Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LosmiSK View Post
    Citam tvoj tekst i reko sad ima da ga pohvalim..i tu sam na pola i onda vidim ugovor Tompsona 600k koji je inace dosao u Januaru mislim..kao da kazes da je ugovor Antica 1.1m evra..I opet si namerno stavio tih 12 superstarova Dejana Radonjica

Mislim, ja znam da tvoje pisanje i prica Covina moze da izazove reakciju koju hocete da na 80% nasih navijaca, ali ima nas koji i bez nekih inside prica znao kako i sta ide...

To sto skrivate vesti za KKCZ skidam kapu, mada sam provalio to dosta ranije da su vecine patke i mamci..

Pazi 12 igrac Deon Thompson....pa mi smo tu sezonu krenuli sa domacim igracima a dosao veliki Walters posle sezone iz Besiktasa..i izbaceni Tompson iz Galate....Sad iz ovog ugla kad gledas jesu supertalenti, to ih je DEJO napravio takve...

Naravno pitam dal je Bjelici sve isplaceno pa i Simanicu to ono sto sam nacuo a da nisam ni trazio da budem iskren...itd..ali da ne idem u krajnost i pitam neke druge stvari..posto mene one interesuju samo kad se pokrenu kao lazi... ))

E sad..Trenutne nase plate su oko 2m npr..a Cedevita je zatvorila roster za 2miliona eura vec...sa sve trenerom...Naravno to je ozbiljan klub koji ima pare na racunu za sl 3 godine,sve isplacene igrace i pika prve runde na ovogodisnjem draftu....te su i oni dobili ''kompezaciju''

Sto se tice sezonskih nije los ni septembar ali se nadam da cete pratiti modu partizanai da sezonske nece biti skupe...MENI VISE IZGLEDA da nece da da za manju lovu pa sad produzava ovo sa igracima do besvesti da ne mora da ih daje kao kkp za SICA LOVU ...jos se oni i ponose time...oni su tek za hospitalizaciju...

Ovo je cenu koju je dogovorio sa Galatom pocetkom godine, ugovor na godinu dana za 600 k. Kod nas je dosao u decembru za ugovor od 250 k do kraja sezone jer nam je pored Bjelice, Kuzmica bio neophodan i Dion Thompson za DR sistem, Da se ne vracamo na pojedinacne plate svakog igraca iz tog rostera i koji je kvalitet tih igraca bio te sezone u KKCZ a koji je kvalitet prosle godine bio.
    Dion I Dobric su po minutazi u El i ABA LIGI te godine bili peskirdzjije.

Comment

• Sada nam je misaona imenica da dovedemo igraca za 250k samo za cetvrt sezone. To je i najbolje merilo koliko se novca slivalo u klub tada u tim trofejnim godinama, koliko prosle a pogotovo koliko ove godine.

Comment

• Originally posted by la haine View Post
        Nije, Radanova si stavio na pleja, Dangubić neće biti kod nas sledeće sezone, neće ni Lazarević i Apić.
        Ako moze da se brisu provokacije uvijene u naivna pitanja na temi.

Originally posted by LosmiSK View Post
        Ne pratis dovoljno kosarku ocigledno. Finci dug niz godina igraju ozbiljnu kosarku u mladjim ali i starijim selekcijama..veoma su prvrzeni zemlji, nacionalisti, da ne kazem nesto drugo...

Uce najvise od amerikanaca, obozavaju kosarku i imaju solidnu ligu...Prva liga uglavnom dosta amera, mislim po 4 za ekipu..ima i mladih takodje ali mladih seniora...Drga liga je mesto za klince i po kojeg amera uglavno..i imaju strasne sutere odmladih dana, njih samo jebe visina u principa...neki talenti ne mogu naresti bar malo za ozbiljniju kosarku...

Svedjani su malo stagnirali ali i dalje je to na dobrom niovu, ocekivao sam i dosta vise do sada... Norvezani ne vole kosarku, 10 esalon sporta tamo i plate su bas bizarne, tipa 5-10x manja nego realan primanja, pa svi rade i igraju..Danska je napravila relativan pomak...svidja mi se njihova liga, ali domaci igraci su jos tanko...takodje te zemlje su veoma nacionalisticke koliko sam shvatio...pa cak se moze reci i dostalokal patriota, kmaoli dzavnih....

Da ne pisem puno mnogo...finci bas vole kosarku, posebno svoju zemlju i mislim da je kod njih i u kriketu sve puno...itd...
        Ako ista imaju skandinavci to je visina.

