Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostU svakom slucaju nije Milos Teodosic ali moze da pogleda. Peno nikad nije ni igrao za Barsu A nesto ali je prosao sve njihove kategorije a i nase reprezentacije..U Albi je druga opcija, igra 17minuta po mecu, ne znam iskreno gde treca opcija igra 17 minuta...nadji taj sport generalno, kamoli kosarka...
Ovo je upravo problem, on sa 21g nije talenat, kao ni Voja Kamenjar ali jeste Jankovic i Jovanovic sa 25 godna kao i Dobric sa 24 godine..oni su bas doneli sve oma kao i Jovic sa svojih 3.2ppg i 2apg u prvoj sezoni za 10-12 minuta i vrhunskim sutem..a imao je 23 godine tada...
Iskreno, nasa sudbina u klupskoj kosarci i repci je odlicna kakva nam je publika..
Evo ni Simanic ne valja, Lazarevic...Davidovac isto, da nije otisao Radicevic isto bi ga govnima pljuvali...nema tog igraca koji nama valja..Lazic i Dangubic su npr strasni suteri, kosarka im u malom prstu//pa su napredovali...da nije bilo vremena z anjih, ne bi bilo i nas..
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostPa ako skokneš do Minhena , pitaj za neke od ovih igrača koje si pobrojao .Tu su navijači , "stručnjaci" najmanji problem
Ima igraca dosta i za jeftine pare, pitanje ko ce biti trener i da li ce imati slobodne ruke...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostHocu, ako da Bog...Samo kazem da je glava tima trener, a mi smo bili bezglavi...Peno je dobar igrac i Radicevic ali nije imao ko da radi sa njima...Nijedan nas igrac nije napredovao tokom sezone...Sustina trenera je da koristi tvoje prednosti a mane sakrije...i da tokom sezone napreduju
Ima igraca dosta i za jeftine pare, pitanje ko ce biti trener i da li ce imati slobodne ruke...
Comment
-
Ako dodje Gurovic, necu pogledati jedan mec, o necemu vise da ne pricam...Taj lik nema gram mozga...Daleko mu lepa kuca3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
*Pakao što je red u kući, prvo se čeka da se vidi šta će biti sa glavom kuće, pa onda sa levom i desnom rukom...jedini siguran je Nebojša Ilić.
* Pakao= Pa kao (trebalo je tako da piše)
Last edited by nebitan; 04-06-18, 18:45.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPakao što je red u kući, prvo se čeka da se vidi šta će biti sa glavom kuće, pa onda sa levom i desnom rukom...jedini siguran je Nebojša Ilić."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment