Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NateHuffman View Post
    Taylora pratim vec tri sezone. Prosto mi je neverovatno da ne ostane jos makar sezonu u nba. Ako bih mogo da ga potpisem ne bi cekao sekunde!
    Igrao je 2016/17 za Rio Grande sa Darius Morris-om, često su bili zajedno u postavi ... na pruvu se videlo da je Taylor je za klasu iznad.
    Cenim da bi njemu Himki oberučke ponudio 1+ mil. na prvu ... kiselo je to grožđe za nas
    Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
    biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Ja sam zadovoljan. Ovo su sve trenerovi igrači, pogotovo ovi što dolaze iz Grčke ili su povezani sa igračima iz Grčke.

Pa ako budemo gorili znaćemo da Čoki nije taj koji je vukao konce i da ovog puta, kao što se to često potencira, nas nije ugasila njegova neka sujeta.

Comment

• Nije bitno toliko, ali ne znam gde je namako pare za proslu i ovu sezonu..do 24.08.2018 ce se znace...ili cemo da budemo magareca livada hehe..

KKP smanjio satro dug sa 7 na 4m lupam i odmah deru )) sezonske najmanje...satro spoznora niko nema velikog,pare idu na dug itd....

+sto mi imamo B tim koji ima sasvim ok budzet za ABA prilike...alal vera alhemicaru iz Zeleznika..
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
          Igrao je 2016/17 za Rio Grande sa Darius Morris-om, često su bili zajedno u postavi ... na pruvu se videlo da je Taylor je za klasu iznad.
          Cenim da bi njemu Himki oberučke ponudio 1+ mil. na prvu ... kiselo je to grožđe za nas
          Pre bih rekao "Macka u Dzaku", posto je to ovde prihvatljiva zargonska instanca.

Koj ce kurac to nama, kad ce neki 33-godisnji kombo pripaljivac da nam resi sve poene

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
            Kako može biti kvalitetno nešto što poseduje feldina sisicu u sebi?
            Dobar tim i sa strucnim stabom bolji nego prosle godine za dosta...Bukvalno nisma ni ovo ocekivao, ali ide Coki all in, pukovnik ili pokojnik...mada u Srbiji nema pokojnih..vracaju se non stop...

Ako se dovede plej dobar, kazem tim u svakom pogledu bolji od prosle godine a i kostace tu negde ..mozda nesto manje

Comment

• Naravno da ce da resi. Iskustvo u EL i on je profesionalac covek koji je i prosle godine pored onih divljaka silnih imao dobru rolu u Hapoelu,uvek sam za kvalitetnog ''evropskog'' igraca neko za ove iz G lige, koji su se vise puta pokazali za jace klubove kao losa investicija.

Comment

• To je sve individualno i zavisi od slucaja do slucaja pa nema potrebe generalizovati.
                Najbitnije je imati dobar strucni stab koji ce moci adekvatno da proceni da li je konkretno taj i taj prekobarni igrac macka u dzaku ili dobra investicija, kao i da li u tom nekom iskusnom evropskom igracu ima jos tog zara i vatre da doprinese timu.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                  Naravno da ce da resi. Iskustvo u EL i on je profesionalac covek koji je i prosle godine pored onih divljaka silnih imao dobru rolu u Hapoelu,uvek sam za kvalitetnog ''evropskog'' igraca neko za ove iz G lige, koji su se vise puta pokazali za jace klubove kao losa investicija.
                  Ajde prekini da siris laznu dogmu. Kome su se G league igraci i ncaa igraci pokazali kao losa investicija. Daj mi tim koji su upropastili?

Ja mogu da ti navedem 10 puta vise primera sta su uradili iskusni Evropljani nekim ekipama.

Perperoglou je role player ceo zivot i nikada nista nije nosio. Ako ce on nama sa bude nosioc, to ce biti prilican picvajz

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                    Ajde prekini da siris laznu dogmu. Kome su se G league igraci i ncaa igraci pokazali kao losa investicija. Daj mi tim koji su upropastili?

Ja mogu da ti navedem 10 puta vise primera sta su uradili iskusni Evropljani nekim ekipama.

Perperoglou je role player ceo zivot i nikada nista nije nosio. Ako ce on nama sa bude nosioc, to ce biti prilican picvajz

Po meni nosilac ce da bude Bejron,i igra 2 na 2 vrv

Comment

• Nama ce Tomic i Gavrilovic biti nosioci, zajedno sa ostatkom ljudi u strucnom stabu ce napraviti TIM. Mozes ti da biras igraca koliko hoces, dovoljna je jedna povreda, nesto njemu da klikne, da se ukanali ko Tompson, propadne ko Radicevic, nestane ko Djenka... Ali ako si napravio TIM, rezultat nece da trpi. Tako da svi ovi igraci koji se dovode, za ono novca sto imamo su najbolji odnos cijena - kvalitet koji sebi mozemo priustiti. Citav strucni stab ima znanje, ima roming, potrebno je samo vremena da to legne na svoje. Nema potrebe da se iko od nas zanosi da znamo bolje ili da smo bolje upuceni u cijene na trzistu od ljudi koji rade u klubu.
                      Malo strpljenja, pozitivne energije, podrske pa nista nas ne kosta a mnogo znaci.

Comment

• Ozbiljne evropske ekipe su imale problema sa direktnim igracima kao sto su Presi, Rendl,Kori Dzeferson pa cak i da uzmes Tompsone,Hanter i Vilijms itd..nisu doneli ono sto su trebali..McRe itd..ali ne idem cak ni tom logikom..Vec gledas timove iz EL i EC koji zaobilaze koliko mogu te igrace i uzimaju proverene igrace iz Evrope...naravno ima i pogodaka, ali kazem da je kockanje..zato se i zove macka u dzaku,zato sto ih nisu imali na oku sto bi se reklo...

Sve su to dobri igraci,ali kojima treba vremena da se snadju i treba tim tj klub da ih istrpi sto se u principu retko desava..Najbolje prodju oni sto idu step by step..ili ti korak po korak..to govorim za EL i EC..Za EL bas ces tesko naci 10x vise primera da direktno iz G lige, pa cak i za EC..
                        Last edited by LosmiSK; 03-08-18, 12:53.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                          Ozbiljne evropske ekipe su imale problema sa direktnim igracima kao sto su Presi, Rendl,Kori Dzeferson pa cak i da uzmes Tompsone,Hanter i Vilijms itd..nisu doneli ono sto su trebali..McRe itd..ali ne idem cak ni tom logikom..Vec gledas timove iz EL i EC koji zaobilaze koliko mogu te igrace i uzimaju proverene igrace iz Evrope...naravno ima i pogodaka, ali kazem da je kockanje..zato se i zove macka u dzaku,zato sto ih nisu imali na oku sto bi se reklo...

Sve su to dobri igraci,ali kojima treba vremena da se snadju i treba tim tj klub da ih istrpi sto se u principu retko desava..Njabolje prodju oni sto idu step by step..ili ti korak po korak..to govorim za EL i EC..Za EL bas ces tesko naci 10x vise primera da direktno iz G lige, pa cak i za EC..
                          Pressey bio dvanaesti igrac u Barci, McRae bio povredjen pa nije ni igrao te godine. Dakle niko od njih nije ukanalio svoju ekipu.

Pogodaka imas koliko hoces. Shane Larkin, Honeycutt, Wilbekin itd.

Posroji predrasuda o tim igracima, i dok je tako neke Baskonije Darusafake i sl ce da profitiraju

Comment

• Sta mislite o Melo Trimble-u na poziciji "macke u dzaku"?

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
                              Sta mislite o Melo Trimble-u na poziciji "macke u dzaku"?
                              Pisali smo vec o njemu ranije. Moze, samo da ne budi Zizis, to bi vec bio kraj svega

Comment

• Nijednog ti nedam..Larkin i nije G lige igrac..Honikat je imao sezonu u Izraelu pre Himkija a Wilbekin mislim da nije ni igrao G ligu znam da je iz Australije dosao u AEK...

Iskreno i ne znam koji je igrac tu dosao u Dacku i Baskoniju..cak je i Dzejms igrao u Kolososu pre itd...Ok je G liga, ali bas direknto i nema nekih igraca da su instant kvalitet itd...

Prvo moraju proci evropski dril pa onda..ima naravno samo se ne mogu setiti sad ko je odmah uspeo..ajde Miler Kvinsi na sezonu...ali generalno ih malo ko voli..Mada se slazem da mogu biti popoustljiviji itd..

Edit: PAO je bio probao sa Vilijamsom onda i Hunterom..i nije bilo bas slavno...

CZ uzima domace igrace Ristic, Jovanovic i Jankovic..vidis da Jovanovic i Jankovic ne mogu jos da se priviknu a imaju nase korene..trebace i Risticu isto vremena...Cak je i Goss morao kroz Partizan, doduse on je NCAA igrac, pa ga je uzeo Blat...Morao je da ide kroz jedan slab klub u losem stanju da bi dobio adekvatnu ulogu...i to je proces koji se konstantno ponavlja.
                                Last edited by LosmiSK; 03-08-18, 13:20.

Comment

Working...
                                X