Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Antona View Post
    Nenadic je bolji igrac i od Barona i od Lazica.. Velika steta sto ce ovi imati prednost u odnosu na njega
    Kod Tomića će igrati najbolji! A Nenadić koliko znam još nije naš član. . .nama po meni treba dva pleja,jedan zmaj i jedan perspektiva i četvorka i to ozbiljna iskusna ako hoćemo Abu da osvojimo i u Ec da igramo zapazeniju ulogu

Comment

• Ne bi ja imao problem da na 4 ostanu(ajd nek bude bar do polusezone) Jankovic i Simanic. Nije to gora kombinacija od Mitra i Tejica. Pa se igrala solidna kosarka.
      Mozda je nerealno ali ja stvarno mnogo ocekujem od Jankovica ove sezone. Mislim da ce da pokida. Imam tako neki osecaj.

Ja bi radije video 2 pleja solidna nego jednog skupocenog. Kad izadje taj igrac ko ce drzati igru?

Comment

• Baron je midzet koji zbog visine nikad nece dobaciti ni do EL levela igraca.. Sa druge strane Nenadic ima izvanredno telo.
        Branko Lazic je kamenjar koji potpuno otvorene suteve ne moze da dobaci do 30%. O ostalim elementima igre necu ni da komentarisem.

E sad ako vi mislite da mi kao klub, koji nema para, treba prednost da damo matorim i skupim mediokritetima koji nam ne mogu doneti nista od onoga sto mi zelimo, u odnosu na talentovanu i jeftinu decu, onda svaka cast

Comment

• Ja sam samo skeptik sto se tice prvog playa da on moze biti potpisan tako brzo, dovoljno je da se setimo ranijih sezona kada su i kog datuma potpisvani prvi playevi, (MWIL,MEKEL,pa i Wolters jer smo vec imali Jovica, prosle sezone kada je Rochesti dosao, a imali smo vec Radicevica). To ce se cekati i vagati, sem ako dva Stefana ne odluce da promene svoje klubove. Mi nijednog drugog domaceg playa kvaliteta za nas nemamo , a Peno,Pot, Jaramaz,Rebic, Miljenovic , FC3 kombinacije ne bi preziveo i odmah se pridruzujem LOSMISK pokretu.
          Mislim da je i Simanic upitan na mesto u KKCz, moje licno misljenje da mu treba dati sansu u suprotnom veci je fail pare date njemu za sve ove godine nego svi promasaji do sada.

Comment

• Sarac, jesu revidirani neki ugovori za ovu novu sezonu ili su ostali isti kao prosle sezone, i da ostane Fico pa da se druzimo ) Simanic da dobije sansu pa da vidimo, mada sam malo skeptik sad kod njega..nadam se da ce na U20 pokazati malo vise odgovornosti, cak i tamo bezi od lopte sto mi se ne svidja nikako...Mada tamo igra centra, ali i sa tim mu je sut za tri poprilicno los na celom turniru,danas mu je dan d sa FRA koji su uvek fizicki dominantni, da vidimo od cega je napravljen )
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
              Ja sam samo skeptik sto se tice prvog playa da on moze biti potpisan tako brzo, dovoljno je da se setimo ranijih sezona kada su i kog datuma potpisvani prvi playevi, (MWIL,MEKEL,pa i Wolters jer smo vec imali Jovica, prosle sezone kada je Rochesti dosao, a imali smo vec Radicevica). To ce se cekati i vagati, .
              To je uvek glavni problem i bio....mrcvarenje sa plejevima. Oko tog igraca se vrti ceo tim i ako mrcvaris ne mozes da planiras ostatak rostera, a posto ne moze da se ceka dovode se prvo spoljasni igraci pa kad na kraju stigne neki plej koga mozemo da zavrsimo ispadne neuskladjen roster. Plati brate malo i vise ako treba da dovedes kvalitetnog pleja, a onda gradi ostatak tima u skladu sa mogucnostima, a ne obrnuto.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                To je uvek glavni problem i bio....mrcvarenje sa plejevima. Oko tog igraca se vrti ceo tim i ako mrcvaris ne mozes da planiras ostatak rostera, a posto ne moze da se ceka dovode se prvo spoljasni igraci pa kad na kraju stigne neki plej koga mozemo da zavrsimo ispadne neuskladjen roster. Plati brate malo i vise ako treba da dovedes kvalitetnog pleja, a onda gradi ostatak tima u skladu sa mogucnostima, a ne obrnuto.
                Malo je takvih igrača na tržištu, čak i za one najbogatije EL timove. Fener doveo Enisa (mlađeg i boljeg) a mi se nešto ustručavamo i premišljamo
                kad su igrači "preko bare" u pitanju. Što budemo duže čekali, ponuda će biti sve lošija ...
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                  Malo je takvih igrača na tržištu, čak i za one najbogatije EL timove. Fener doveo Enisa (mlađeg i boljeg) a mi se nešto ustručavamo i premišljamo
                  kad su igrači "preko bare" u pitanju. Što budemo duže čekali, ponuda će biti sve lošija ...
                  Ma koj ti djavo, to je macka u dzaku Nije proveren u Evropi. Ili sto Ica kaze, EL igrac. Kao da je to kurac neko merilo u kosarci

