Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nenadic na pleju. Daj nek mi kaze neko da se shale...

Tanki smo na vise pozicija. Smanjiti ambicije ako je ovo roster i obavestiti javnost.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
      Tako treba moderatoru. Sva cast
      Moderator je isto tako i forumas, a ne neki cutljivi sudija koji nece napisati nista i koji ce samo udarati kazne.
      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
      Meša Selimović

Comment

• Lazo, nedelja majkumu...

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
          Moderator je isto tako i forumas, a ne neki cutljivi sudija koji nece napisati nista i koji ce samo udarati kazne.
          Ubija te mrznja,izjeda. . Kasno je nema ti leka . . .

Comment

• Originally posted by darko pancev View Post
            Ubija te mrznja,izjeda. . Kasno je nema ti leka . . .
            Mrznja? Daleko od toga - hriscanski je prastati i saosecati sa drugima u njihovom bolu i patnji.
            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
            Meša Selimović

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
              Nenadic na pleju. Daj nek mi kaze neko da se shale...

Tanki smo na vise pozicija. Smanjiti ambicije ako je ovo roster i obavestiti javnost.
              Mislim da se nece dovoditi niko bar dok se ne vidi na ovim pripremnim utakmicama koliko ce moci da se racuna na pojedince i da li ce se uopste racunati, i da ce shodno tome se traziti neko od pojacanja. Doselekcija i mijenjanje igraca tokom sezone nije strani koncept ekipama iz regiona tako da ukoliko bude potrebe odreagovace se. Niko ne zna kako ce to sve izgledati dok se ne odigra par meceva da se neko okvirno misljenje stekne o ekipi.

Meni je zao sto ni ove pripremne se ne mogu gledati kod ekipa iz regiona vec su vecinom zatvorenog tipa pa se ne moze bez nekih statsa ni pogledati kako neki igraci izgledaju do sada. Cedevita barem djeluje dobro prema ovim pobjedama od 30+ razlike u dosadasnjim utakmicama ali je svima ovaj ABA Superkup poslednja provjera pred pocetak sezone.

Comment

• Jel Regland bolji pik igrac od Rocestija msm generalno jel bolji asistent? Msm da ce Odzo i Cirbes praviti bas jake blokove i lepo se otvarati iz istih, ne znam kakav je Ristic u tome?
                Jedva cekam prve utakmice i da pocne sezone, realno ko je ocekivao uopste ovakav tim posle gubitka EL, i jos tim koji je sklopljen na vreme, ja sam prezadovoljan, sad samo rad i podrska.

Comment

• Originally posted by Stef View Post
                  Jel Regland bolji pik igrac od Rocestija msm generalno jel bolji asistent? Msm da ce Odzo i Cirbes praviti bas jake blokove i lepo se otvarati iz istih, ne znam kakav je Ristic u tome?
                  Jedva cekam prve utakmice i da pocne sezone, realno ko je ocekivao uopste ovakav tim posle gubitka EL, i jos tim koji je sklopljen na vreme, ja sam prezadovoljan, sad samo rad i podrska.
                  Zavisi sta podrazumevas pod tim jer bolji pick igrac?

Ragland je bolji skorer iz picka, jer je mnogo agresivniji u prodorima pre svega a i zna da nategne iz picka cesto. Rochestie je bolji razigravac iz picka, ali nikako na elite nivou.

Tako da ce nam pick igra biti drugacija, e sada da li ce biti bolja videcemo. Zirbes i Ojo bolje rollaju od prethodnih centara, Ristic moze da igra u postu.

Sve zavisi kakav cemo pick igrati i koje ce biti kretnje ostalih igraca, ne samo PG-C komboa...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• https://youtu.be/OD4iU8mi1qk

Mislim i da Baron moze dosta da pomogne u organizaciji

Comment

• Da, mnogi misle da se p&r igra samo sa pg/c a dosta toga zavisi i od ostalih igraca kao i njihove postavke u napadu, ciscenja strane i potom rotacije, ko slasuje u reket, ko se izvlaci ko ceka loptu u korneru...
                      Regland - Baron - Perperoglu - Faye - Zirbes
                      Baron na 45°, Perperoglu u cosku, Faye slasuje u reket.
                      To bi vrlo lako mogao da bude primarni napad na ovu petorku.

Comment

• Mene brine manjak ball handlera. Ragland, Baron i donekle Davidovac. Premalo je to. Ali kapiram da ćemo besomučno bacati loptu u reket na ova tri naša visoka, pa možda i ne budemo trpeli toliko. Iz kompozicije rostera već može da se vidi šta ćemo igrati, a šta ne možemo. Ostaje rezerva u vezi potencijalnog doselekovanja, taj igrač bi mogao da popuni neke rupe koje se budu pokazale u početku sezone.

Comment

• http://www.mozzartsport.com/kosarka/...canjima/304521

Uzas

Comment

• A mi mislili da je DA prepotenko. Ovaj daje izjave u maniru NČ-a. Nikad nikoga nije trenirao, a pun je hvalospeva o sebi i o svom odabiru igrača. Ajd da vidimo šta zna, da se ne ložimo na svaku glupavu izjavu poput ove.

Comment

• Originally posted by Ulični basketaš View Post
                              A mi mislili da je DA prepotenko. Ovaj daje izjave u maniru NČ-a. Nikad nikoga nije trenirao, a pun je hvalospeva o sebi i o svom odabiru igrača. Ajd da vidimo šta zna, da se ne ložimo na svaku glupavu izjavu poput ove.
                              Nisam stekao takav utisak. Covek kaze da je zadovoljan izborom igraca. Da sva pojacanja zna od ranije.
                              Meni je najznacajniji deo izjave ,,Prvo da stvorimo atmosferu, da budemo kao porodica, ginemo za svaku loptu pa nakon toga taktika,,
                              Meni je to daleko bolje nego na prvom treningu dati buk od 100 akcija svakom igracu I udri.
                              No ostaje naravno da se Tomic pokaze na delu.
                              Last edited by Laza Kacanski; 27-08-18, 14:36.

Comment

• Najebasmo.

Comment

Working...
                                X