Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja mislim da bi to bila strasna pojacanja za Zvezdu, ali verovatno su to samo vlazni snovi za sirotinju poput nas :\

Comment

• Lorenco u Raptorsima.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Raptorsi su potpisali jednogodišnji two-way ugovor sa Lorenzo Brownom. Christian Wood je na raspolaganju.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Sakuragi View Post
          Sta mislite o Lorenzo Brown-u kao resenju za startnog pg, a recimo Christian Wood kao resenje za pf poziciju?
          Chris Wood na keca.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
            Raptorsi su potpisali jednogodišnji two-way ugovor sa Lorenzo Brownom. Christian Wood je na raspolaganju.
            Wood je potpisao valjda two way sa Bucks-ima.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
              Ne drzi me za rec mislim da je Lorenco potpisao za nekoga.
              Christian Wood bi bio brutalno pijacanje ali pitanje koliko nam je platezno dostupan. Ukoliko se opet odluci za Evropu moci ce manje vise da bira klub.
              Kad je on igrao u Evropi? to mi promaklo ...
              Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
              biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                Kad je on igrao u Evropi? to mi promaklo ...
                Nije igrao.
                Decko ima kvalitet, zbog toga je i Laza napisao da bukvalno moze da bira klub.

Comment

• Steta, Lorenco mi je zelja na pg vec par prelaznih rokova unazad, stvarno ne znam sta bismo jos od kvalitetnijih amera na kecu mogli da iskopamo (bez obzira da li su igrali nekad u Evropi ili ne). Najidealnije bi bilo izgleda da dodje Pefi i za neke male pare neki NCAA prospekt kao backup.

Za 4-ku mislim da imamo dosta vise opcija za neke ne prevelike novce, samo da se odradi dobar skauting i da zadnja bude trenerova (ovde se uzdam u Tomica da zna sta radi i da ima plan i za 1 i za 4).

Cini se da je ipak u ovom trenutku, pre dovodjenja tih preostalih pojacanja, bitnije da se iskristalise tim za narednu sezonu odstranjivanjem igrackog balasta koji vucemo iz upravo zavrsene sezone. Dakle treba se sto pre resiti Feldina, Keselja, Antica, Lesora, da vidimo status Dangube i nekih mladjih igraca (Nenadic, Radanov..), to su po meni sad prioriteti, i to se mora isterati na cistinu da bismo mogli da ukomponujemo novi tim.

Comment

• On the bright side, mozda konacno dodje Pullen ...
                    You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Ja bih uradio ovako nesto.
                      Na sve nacine bih pokusao da zadrzim Dangubu, doveo Markovica za pleja i uz njega nekog prospekta na multi iz G lige.
                      Na 4 bih isto tako nekoga na 1+1.
                      Recimo, neki Nigel Hayes.
                      Recimo Hayes, Markovic i jos jedan iz G lige bi kostali oko 800 max.

Comment

• Ja i dalje ne verujem da Baron neće igrati backup pleja. Dakle, ne dovode se dva pleja nego jedan.
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Svidza mi se kako razmisljas Jimi

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                            Ja i dalje ne verujem da Baron neće igrati backup pleja. Dakle, ne dovode se dva pleja nego jedan.
                            Baron je doveden kao zamena za Feldina i bice prva dvojka, a svakao ce pomagati nekada na pleju, u zavisnosti od rostera.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
                              Baron je doveden kao zamena za Feldina i bice prva dvojka, a svakao ce pomagati nekada na pleju, u zavisnosti od rostera.
                              Ne verujem baš u taj scenario. Previše je sitan da bi čuvao i protivničke plejeve a kamoli dvojke. Od Feldeine se nije još odustalo.

Comment

• To bi bilo potpuno suludo, decko je cista dvojka skorer. Mozda zato sto je malo kraci za poziciju svi misle da on treba da igra keca ali to je po meni nidje veze. On je negde najslicniji Kerolu iz reala po stilu igre a i visinom, tako da ono, moze on da uzme neke minute na kecu, u kracim intervalima, da bude novi nas djenka, ta neka uloga nije problem, ali on je pre svega bek i najlogicnije bi bilo da je ovde baron in - feldin out i da nakon odlaska rocestija nama trebaju oba pojacanja na kecu i jedna 4-ka (uz naravno sve ocekivane odlaske onih koji treba da nas napuste). Sve ostalo nema puno rezona
                                Last edited by Sakuragi; 22-07-18, 18:19.

Comment

Working...
                                X