Originally posted by salelesa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Navijači, "Navijači", simpatizeri, huligani....
Collapse
X
-
-
Hebem te, organe reda.
https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...e-foto/ve128ke"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostHebem te, organe reda.
https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...e-foto/ve128ke
U suprotnom je to totalni mrak države i dokaz da među huliganima ordinira služba koja sebe stavllja iznad države.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostVerujem i nadam se da su postupili onako kako inače postupaju, disciplinovano. Znači da nisu imali naređenje da "smire" rulju i ponašali su se u skladu sa naređenjima koja su imali i ovlašćenjima.
U suprotnom je to totalni mrak države i dokaz da među huliganima ordinira služba koja sebe stavllja iznad države.
Ovako, propustena je ko zna koja prilika da se pokaze da se zeli resiti problem nasilja na tribinama i da normalni ljudi nemaju sta da traze na istim pored dripaca.Last edited by kronostime; 23-04-18, 09:12."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostOdlicna uvertira pred kup.Kakav li se haos očekuje u Surdulici i njihovom pasnjaku:
Jebeni jug Srbije ne može ništa valjano da se odradi.
Odmah su trebali te da sprovedu u KPD.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zabatali to, zarad mirnije glave, veruj mi, klosari su veliki.
Inace, nema čudjenja, ovo je sve ocekivano i upozoravano.
Ne znam sta ste ocekivali? Taj sukob se nece sigurno resiti tako sto ce jedna frakcija reci ok, vi ste u pravu, mi cemo da se sklonimo a vi nastavite. Nemam zelju nijednog trenutka da branim bilo koga, ali ako je vec policiji, FSSu u interesu da nema ovakvih scena organizacija je morala da bude daleko bolja, pocev od toga gde se igra finale. Molim da se zabranjeni ne mesaju u ovu pricu.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostTrebali su na naplatnoj rampi da izdvoje za zabranjene, dozvoljene i za Kimijeve posebne trake kako ne bi dolazili u dodir i sukob.
Jebeni jug Srbije ne može ništa valjano da se odradi.
Odmah su trebali te da sprovedu u KPD.
I treba.
Nasli su, magarci, gde ce da se biju."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKomso, ja se uzdam upravo u nisku zandarmeriju - izlomice ih u povratku.
I treba.
Nasli su, magarci, gde ce da se biju.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostBiće desetkovani još u odlasku....do kapaciteta stadiona U povratku s posla, kod Mrkinog kafića, "Niški Kartel" je prikupljao energiju za put do Surdulice, gajbe piva su sam zujale oko njih 30-ak..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Vozila koja su se zatekla na naplatnoj rampi "Nais" kraj Niša odatle se nisu pomerala neko vreme jer su se, kako kažu na "Naisu", navijači Partizana tukli na samoj naplatnoj stanici. Očevici kažu da su se koristile i motke, prisutna je bila i policija, a kolona automobila se pokrenula nešto pre 17 sati.
Neki od građana koji su se javili Južnim vestima kažu da u tuči učestvuje stotinak mladića, a drugi navode da se navijači tuku i sa policijom, te da polako pristižu nove policijske snage.
Na naplatnoj rampi "Nais" kažu da saobraćaj nije preusmeren, već zaustavljen.
https://www.juznevesti.com/Hronika/T...i-Nais.sr.html
Comment
Comment