Originally posted by Ventspils
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Ne mogu reci da sam odusevljen sa ova dva dolaska niti da mi se svidjaju pogotovu ako se setimo naseg sastava id pre dve ili tri sezone ali s druge strane pronalazim opravdanje. Faye je jeftino i kvalitet o resenje. Dace nam sirinu, ofanzivni skog, skok generalno, korekciju u odbrani.
Sto se stratosa tice verujem da je na njemu tomic insistirao. Verujem da ga dobro poznaje da zna kakav je za svlacionicu, siguran sam da nisu samo igracki kvaliteti bili presudni. S druge strane opet ce nam nedostajati talenta i potencijala. Kao inprosle godine mi nemamo nijedan prospek ili igraca u kojeg vredi ulgati. Ovaj sastav je trenutno donji prosek evrokupa i stvarno jos uvek ne mogu da dodjem sebi da smo za samo jednu sezonu tako nisko pali.
Nije mi jasan ni tomic. Prosle godine je odbio EL tim a ove godine dosao u ovu rui u od tima. Izuzev buducnosti ne vidim ove godine ozbiljan tim u aba ligi.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostNe mogu reci da sam odusevljen sa ova dva dolaska niti da mi se svidjaju pogotovu ako se setimo naseg sastava id pre dve ili tri sezone ali s druge strane pronalazim opravdanje. Faye je jeftino i kvalitet o resenje. Dace nam sirinu, ofanzivni skog, skok generalno, korekciju u odbrani.
Sto se stratosa tice verujem da je na njemu tomic insistirao. Verujem da ga dobro poznaje da zna kakav je za svlacionicu, siguran sam da nisu samo igracki kvaliteti bili presudni. S druge strane opet ce nam nedostajati talenta i potencijala. Kao inprosle godine mi nemamo nijedan prospek ili igraca u kojeg vredi ulgati. Ovaj sastav je trenutno donji prosek evrokupa i stvarno jos uvek ne mogu da dodjem sebi da smo za samo jednu sezonu tako nisko pali.
Nije mi jasan ni tomic. Prosle godine je odbio EL tim a ove godine dosao u ovu rui u od tima. Izuzev buducnosti ne vidim ove godine ozbiljan tim u aba ligi.
Sto se tice mladih igraca sa potencijalom, oni pre svega treba da igraju negde a ne da sede na klupi jer nisu dovoljno dobri. Dakle pozajmljivati ih nekom Borcu, Zlatiboru kurcu palcu. E sada ono sto smatram da treba trpeti i forstirati, cak i kad nije nivoa nekih seniorskih igraca je klinac, talenat visoke klase ali polivalentan. Dakle igrac koji moze da iskreira svoj sut, koji moze da iskreira napad za druge, ulaz, fizikalije i sl. Takav neki paket. To treba forsirati i trpeti i da se pegla sa nasim, pa i na ustrb rezultata.
Mi nazalost takvog na rosteru nemamo...
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostNe mogu reci da sam odusevljen sa ova dva dolaska niti da mi se svidjaju pogotovu ako se setimo naseg sastava id pre dve ili tri sezone ali s druge strane pronalazim opravdanje. Faye je jeftino i kvalitet o resenje. Dace nam sirinu, ofanzivni skog, skok generalno, korekciju u odbrani.
Comment
-
Ako npr ostavimo Feldina i dovedemo jos pleja, ovaj tim je vise nego kvalitetan po meni...Pa i za prvo mesto u ABA... To sto sam napisao tako mislim..Naravno uz sut kartu covicu, keselju itd...
Plej,Baron
Feldin,Lazic,Dobric
Davidovac, Stratos
Jankovic,Faye
Zirbes, Ojo i Ristic
sedam stranaca, ali dobar tim, smanjiti Feldinu platu malo i to bi bilo to..super tim, sa Tomicem i strucnim stabom, bolji nego prosle godine i to dosta..Last edited by LosmiSK; 03-08-18, 09:18.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment