Tema o navijačima svih klubova koja bi trebala da razjasni nekoliko dilema. Da li su navijači u ovom obliku, kako danas egzistiraju, neophodni za funkcionisanje kluba. Da li su u "službi" ekipe i dodatni impuls igračima, tzv. 12. igrač ili su ipak, presudni "argument" čelnika klubova, vladara iz senke, sivih eminencija kluba. Kako odvojiti navijače od huligana? Ko dominira na tribinama ?
P.S. Otvorio sam ovu temu, a Uroš mi neće zameriti što sam editovao njegov post, da ne bi pisanjem o navijačima i "navijačima" zatrovali teme naših voljenih klubova.
Constantin
Urošev tekst koji sam "zloupotrebio" i editovao.... :
P.S. Otvorio sam ovu temu, a Uroš mi neće zameriti što sam editovao njegov post, da ne bi pisanjem o navijačima i "navijačima" zatrovali teme naših voljenih klubova.
Constantin
Urošev tekst koji sam "zloupotrebio" i editovao.... :
Ne slažem se, to su gotovani jedni koji zaborave Zvezdu uvek kad je loše. Onda im se jebe. U fazonu koja Zvezda jadnici ne umeju da igraju ko još prati Super ligu. A zato kad se uspeh napravi prvi su da skaču i analiziraju, neki kurac oni srećni.
Muka mi je od licemerja Zvezdaša. Navijaj za klub uvek ako navijaš pa onda pričaj šta hoćeš.
Za Ludogorec se slažem ali to je privatan klub. Koliko se sad kajem što sam prozivao Kangu i Donalda dodje mi sebi jezik da sečem. Mislim da mogu mnogo bolje pogotovo Kanga konstantnije, ali ako ostaje podrška.
Dug se spušta, samo da dodje do 0. Od stranaca se neće zaraditi ali zato su odradili ceo ugovor.
Račić možda ode u Italiju, milion i po i 20%, takva neka priča izvor isto RSB twitter.
Muka mi je od licemerja Zvezdaša. Navijaj za klub uvek ako navijaš pa onda pričaj šta hoćeš.
Za Ludogorec se slažem ali to je privatan klub. Koliko se sad kajem što sam prozivao Kangu i Donalda dodje mi sebi jezik da sečem. Mislim da mogu mnogo bolje pogotovo Kanga konstantnije, ali ako ostaje podrška.
Dug se spušta, samo da dodje do 0. Od stranaca se neće zaraditi ali zato su odradili ceo ugovor.
Račić možda ode u Italiju, milion i po i 20%, takva neka priča izvor isto RSB twitter.
Comment