Ja mislim da smo mi prilicno zasrali sto nismo uzeli drugog i boljeg Slovenca, Zan Mark Siska da nam bude backup. Decko je mega talentovan, 21 godinu ima ali je i baraba i imao je problema u Ciboni sa trenerima i sl. Mislim da bar taj deo bi Tomic dobro odradio kod nas da ga dovede u red. S' druge strane dobijes razvojnog pleja koji ti je tu na duzi period. On kao backup bi nam bio taman. Imao je u Iliriji bas mega sezonu prosle godine i sada zavrsio u Primorskoj.

U tom 1997. godistu je na poziciji pleja bio medju najboljim talentima u Evropi kad je imao 17-18 godina i onda ga je sjebala Cibona malo, malo je on kreten. Sve to stoji, ali eto ti blue chip prospekt koji dize karijeru a tebi prve sezone kao backup bi bio super. I sve to za male pare...

Comment

• Kada vidim ove opcije za beka tipa nenadic, radanov itd onda Boga molim da feldin ostane

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
                      Kada vidim ove opcije za beka tipa nenadic, radanov itd onda Boga molim da feldin ostane
                      E jbg sad. Nismo Fener da placamo rezervne igrace 2 miliona.

Comment

• Ni Nenadić ni Radanov nisu plejevi već više pokrivaju pozicije 2-3 i kao takvi bi mogli nekad (ne stalno) da prevedu loptu ali to je sve.
                        Spoiler
                        Ako mi časi smrti postanu bliski,
                        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                        Nije umio da odstupi,
                        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                        Pao unapred, a ne unazad,
                        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Propustili smo idealnu priliku, zicer, da napravimo mladu ekipu i da ih vezemo visegodisnjim ugovorima.. Ovako pravimo ekipu za splavove koja ne moze nista da uradi.. Dugovi ce se povecati za cirka 1M.
                          Trenutak za to je bio idealan jer Buducnost prejaka, i ako vec ne mozemo da uzmemo ABA ligu nije toliko bitno koje mesto cemo zauzeti.
                          Tribine ce biti jos praznije nego prosle sezone jer Filip, Baron, Laza, Keselj, Cirbes i co. ne mogu da ponude nista.
                          Last edited by Antona; 19-07-18, 12:48.

Comment

• Brine me sto su lazic ili dobric starteri...bez pravog beka sutera mi smo ga ugasili, oslanjati se samo na barona ne pije vodu...sta da se povredi? Uzgred voleo bih da vidim kako bi tomic kontrolisao feldina...nije on uopste los igrac, samo smo imali (upisi sam po volji) na klupi prosle sezone...dok su recimo dobric, nenadic i radanov neki kls nivo, o davidovcu da i ne govorim...pogotovo ako ode dangubic...onda bi nam spoljna linija bila tanja od mornarove

Comment

• Ljudi, nisam ni ja za ovako gomilanje mladih igraca,ali dali ste podrsku Covicu, svidja vam se FMP kao drugi tim, sada trpite...Sta da Vam kaze covek ) Mislim da je malo previse da dodju Radanov i Nenadic...+Simanic...malo upgrade-ovan FMP )) ali sve se moze srediti sa 2-3 bas kvalitetna stranca, onda se menja krvna slika...

Mislim da ce Cova to poprilicno pojacati i ako se poturaju price da nece biti tako. Sad je malo ishajpovao, pa spusta loptu i onda zavrni udarac...to kazem, zato sto ne bi Cova preziveo jos jedno samaranje od strane Bokana.. ) nikakav dodatni info nemam, sa tim da kad sam bio spominjao baticu, nisma mislio na tog baticu ) ali valjda zna sta radi ...
                              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                              2× German League champion (2018, 2019)
                              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
                                Kada vidim ove opcije za beka tipa nenadic, radanov itd onda Boga molim da feldin ostane
                                Razlika je samo sto Feldin ima 10 puta vecu platu,u kvalitetu igre nista

Comment

Working...
                                X