Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Internazionali BNL D’Italia Rome, Italy May 13 - 20
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by miloolja View PostNaravno da nije, niti je bio. Jer niti je imao uspehe, niti rekorde, niti nizove kao Novak, niti je bio ikada na njegovom nivou, niti je ikada bio prvi...a 4ti ili 30ti, ako ne računamo prve tri violine... nema neke razlike. Mislim brzo se propadne.
Koliko je samo bodova izgubio Novak, a koliko Kei...
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostIzgubio lik u prvom kolu challengera, sta ti je..pa izgubio bi i Novak, ali nije ih igrao
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPosle povratka na terenpa izgubio bi i Novak, ali nije ih igrao
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Novak izgubio od Tara Daniel...Nisikori igrao finale mastersa pre 3 nedelje i od tad jos digao formu,al dobro ko to ne vidi ili ne se ne razume u tenis ili provocira navijace Novaka,al ok ja kazem da je Nole opet favorit danas,i nisam kao neki koji skidaju pritisak sa svog igraca jinxuju(veoma debilna stvar,podseca me na vracare i malogradjnastvo al ok),i veruju u slicne gluposti,a u suprotnom ako se desi i isti izgubi,oni se prave pametni
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostBio jak čelindžer [emoji3]Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne znam da l' je neko rekao, ali zenski tenis treba zabraniti ili bar preseliti na neki drugi kompleks terena.. kao u Kanadi
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostNovak izgubio od Tara Daniel...Nisikori igrao finale mastersa pre 3 nedelje i od tad jos digao formu,al dobro ko to ne vidi ili ne se ne razume u tenis ili provocira navijace Novaka,al ok ja kazem da je Nole opet favorit danas,i nisam kao neki koji skidaju pritisak sa svog igraca jinxuju(veoma debilna stvar,podseca me na vracare i malogradjnastvo al ok),i veruju u slicne gluposti,a u suprotnom ako se desi i isti izgubi,oni se prave pametni
Uostalom, Taro Daniel je uzeo titulu u Istanbulu pre dve nedelje.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment