A sta se desilo sa Rikom? On je bio jedan od boljih golmana u Spaniji i odjednom postao rezervni golman u Sevilji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sevilla FC
Collapse
X
-
Originally posted by Ognjen View PostA sta se desilo sa Rikom? On je bio jedan od boljih golmana u Spaniji i odjednom postao rezervni golman u Sevilji.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostSto se tice Milana, ako ce biti kao prosle sezone bolje za njega da ide na pozajmicu. Mislim da je Sevilla pravi pogodak. Zelim mu da trese mreze, a onda da nam se vrati.
Sta imate od napadaca osim Yeddera i Muriela?
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostEvo zelite da ga kupite za 22 miliona, e pa necemo tako...Ovi ne daju pare ni kad moraju. Zadnja priča je bila da ne daju pare pd Lenglea Francuzima jer kao on nije prodat već je raskinuo ugovor
mada mislim da je to više mit
Comment
-
-
Vise sam puta pisao o njemu na temi Milana. Stvarno ne znam nakon svega sta da mislim o njemu. Ajde krenut cu od Porta. Tamo sam ga pratio, bio je odlican. Ali to je ipak Portugalska liga. Kad je potpisao za Milan bio sam prezadovoljan i ocekivao sam ga kao prvog napadaca, medjutim kod Montele je bio zakucan za klupu, zamisli prvi postavu je igrao Kalinic. Kutrone je isto bio ispred Silve. Jedva sam cekao da vidim ledja Monteli, to se desilo. Preuzeo nas Gatuzo. Svako malo pohvala za Silvu, tipa mlad je, radio odlicno na treninzima, na kraju da skratim pricu vrlo je zadovoljan s njim. A onda iz utakmice u utakmicu je zakucan za klupu. Kad je god dobio sansu, maksimalno je iskoristio, ali Kalinic i Kutrone su stalno bili ispred njega. Meni tu vise nista nije bilo jasno, nije mi jasno ni dan danas. Sto se tice vas, siguran sam da ce biti fino pojacanje. Ja mu zelim svu srecu u novom klubu i naravno da nam se vrati. Ja vjerujem u njega.
Gesendet von meinem Samsung mit TapatalkLast edited by Rossonero; 11-08-18, 15:50.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostVise sam puta pisao o njemu na temi Milana. Stvarno ne znam nakon svega sta da mislim o njemu. Ajde krenut cu od Porta. Tamo sam ga pratio, bio je odlican. Ali to je ipak Portugalska liga. Kad je potpisao za Milan bio sam prezadovoljan i ocekivao sam ga kao prvog napadaca, medjutim kod Montele je bio zakucan za klupu, zamisli prvi postavu je igrao Kalinic. Kutrone je isto bio ispred Silve. Jedva sam cekao da vidim ledja Monteli, to se desilo. Preuzeo nas Gatuzo. Svako malo pohvala za Silvu, tipa mlad je, radio odlicno na treninzima, na kraju da skratim pricu vrlo je zadovoljan s njim. A onda iz utakmice u utakmicu je zakucan za klupu. Kad je god dobio sansu, maksimalno je iskoristio, ali Kalinic i Kutrone su stalno bili ispred njega. Meni tu vise nista nije bilo jasno, nije mi jasno ni dan danas. Sto se tice vas, siguran sam da ce biti fino pojacanje. Ja mu zelim svu srecu u novom klubu i naravno da nam se vrati. Ja vjerujem u njega.
Gesendet von meinem Samsung mit Tapatalk
Comment
Comment