Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok, ume da sutne za 3. Za odbranu i igru imamo ovde skauta iz Senegala pa moze da nas uputi.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
      A sta radi taj Faye srm sto skace... jel sutira spolja, igra ledjima, odbrana?
      Voli sve što vole mladi ...
      Former Pallacanestro Varese big man Mouhammad Faye has been suspended six months for doping.
      Faye’s suspension started from March 1 and he will be eligible to play again from September 1, 2016.
      Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
      biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Davidovac sutira preko ruke bez drasticnog gubitka preciznosti. Ali tu istu situaciju smo imali prosle sezone plus Roc, al nam je falilo kreacije zbog njegove igre.

Comment

Al su obojica igrala u Fmp i tamo sticali iskustvo i razvijali se u trenutku kada, kao sto si koristio izraz, nisu bili dovoljnog renomea za Zvezdu. Za to sluzi FMP iako to moze mnogo bolje, a Duleta sam cuo vise puta da je to govorio i nije delovalo ironicno.
          Sve to mozes raditi sa pozajmicama kao sto rade svi ostali klubovi na svetu..a ne da imas Boldena i potpises na sekund za CZ i prodas onda Makabiju...Dule dal je bio ironican..to necu ni da komentarisem..ne znam sta bi ti rekao ako ti mislis da je nama preko potreban FMP..onda bi svi tako radili bukvalno..to bas nigde nema na svetu..al dobro..dajem ti ovo da imas pravo..postoo ne bi dalje ulazio u tu pricu koja je jasna..mozemo se vrteti samo u krug..
          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
          2× German League champion (2018, 2019)
          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Ok, ume da sutne za 3. Za odbranu i igru imamo ovde skauta iz Senegala pa moze da nas uputi.
            Ne brini, bice najbolji defanzivac medju visokim igracima ove ekipe realno, s obzirom da imamo balvane sa kamenim nogama. Plus ce uvek da ti trci kontre u tranziciji.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
              Univerzalac je. Moze da switchuje u odbrani veoma uspesno, nije neki Gist ili Singleton, ali moze da preuzme i krila i bekove iz pika. Tranziciju isto ima, jer je odlican atleta, meku ruku. E sada ne zida ali je dobar roler iz picka, dosta daje u skoku u napadu i poenima iz druge i sl.

Faye je odlican dodatak ovoj ekipi, za razliku od Stratosa po meni. Mislim da ce on super da se uklopi i da bude odlican defanzivni korektor za sva sranja koje naprave Ristic i Zirbes. E sada to sve povlaci samo jednu stvar, ko ce biti plej ove ekipe. Osim Barona i Feldeina (koji je odlazeci) i donekle Jankovica mi nemamo nijednog igraca na rosteru koji moze da iskreira sebi sut ili poziciju da postigne poene. Svi su zavisni od setova, kreacije sa pozicije pleja i sl.

Sve pada u vodu ako plej ne bude najbolji igrac ove ekipe i to za dva koplja ispred svih.
              Ovo je vec dobro napisano po meni

Comment

• Ne znam stvarno kakvo je trziste sto se tice pleja i koliko smijemo da rizikujemo. Zdrav Markovic bi bio cist pogodak ali da je zdrav ne bi se Himki njega odricao. Ima dosta PG igraca sa p&r igrom i pregledom koji su mirni pod presingom a da mogu pogoditi ako su sami iz povratnog pasa, posto ce vjerujem lopta cesto ici na low post. Treba nam timski igrac a da je iskusan. Bas me interesuje sta nam je dostupno na trzistu.
                Kad je last cut i kakve su tu mogucnosti?

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                  Sve pada u vodu ako plej ne bude najbolji igrac ove ekipe i to za dva koplja ispred svih.
                  Sve stoji ...
                  Da li imaš u glavi takvog igrača, ko bi to mogao da bude? ja nemam tu sliku.
                  Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                  biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                    Ne znam stvarno kakvo je trziste sto se tice pleja i koliko smijemo da rizikujemo. Zdrav Markovic bi bio cist pogodak ali da je zdrav ne bi se Himki njega odricao. Ima dosta PG igraca sa p&r igrom i pregledom koji su mirni pod presingom a da mogu pogoditi ako su sami iz povratnog pasa, posto ce vjerujem lopta cesto ici na low post. Treba nam timski igrac a da je iskusan. Bas me interesuje sta nam je dostupno na trzistu.
                    Kad je last cut i kakve su tu mogucnosti?
                    Oktobar je last cut za NBA, to je nama prekasno. Mi bez igraca na pleju ne smemo da odemo na Krit a ne da cekamo Oktobar.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                      Sve to mozes raditi sa pozajmicama kao sto rade svi ostali klubovi na svetu....
                      Mozes naravno, to je ono sam i predlozio za Radanova/Davidovca koji su prerasli Fmp a suludo je da sede na klupi kada je doveden Perperoglu. Kad imas "svoj" klub onda imas kontrolu nad njihovim razvojem jer sa njima rade tvoji treneri, dok kod pozajmice im samo obezbedjujes minute a gubis kontrolu.

Comment

Mozes naravno, to je ono sam i predlozio za Radanova/Davidovca koji su prerasli Fmp a suludo je da sede na klupi kada je doveden Perperoglu. Kad imas "svoj" klub onda imas kontrolu nad njihovim razvojem jer sa njima rade tvoji treneri, dok kod pozajmice im samo obezbedjujes minute a gubis kontrolu.
                        Pa i ne gubis puno..eno Kampacu nista nije falilo u Mursiji, pa uzeo sve sa Realom npr..svi daju na pozajmicu..cak mi i ne igramo slicno FMP-u..Po meni igrac do 20g treba da igra KLS ful minute i da stice rutinu u poenima sa seniorima itd...da guli klupu u FMP je suludo ili sa nekom manjom ulogom...FMP je dobar po meni za strane igrace..ove ispod radara pa probas..vidis itd..za mlade,ako nemaju slobodu nista...

Borisa, kad sam cuo da nije otisao kod Kaliparija..zaprepastio sam se..kod njega je vugla problem, sto nije mali problem )
                        Last edited by LosmiSK; 03-08-18, 00:14.

Comment

• Mani je u pravu...od pleja dosta zavisi, sta vise i previse...Aktuelne su dve ajkule na pleju...malo bi delovalo sve nabacano..ali po imenima veoma dobro da budem iskren...Faye po meni 150-200k Peperoglu ne ispod 300k...mada ovo ja lupam po meni..sto nije los posao..Faye ima vrednost posto ce raditi sve i svasta u timu i bice ljubimac navijaca mislim..trudi se i bori ko lud...

Ko misli da Stratos ispusena mustikla, razuverice ga brzo...meni se licno ne svidja tri centra...i nadam se dobrom pleju..Sta vise Zirbes mi je cak i nepotreban..vise bih voleo boljeg defanzivca od njega..

Comment

• Sta je ovo ljudi moji...plakacu za milkom bjelicom, sto je najgore strah me da feldin ode...bojim se zamene zivota mi

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
                              Sta je ovo ljudi moji...plakacu za milkom bjelicom, sto je najgore strah me da feldin ode...bojim se zamene zivota mi
                              Zamena je vec dosla tako da nzm cega se bojis

Comment

• To jest problem da u FMP mladi sede na klupi. Na tome bi trebalo da porade makar ispali iz ABA. Mada je samo Fica zauzimao mesto nekome, Simana je imao otvoreno mesto a verovatno nije toliko igrao jer ko sto si rekao - glava. Mislim da je sa njim napravljena najveca greska sto je u tim godinama dobio tolike pare.

Comment

Working...
                                X