravno

A fiksni konkurise za novo zvanje....novi provodadzija na vidiku

tt
              ha..pa cekaj gledaj kakvi su ko sumske jagode ...uklopili bi se u svakom pogledu Daria & Diego

Comment

• Ti niski vole visoke, odma da ti kazem

tt
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                  Raznim situacijama, recimo kad pita: ljubavi jesam li dobro smotala sarmu
                  Tako reci... samo je treba kanalizirati da skiči kad treba i sve ok. Eto naveo si dobar primjer sarme... a siguran sam da ima još primjera ...:

Mada sumnjam da Masa zna ista pravit,a kamoli sarmu

Comment

• Masa, Masinka, draga moja

tt
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                      Daleko od toga, npr. Chung ga je istresao iz gaca
                      Da li stvarno mislis da ce Novaku ego da dozvoli da ga neko od ove dvojice pobedi?
                      Eh, sad treba da evociramo uspomene ko je koga i kada istresao. Pusti to, tanak je tu led.
                      Nego valjalo bi da se ova tvoja fantazmagorična teorija prebaci u Novakovu temu.
                      Kad su već tamo onolike teorije apropo pada zašto ne bi bila i ova.
                      Last edited by pecaros; 17-05-18, 17:49.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                        Paire i juče imao vidljive probleme s leđima, čudi me da je završio meč uopšte

njega uvijek bole leda kad gubi, nista to nije ozbiljno, ta bol je kurcobolja a ne leda

Comment

• sve očekivano za sada, pogotovo u ženskom dijelu Kontaveit objasnjava Da vidimo ume li Zverev da završi?

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                            Cekaj ,a zato RF preskace sljaku,pa kad se preda finale zavrsnog mastersa,jer ledja bole,onda se H2H ne spominje...ako ces tom logikom realno gledano to sad najvise radi RF,a ne znam dal neko ima i veci ego od RF,mislim ima i Nole al daleko od toga da ga nema RF,pri tom mislim da to uopste nije negativna stvar ,jer da ga nemaju ne bi ni bili to sto jesu
                            RF nije bezao od Novaka u top formi..niti je bio u losoj formi kada je predao to finale..

Comment

• Nije lako ovim trenerima, pogotovu u WTA ...sa cime sve moraju da se nose. Gledam nocas onog Muguruzinog, a njoj se place, pa place
                              Tesko sa nama znam

Koliko zene imaju padova u setu, u mecu...booooo...tako da Masini ne iznenadjuju nimalo, bas joj nedostaju mecevi.

tt
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                                njega uvijek bole leda kad gubi, nista to nije ozbiljno, ta bol je kurcobolja a ne leda
                                Ma juče je pobeđivao pa se malo malo držao za njih.. a evo kaže Luka da je još pre meča s Novakom to izjavljivao, ko zna šta se s njim dešava

Comment

Working...