Opet se pise o mogucim letnjim transferima Sevilje. Ovoga puta se prica o mogucem dolasku Andrea Silve i o tome da Sevilja verovatno nece otkupiti Sandra od Evertona sto se da primetiti i njegovim neigranjem u Sevilji. Takodje vrlo verovatan je i odlazak N Zonzija na leto pa se postavlja pitanje ko ce biti njegova zamena. Pored svih tih pisanja Sevilju ocekuje veoma bitan mec protiv Valensija gde se nastavlja niz teskih utakmica. Ako se pobedi Valensija dolazi se kakvu takvu priliku da se napadne cetvrta pozicija iako nakon toga dolazi i mec sa Barsom. Ako ne, onda ostaje borba za Ligu Evrope sto takodje nece biti lako.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sevilla FC
Collapse
X
-
Originally posted by Rossonero View PostYedder je meni za klasu bolji igrac od Muriela. Ne pricam na osnovu vecerasnje utakmice, nego opcenito. Veceras je usao sa klupe i rijesio utakmicu. Mogao je i het-trik da zabije.
Comment
-
Romu. Da se Moci vrati kuci
Mislim da svi zele nas i Romu
Ne bih voleo Siti, sto je po mom misljenju u ovom trenutku logicno za bilo koga u LS. Kada bih morao da biram izmedju Reala i Barse izabrao bih Real jer se zna da Mesi ima poseban pik na Sevilju a mislim da je Sevilji sa ovakvom ekipom lakse da se brani protiv Reala nego protiv Barse (s tim sto Barsa jos nije prosla). Od ovih ostalih ne bih voleo Liverpul jer smo im duzni previseZa Juventus i Bajern sam nekako neutralan. I da i ne. Mozda vise Juventus nego Bajern jer ipak je Montelica igrao protiv njih
Comment
-
Nisam znao da na forumu ima clan koji je fan Sevilje i bas mi je drago zbog toga. Cestitke na pobedi i prolazu u cetvrtfinale, definitivno ste bili bolji protivnik u dvomecu i zasluzeno prosli dalje.
Zelim vam mnogo srece u nastavku sezone.sigpic
Comment
-
Nisam znao da na forumu ima clan koji je fan Sevilje i bas mi je drago zbog toga. Cestitke na pobedi i prolazu u cetvrtfinale, definitivno ste bili bolji protivnik u dvomecu i zasluzeno prosli dalje.
Zelim vam mnogo srece u nastavku sezone.sigpic
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostNisam znao da na forumu ima clan koji je fan Sevilje i bas mi je drago zbog toga. Cestitke na pobedi i prolazu u cetvrtfinale, definitivno ste bili bolji protivnik u dvomecu i zasluzeno prosli dalje.
Zelim vam mnogo srece u nastavku sezone.
Comment
-
Ono sto je bitno za Sevilju je to da su sinoc pokazali da su velika ekipa. U domacem sampionatu im slabo ide u poslednjih nekoliko utakmica a sinoc su izgledali sa puno samopouzdanja. Slagao se neko ili ne, Montela nosi velike zasluge i ja vjerujem da ce Montela biti veliki trener, cak mislim da fudbal odlicno razumije.
Comment
-
Originally posted by Ognjen View PostOno sto je bitno za Sevilju je to da su sinoc pokazali da su velika ekipa. U domacem sampionatu im slabo ide u poslednjih nekoliko utakmica a sinoc su izgledali sa puno samopouzdanja. Slagao se neko ili ne, Montela nosi velike zasluge i ja vjerujem da ce Montela biti veliki trener, cak mislim da fudbal odlicno razumije.
Comment
Comment