Announcement

Collapse
No announcement yet.

Internazionali BNL D’Italia Rome, Italy May 13 - 20

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mene jok Maro

Comment

• Pa ništa ti onda gledaj Šapovalova
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ne pratim Rim

Comment

• Nova važna pobjeda za Šapovalova. Jeste da je mogao riješiti u dva seta, ali sjutra svakako gubi pa nema veze. Fino napreduje na ATP listi, premda će kasnije imati dosta bodova da brani.

Mogao je dobiti i lakšeg protivnika u osmini Valjalo bi da izvuče što pristojniji poraz, ali svakako momak praktično uči da igra na šljaci (očigledno brzo uči), pa će mu značiti iskustvo protiv najboljeg u istoriji na toj podlozi.
          Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• -To define is to limit.

Comment

• Fino bi bilo kad bi ova emotivno najstabilnija teniserka ,koju su moje oci videle,uspela nekako da iznenadi Muguruzu

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
                Nova važna pobjeda za Šapovalova. Jeste da je mogao riješiti u dva seta, ali sjutra svakako gubi pa nema veze. Fino napreduje na ATP listi, premda će kasnije imati dosta bodova da brani.

Mogao je dobiti i lakšeg protivnika u osmini Valjalo bi da izvuče što pristojniji poraz, ali svakako momak praktično uči da igra na šljaci (očigledno brzo uči), pa će mu značiti iskustvo protiv najboljeg u istoriji na toj podlozi.
                Sto to on uci, i neki dan si pisao kako mu je nakon neke pobjede to tek druga treca pobjeda na sljaci sta li vev. Pa nije da ne zna igrat na sljaci ako ke imao samo par pobkeda na istoj jer nije puno vise meceva niti odigrao na sljaci. Mislim naravno na ATP razinu jer je osvojio par futuresa i prije toga na zemlji tako da nije bas ne znam kakvo iznenadenje njegova pobjeda na sljaci.

Comment

• Bravo Daria
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Muguruza je "sjajna" ove sezone kad su treci setovi u pitanju. Ne znam sta joj se desava al ocajno igra, ne lici na sebe.
                    OVAKO

Comment

• Umesto da spavam, ove dve me totalno opcinile sa vise strana i aspekata: velikom kolicinom loseg tenisa, pa i gluposti mogu slobodno da kazem, borbenoscu posle 3+ sati igranja u gluvo doba hladne noci, sa 20 gledlaca na centarlnom terenu, a na sve to jedna od njih je TRECA na svetu. Pa ovo je bilo epski, na momente cak i zabavno sa onoliko preokreta.
                      I sad od Gavrilove sve je manje -vise ocekivano, tacno njen nivo...ali Garbinje odavno ne lici na sebe i sve je losija iskreno, ne znam sta joj se desava.
                      Kolosalan mec
                      E svasta!

tt
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Umesto da spavam, ove dve me totalno opcinile sa vise strana i aspekata: velikom kolicinom loseg tenisa, pa i gluposti mogu slobodno da kazem, borbenoscu posle 3+ sati igranja u gluvo doba hladne noci, sa 20 gledlaca na centarlnom terenu.
                        tt
                        [emoji3]

LOL

Genijalan meč. Antologija. Ubiše se u pola noći LOL

Muguruza me toliko podseća na Jelenu Janković po mentalnom sklopu, pa ako ti je to neki moj odgovor/mišljenje šta se dešava sa njom.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Umesto da spavam, ove dve me totalno opcinile sa vise strana i aspekata: velikom kolicinom loseg tenisa, pa i gluposti mogu slobodno da kazem, borbenoscu posle 3+ sati igranja u gluvo doba hladne noci, sa 20 gledlaca na centarlnom terenu, a na sve to jedna od njih je TRECA na svetu. Pa ovo je bilo epski, na momente cak i zabavno sa onoliko preokreta.
                            I sad od Gavrilove sve je manje -vise ocekivano, tacno njen nivo...ali Garbinje odavno ne lici na sebe i sve je losija iskreno, ne znam sta joj se desava.
                            Kolosalan mec
                            E svasta!

tt
                            Trebala si spavati ...

Comment

• Ne.

Ono je bio zen i epski meč!

Bez zezanja.

Comment

• Zanimljiv mec DelPo Goffin, podloga bi trebala favorizirati Goffina, Martin se nesto losije krece ove godine, ma da i nekih prijasnjih na sljaci nego na hardu. Svakako ce Goffin trebati pogadati fine uglove i setati DelPa sto vise, a Juan ce svakako imati sanse na reternu.

Cilic Paire kakav brainfart od meca, tu bas moze biti svega, ma da ako je Cilic zdrav pobjeda ne bi trebala doci u pitanje, ipak igra protiv Pairea.

Nishikori Kohly, poslastica. Cudesan je Svabo, u Minhenu me nije iznenadio ocekivano uvijek dobro tamo dere, i mislio sam da ce podbaciti u madridu gdje je usput bio i standardno los svih ovih godina, medjutim on je zadrzo nivo iz Minhena i u Madridu a bome i ovdje. Japi se vratio, fh jos malo steka ali generalno dobro igra, jucer je okrenuo mec kad je zaigrao agresivnije, i sve je bilo na njegovom reketu iako se pise o chokeu Dimitrova.

Zverev bi trebao rutinirati Edmunda iako ce biti strasno dobar mec, mozda i dva najbolja sljakasa trenutno sem Rafe.

Generalno bas dobar turnir za sada. Cak i zenski dio koji sam mozda i vise pratio. Zivjela sljaka

Comment

Working...
                                X