Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
    Eventualnim ostankom Covica juniora pokazace se sva bahatost Covica.
    To bi bila bruka I sramota.
    Pitanje je koji ce kurac moj on na pripremama??? Sta prerastao je FMP.
    Zer nije receno da je dosao kao pomoc ( ma koliko to.jadno.zvucalo) posle odlaska Enisa.
    Otkud sad price da ima Ugovor???
    Marsupickumaterinu.
    Opusti se malo. . . Pričaš o igraču KK CZ,malo prilagodi rečnik,ni Keš ni Simana se meni ne svidjaju pa šta sad. . .sačekajmo još malo da vidimo hoce li pldmja dovoditi još nekog

Comment

• Originally posted by darko pancev View Post
      Opusti se malo. . . Pričaš o igraču KK CZ,malo prilagodi rečnik,ni Keš ni Simana se meni ne svidjaju pa šta sad. . .sačekajmo još malo da vidimo hoce li pldmja dovoditi još nekog
      Nije igrac KK ZVEZDA

Comment

• Čim je na pripremama jeste!
        Treba nam plej zbog treninga ,da nece Simana pleja da igra?

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
          Dok god je dobra uprava koja ne moze da obezbedi redovne plate onda ovde imamo ozbiljne probleme...

To je cist stokholmski sindrom..u drzavi ih hajce za platu i onda eee ovi imaju stotine hiljada pa nek im kasne..kako ja zivim sa svojih 300-500e...

Jankovicu bi skinuo kapu,samo da nije otisao u partizan...ovo je cist mobing i izrabljivanje mladih igraca..uz fazon mi ti pruzamo sansu..ne bi kosarku niko igrao da nema Zvezde...

Moze neko reci, hoce li doci back up ili nece..posto sve smrdi na juniora...iskreno mislim da neki od insajdera nisu pogodili nista ili pak to namerno rade..Treba 5 pogresnih informacija ban na godinu dana.. ) ali ako pogrese 5 puta u jednoj sezoni ) sto se vec desilo za 2meseca..
          Paz kurca u slamnenom sesiru, mobing. Pa zadnjih 15 godina nijedan igrac nije isplace na vreme na ovom prostorima. Ljudi rade za 24 iljade a malo govno iz amerike se izrabljuje za 150 iljada. Pa i on je doveden kao bekap i dobio na kraju sezone mnogo vecu minutazu. Na njega se i ove godine racunalo. Kakav kurac mlad igrac od 24 godine. Decko je jednostavno glup! I po meni on ima veci potencijal od jovanovica, ali dzabe kad je idiot i sad pravdati njega kao trpeo mobing, nije dobio sansu i slicno je glupost epsih razmera. Covek je imao toliko fejlova u jednoj sezoni da je na kraju jos dobro i prosao.

Sto se tice pozicije 4 na zalost ja ne vidim da borisa moze ozbiljnije igrati seniorsku kosarku. Ako postoji sansa prebacio bi duop rita iz fmp i pumpao ga tri sezone i isplacivao na vreme!

Comment

Čim je na pripremama jeste!
            Treba nam plej za treninge a zautakmice nam nece trebati?

Comment

• Originally posted by Antona View Post
              Treba nam plej za treninge a zautakmice nam nece trebati?
              Regland nije dosao jos,ako ne dovedemo jos nekoga ostaje Čoki i to je to

Comment

Regland nije dosao jos,ako ne dovedemo jos nekoga ostaje Čoki i to je to
                Coki tvoj mezimac, koliko se secam.. Bole te uvo, tebi lepo

Comment

Čim je na pripremama jeste!
                  Simana neće ništa da igra ako ovako krenemo u sezonu, jer na njemu je najveći pritisak.
                  Tu smo trenutno najtanji jer imamo samo veterana nepoznanicu i neuhranjenog introvertnog dvadesetogodišnjaka, pa sve i da je EC dve klase ispod EL...a jeste.
                  Ako Perperu silom prilika damo veću minutažu na četvorci,
                  nabiće nas šuterske ekipe sa bekovskih pozicija kada ih branimo sa Regland, Laza, Baron spoljnom, najiskusnijom trojkom.
                  Dal je Tomić toliko utrnuo da aminuje tri beka sa 178-180-188
                  ...ja u kancelariji imam trojicu visočijih kolega.
                  Last edited by Wingwalker; 13-08-18, 19:58.

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                    Coki tvoj mezimac, koliko se secam.. Bole te uvo, tebi lepo
                    Bjelica.
                    "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                    Meša Selimović

Comment

• Videcemo sutra mozda Tomic kaze koju oko igraca, eventualnih pojacanja itd,itd.

Comment

• Btw, za sve koji su mislili da je instaliranje Sinka od Tatka samo zajebancija, da prenesem noćašnji upis Čovare himself ili njegovog vrhunskog bota. Dakle, dame i gospodo;

Fica bolje kod nas nego u FMP.

Kod nas moze da pomogne na nekim utakmicama 10-tak minuta (tu mislim na celo trajanje ABA lige osim mozda play offa). S druge strane, u FMP-u je bolje da se da sto vise vremena mladim igacima, a tu je sada i Mani.

A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                          Btw, za sve koji su mislili da je instaliranje Sinka od Tatka samo zajebancija, da prenesem noćašnji upis Čovare himself ili njegovog vrhunskog bota. Dakle, dame i gospodo;

"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                          Meša Selimović

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                            Btw, za sve koji su mislili da je instaliranje Sinka od Tatka samo zajebancija, da prenesem noćašnji upis Čovare himself ili njegovog vrhunskog bota. Dakle, dame i gospodo;

Ко је ово написао?
                            Да знам да га одмах ставим на игнор.

Comment

• Originally posted by Дијаз View Post
                              Ко је ово написао?
                              Да знам да га одмах ставим на игнор.
                              Na drugom forumu.
                              A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Podneo bih Luku Mitrovica na 4, ako se otvorimo za adekvatnog bek ap pleja umesto Filipa...

Comment

Working...
                                X