Originally posted by Šarac View Post
        @Laza

Znas kako ide kada se vratis sa odmora a o poslu ne mislis ni sekundu pa te saceka gomila problema,ne stignes ni da pogledas nista van toga. Nikols, samo sam se nasmejao sinoc, jer nijedno pojacanje nje objavljeno na Sportandu za nas ove sezone osim kada je done deal.

Neko je pustio vest da smo zainteresovani, mozda i jesmo ali cena njegovog angazovanja ce biti manja nego sto je igrao u Cedeviti jer Cedevita nije htela da ga produzi za tu cifru./330 k/
        Verovali ili ne Pefi je i dalje u igri ali je problem njegova osnovna plata od 1.1 milion u Himkiju. Himki nije Fener pa da ucestvuje u plati kao kod Pere, a Pefi nema nameru ni za jedan cent da igra manje.
        Dangubic???? Ne bi da dajem laznu nadu nikome ovde a mislim da mu dosadjujemo da ostane i ove sezone kod nas. Ne pitajte za zdravstveno stanje samo iznosim kakvi su planovi, ali mislim da Danga ima druge planove (citaj Misko)
        Berovicki se trazi novi klub koji je spreman da prihvati njegovu platu ali za sada slabo nesto ide.
        PLay se trazi ali je ono sto je trenutno u ponudi jako slabo i mora se i dalje cekati. Kada se kaze slabo misli se na odnos cena kvalitet i ono sto nama treba.

U vezi FC3 sto se suska da je mozda on planiran da ostane, ne znam ali znam da ako se to desi LOSMISK spremaj topic samo za mene i tebe i da ucestvujem zajedno sa tobom u napade na bilo koga ko se pojavi na ovom forumu da opravda taj potez.

Jovanovic je velika misterija, kazu da radi individualno preko leta, ima ugovor i nema uopste nameru da ide u FMP, Pera je out, Keselj mislim isto out.
        Onda ne treba vise gubiti vreme sa njim, neka i dalje ceka ugovore od milion evra (). Tesko ce ici sa Feldeinom, ali i sa Keseljom i on isto ima ugovor. Zasto ga nisu raskinuli jos prosle sezone, imao je manju minutazu nego juniori?

Jovanovic pametan covek, objasnjeno mu je na pocetku da je u pitanju novi ciklus, sada se predomislili i ostaje opet samo cetiri igraca, ne moze tako.
        You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• @kanarian Mozda u filmovima koje gledas, u kosarci i nisu bas dzinovi koliko sma ja primetio..s

@sarac

Slobodno uporedi plate od tada i od ove sezone nemam nista protiv..Dobric i Guduric su dosli iz istog tog FMP-a i plate su im bile male..Lazic i Dangubic su imali manje ugovore...kao i Simanic pa i Bjelica..mozemo i dalje..na sve to su bili isplaceni na kraju,,i imali smo zamisli 3 centra. a prosle jedno 5-6 komada...itd..da ne idem u off ))

Tesko mozes sa mnom o tome kako ti hoces...mozemo i o strancima...i videti Feldinovih 350k naspram..hmm koji stranac je imao vecu platu..da ne idemo dalje...
          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
          2× German League champion (2018, 2019)
          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Kakvi filmovi te spopali, zna se da su skandinavci medju najvisim ljudima u evropi.
            You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

@kanarian Mozda u filmovima koje gledas, u kosarci i nisu bas dzinovi koliko sma ja primetio..s

@sarac

Slobodno uporedi plate od tada i od ove sezone nemam nista protiv..Dobric i Guduric su dosli iz istog tog FMP-a i plate su im bile male..Lazic i Dangubic su imali manje ugovore...kao i Simanic pa i Bjelica..mozemo i dalje..na sve to su bili isplaceni na kraju,,i imali smo zamisli 3 centra. a prosle jedno 5-6 komada...itd..da ne idem u off ))

Tesko mozes sa mnom o tome kako ti hoces...mozemo i o strancima...i videti Feldinovih 350k naspram..hmm koji stranac je imao vecu platu..da ne idemo dalje...
              Djenka, ali da ne idemo dalje u raspravu posto ti znas za koliko ko igra , a to koliko znas si dokazao kada si napisao da sadasnji sastav Cedevite sa sve Sitom je oko 2 miliona, a da nas roster bez pojacanja je vec na toj cifri.

Tu stavljam tacku na bilo kakvu raspravu.... ne mogu i nemam vremena.

Comment

• Pa dobro tu sam racunao i Feldina, on je jos nas igrac...Al svakako Lazic i Zirbes u skuplji od svakog njihovog igraca..a tek treba da dovodimo igrace nosioce igre..Tako da ce biti sigurno skuplji tim ) pa sigurno smo tu negde.. mozda ne 2m ali ide blizu..kad se rese Feldina mozda ti i dam..dok je pod ugovorom nedam nista..

