Announcement

Collapse
No announcement yet.

Internazionali BNL D’Italia Rome, Italy May 13 - 20

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I posle ovakvog ženskog maratona, izađe Nole i završi posao za upola kraće vreme.
    Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Dobar je Nisikori,iako mislim da je Djokovic favorit ali je japanac igrao strasan tenis juce.
      Vidi se da je Sarapova trenirala sa Nadalom ovih dana,napredovala je dosta.

Comment

• Auuu sad će Viško da se uključi i radi prenos...

Comment

• Bravo zeno Maso

tt
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
            Ti uporedjujes prvo kolo mastersa i prvo kolo Challengera ?
            Uostalom, Taro Daniel je uzeo titulu u Istanbulu pre dve nedelje.
            Prvo nigde nisam to uporedjivao al ok, nego igrace i kakve to ima veze,da nije Filipo Baldi igracina igrao prvo kolo mastersa i ne samo on,taj Istnabul..slabiji od pola Celendzera koji se igraju/ igrali ove godine ...a inace taj tvoj slab Celendzer gde je ispao Nisikori,tvoj veliki talenat i igracina ne da nije osvoji nego ni finale nije usao,al dobro i ja budala sto sam usao u raspravu sa nekim ko misli da Opelka nesto zna,odmah je tu jasno da ozbiljne price u vezi tenisa nema

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
              Prvo nigde nisam to uporedjivao al ok, nego igrace i kakve to ima veze,da nije Filipo Baldi igracina igrao prvo kolo mastersa i ne samo on,taj Istnabul..slabiji od pola Celendzera koji se igraju/ igrali ove godine ...a inace taj tvoj slab Celendzer gde je ispao Nisikori,tvoj veliki talenat i igracina ne da nije osvoji nego ni finale nije usao,al dobro i ja budala sto sam usao u raspravu sa nekim ko misli da Opelka nesto zna,odmah je tu jasno da ozbiljne price u vezi tenisa nema
              Dosli smo do Opelke
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                Dosli smo do Opelke
                Pa setih te se i sve mi bilo jasno,da sam usao u raspravu sa totalnom teniskom neznalicom i obicnim provokatorom

Comment

• Originally posted by MarkoNFL View Post
                  Pitao bih Olju.

Da li ja tripujem... nekako mi je meč sezone Gavrilova - Muguruza u gluvo doba noći bez publike, kad su se ubile koja će da dobije LOL
                  Pitas me da li je to mec sezone?
                  Ma naravno da nije, nego je bilo fascinantno...uz sav splet okolnosti...koliko su lose igrale, ali uz neverovatnu zelju i borbu. Nisam mogla da ih napustim tu noc prosto.

tt
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Smirite se vas dvojica.
                    Fiksni spusti loptu i nema potrebe za takvom retorikom.

tt
                    sigpic

Comment

• Napokon pustile zene da se igra pravi tenis.Mada nije lose za Novaka da se malo sumrak priblizi....

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                        Pa setih te se i sve mi bilo jasno,da sam usao u raspravu sa totalnom teniskom neznalicom i obicnim provokatorom
                        Strava
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
                          Di li zaista misliš, da može CARE na sporoj šljaci do titule??
                          Kakve su to gluposti spora podloga. Njemu ova podloga savrseno odgovora, ima jako dobro kretanje za svoju visinu, tu je i servis a ima i dosta vremena da se namjesti za svoje rakete. Nije uzalud juniorski osvajac RGa

Comment

• Cccc, sve ove dame poremetiše. Aj sad Nole jedan brz meč, uz malo sreće pogledati u snimku prvu košarku i stići na drugu.

Comment

• Ko ovo brise postove

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                                Ko ovo brise postove
                                Ja ... dosadni ste mi, pa da vas brisem malo ...
                                Nole krenuo u svom stilu
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X