Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Gudura View Post
    Na sajtu kluba je objavljeno da smo prihodovali 650.000 od raskida.Mozda misle da smo toliko ustedeli od njegovog ugovora za 2 sezone +obestecenje.Racunica kakvu samo nas klub moze da izvede
    Jbt obrnuli smo igricu. To moze samo Covic.

Comment

• Originally posted by Gudura View Post
      Na sajtu kluba je objavljeno da smo prihodovali 650.000 od raskida.Mozda misle da smo toliko ustedeli od njegovog ugovora za 2 sezone +obestecenje.Racunica kakvu samo nas klub moze da izvede
      Hahah....to je to

Comment

• Kod Čovare je zarada i neisplaćene plate koje je imao po ugovoru (umesto da kaže ušteda on kaže zarada), tako smo (slično tome) na Šilbu, Mekelu, Plazmamenu...
        Spoiler
        Ako mi časi smrti postanu bliski,
        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
        Nije umio da odstupi,
        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
        Pao unapred, a ne unazad,
        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Uvek smo zarađivali na raskidima ugovora, ne znam šta se čudite
          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Lesor prešao je u redove Unikahe iz Malage, a kako je imao važeći ugovor, klub sa Malog Kalemegdana ovim transferom obezbedio je finansijsku pozitivu od 650 hiljada evra.

E al finansijsku pozitivu koji smo mi klub. Ovaj sleng jos nisam video nigde i nikada...a sta znaci...pa coks vam je zagolicao mastu
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Što se tiče Dangubića ... http://www.zurnal.rs/kosarka/aba-lig...u-san-antoniju
              Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
              biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• U pravu su.....finansijska pozitiva 650 hiljada, ali i u isto vreme precutkuju igracku negativu, jer smo ostali bez igraca na toj poziciji a gde ce zamena uticati ponovo na finansijsku negativu

Comment

• Ortodoksna glupost bi bila da su finansijskom pozitivomtm nazvali njegove plate za naredne sezone, osim ako Lesorov naslednik bude igrao za dzabe.

Comment

• Pa vec su nazvali....a oprosticu im ako naprave podjednako slicnu "finansijsku pozitivu" i sa Mayom

Comment

• Da nije smesno bilo bi tuzno.

Comment

• Ajde da pokusamo da nadjemo neku pozitivnu stranu.....mozda je moguce da je ta objava usledila bas u ovom trenutku da bi se smanjio pritisak javnosti na pitanja "odakle novci" kada ozvanicimo novu bombu.

Comment

• Koliko smo uštedeli (zaradili) što nismo doveli LeBrona, može li neko da izračuna

Comment

• niti mi se svidja peperlogu niti nikols samo iz jednog razloga,a to su godine...Mislim da nam treba neko dosta mladji,neko ko je zeljan uspeha i osvajanja titula...

Comment

• Prvo vest o Nikolsu

A onda dovodimo Perperoglua

A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Brandon Jenings dobio mahanje. Eto nama sanse da dovedemo extra igraca ako smo prihodovali cak 650k

Comment

Working...