Djenka imao 350k ? hehe... dobro Sarac, mislim stvarno..samo mi reci koja je to razlika velika bila i da zavrsimo sa ovim..

Comment

• U principu me letnja razonoda , zvana prelazni rok smara , baš zbog rasprava koliko koji klub plaća igrače. I tu se valjda pokazuje posebna vrsta" poznavanja " košarke.Pogledam roster Cedevite i baš me zanima kako si raspodelio dva miliona na stručni stožer i ove igrače ?

PG - Justin Cobbs, Josh Magette, Toni Katić

SG - Vitor Benite, Filip Krušlin (Domagoj Bošnjak)

SF - James Bell, Ivan Ramljak

PF - Elgin Cook, Pablo Aguilar

C - Andrija Stipanović, Augusto Lima, Karlo Žganec

Comment

• 38057363_1909385572452616_1241809520699637760_n.jpg

Ovo je sa nekog njihovog foruma, mada mislim da nije bas tacno, da ovaj back up plej nema toliko...ali manje vise to je to...tu negde gore dole...

Comment

• Dovedose ljudi sita alonsa za 250k...a mi prosle god alimpija doveli...placamo jankovica i antica umesto trenera za te pare da smo doveli

Comment

[ATTACH=CONFIG]16185[/ATTACH]

Ovo je sa nekog njihovog foruma, mada mislim da nije bas tacno, da ovaj back up plej nema toliko...ali manje vise to je to...tu negde gore dole...
                        Pa pazi Bel je imao punudu da nastavi saradnju sa Turcima I igra EL?????? Znamo koliko oni placaju.
                        Limu je zeleo Zalgiris, Gran Kanaria.
                        Tesko da su dosli za manje pare da igraju EC u Cedeviti.
                        Da ne nabrajam dalje.

Comment

• Što bi njihovi forumi bili bolji od naših [emoji41]

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• stvarno losmi uz duzno postovanje, ove cifre sto je sa njihoovog foruma ne mora nista da znaci.Prosto je neverovatno da sito alonso za 200k da krenemo od njega pa ostalih...ulozila je cedevita ove godine vise nego ikad...

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                              Pa pazi Bel je imao punudu da nastavi saradnju sa Turcima I igra EL?????? Znamo koliko oni placaju.
                              Limu je zeleo Zalgiris, Gran Kanaria.
                              Tesko da su dosli za manje pare da igraju EC u Cedeviti.
                              Da ne nabrajam dalje.
                              Vidi Lazo, nisam im ja tata pa da znam..Mimo ovoga sam imao tu neke spekulacije, samo nisam u snu mislio da je ovaj Magget placen 220k dolara..posto je u Koroivosu igrao za dosta manje...Bell, je imao povredu na kraju, pitanje kakva bi mu sad bila uloga i pristao je za dosta manje da igra ovde sa velikom ulogom u Cedeviti...ne znam bas koliko bi se naigrao ove godine u dacki itd...Za Limu ne znam iskreno..ok igrac, ne znam puno sa njim sta i kako...verovatno isto zbog uloge itd..bio je vec u Zalgirisu itd..Dacka je prosle godine imala dosta jefitnih likova naspram Blata i Vilbekina da budemo iskreni potpuno...Ross itd..Nymburk itd..to ne kosta puno sigurno..

Ako ti mislis da jedan Rocesti kosta kako kazu 250k dolara a ovi igraci po tebi svaki 400k evra..onda dobro..to je tvoje misljenje..

Comment

Vidi Lazo, nisam im ja tata pa da znam..Mimo ovoga sam imao tu neke spekulacije, samo nisam u snu mislio da je ovaj Magget placen 220k dolara..posto je u Koroivosu igrao za dosta manje...Bell, je imao povredu na kraju, pitanje kakva bi mu sad bila uloga i pristao je za dosta manje da igra ovde sa velikom ulogom u Cedeviti...ne znam bas koliko bi se naigrao ove godine u dacki itd...Za Limu ne znam iskreno..ok igrac, ne znam puno sa njim sta i kako...verovatno isto zbog uloge itd..bio je vec u Zalgirisu itd..Dacka je prosle godine imala dosta jefitnih likova naspram Blata i Vilbekina da budemo iskreni potpuno...Ross itd..Nymburk itd..to ne kosta puno sigurno..

Ako ti mislis da jedan Rocesti kosta kako kazu 250k dolara a ovi igraci po tebi svaki 400k evra..onda dobro..to je tvoje misljenje..
                                Ma zabole me za Cedevitu[emoji23][emoji23]
                                Da ne trujemo temu.

Comment

Working...
                                X