Djenova je zainteresovana za Gvida Pizara, mada je pitanje kolimo je taj transfer realan jer je ostalo malo vremena da Djenova ubedi Pizara, a i Sevilju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sevilla FC
Collapse
X
-
Sto se tice Montelle nemam neko lijepo misljenje o njemu. Jedva sam cekao da mu vidim ledja u Milanu i hvala Bogu docekao sam brze nego sto sam ocekivao.
Ajde sada da predjemo na pojacanja, sve je ovo korektno nista vise od toga. Po mom misljenju dovoljno za dva mjesta koja vode u LE ( 5-to mjesto direktno, 6-to mjesto kvalifikacije).
Realno u top4 ne vidim Sevillu zbog toga sto su jedna ekipa kuci, a potpuno druga na gostovanjima, sto govori omjer pobjeda i poraza.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostSto se tice Montelle nemam neko lijepo misljenje o njemu. Jedva sam cekao da mu vidim ledja u Milanu i hvala Bogu docekao sam brze nego sto sam ocekivao.
Ajde sada da predjemo na pojacanja, sve je ovo korektno nista vise od toga. Po mom misljenju dovoljno za dva mjesta koja vode u LE ( 5-to mjesto direktno, 6-to mjesto kvalifikacije).
Realno u top4 ne vidim Sevillu zbog toga sto su jedna ekipa kuci, a potpuno druga na gostovanjima, sto govori omjer pobjeda i poraza.
Comment
-
Svi ovi igraci koji su dovedeni u ovom prelaznom roku su onako pojacanja u Seviljinom stilu.
Roke Mesa je po meni dobar DLP tako da moze imati ulogu Nzonzija a mogu i obojica da igraju ako se Montela odluci za takvu postavku sa dva DLP-a.
Sandro Ramirez ne znam sta moze novo donijeti ali njegovo dovodjenje vidim kao mogucnost koju je Sevilja iskoristila cisto da imaju jednu opciju vise, nije Sandro njima toliko potreban. Ali teren ce sve reci, u Malagi je igrao odlicno ali ovdje je okruzen sa vise igraca slicnog ili veceg kvaliteta od sebe tako da je pitanje da li moze doci u onoj mjeri do izrazaja.
Comment
-
Originally posted by Ognjen View PostSvi ovi igraci koji su dovedeni u ovom prelaznom roku su onako pojacanja u Seviljinom stilu.
Roke Mesa je po meni dobar DLP tako da moze imati ulogu Nzonzija a mogu i obojica da igraju ako se Montela odluci za takvu postavku sa dva DLP-a.
Sandro Ramirez ne znam sta moze novo donijeti ali njegovo dovodjenje vidim kao mogucnost koju je Sevilja iskoristila cisto da imaju jednu opciju vise, nije Sandro njima toliko potreban. Ali teren ce sve reci, u Malagi je igrao odlicno ali ovdje je okruzen sa vise igraca slicnog ili veceg kvaliteta od sebe tako da je pitanje da li moze doci u onoj mjeri do izrazaja.Last edited by Raymond Reddington; 31-01-18, 23:22.
Comment
Comment