Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fantasy tennis, POOL game - diskusije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fiks, ne mogu za to da se kladim jer ce mi sledeca biti slabija, ali evo na priner mogu da garantujem da cu na sledecem suicide turniru doci dalje od tebe ako ti je to ok.

Ledeni čaju, ne prihvata se, taj nick je na lošem glasu.
    Last edited by mark !t zer0; 26-04-18, 13:09.
    sloboda ili ništa

Comment

• Predlog za Filipa:

ZVEZDA je moj život!

Sa sve ako moze...a sredice to Bojana da moze

tt
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
        Predlog za opkladu Markane,ti i ja ko ce skupiti vise poena sledece nedelje u Fantasi tenisu..ako ti skupis manje sto se ocekuje..Tea ti smislja nick,ako ja puknem,novi avatar kad istekne vec taj,neki koji mi bude nakacen,eto u mesec dana na Tein predlog
        Ja i moji predlozi mogu biti samo nagrada za pobedu, ne obrnuto.

Originally posted by bojanaBG View Post
        E ozbiljno, ima da nadjem neku opciju da njemu onemogucim menjanje nicka
        Hahaha samo napred.
        Originally posted by збр View Post
        Ledeni čaju, ne prihvata se, taj nick je na lošem glasu.
        Svakako te zovemo "markane".
        Last edited by icetea; 26-04-18, 13:17.
        -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by icetea View Post
          Ja i moji predlozi mogu biti samo nagrada za pobedu, ne obrnuto.
          Ovaj bold mi je posebno zaninljiv.
          sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by збр View Post
            Ovaj bold mi je posebno zaninljiv.

Boldovano treba obrisati.
            -To define is to limit.

Comment

• Hahahah, zapitah se koje je to takmičenje, mada tu ne bih imao šanse, fiksni bi ubio za pobedu.

@olja možeš ti bolje od toga.
              sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by збр View Post

@olja možeš ti bolje od toga.

1. Mrzim Partizan! ()
                2. Ja sam veliki al menjam nikove ko dete
                3. Naljutim se, kazem zbogom... al jbg

Ovo na blic, a kada razmislim malo ko zna sta ce da iskoci jos

tt
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Pa i vidi se da nisi razmisljala. Hajde razmisli, pa opet.
                  sloboda ili ništa

Comment

• Mehhh tamo mi i treba kad se kacim sa "velikima".

tt
                    sigpic

Comment

• Sa najvecim.

Svaki dan - novo ime - ideja ista.
                      sloboda ili ništa

Comment

• Moze Markane,sledeci suicid ko stigne dalje meni avatar tebi nick,dogovoreno...mozete svi da birate kako ce se zvati mesec dana

Ebo me Vinolas tj .moja nepaznja,ali retko neupotrebljiv,dosadan,neatraktivan i krajnje nepotreban teniser na ATP,bitan vrv samo svojim najblizima
                        Last edited by 61563; 26-04-18, 14:48.

Comment

• Nekom prva izmena Garcia,koja se provuce protiv Mase,a nekom Vinolas cccc...Drzi se Malek,ako si mogao u Dubaiu mozes i ovde

Comment

• More mani se mojih teniserki

Kako se provukla kada je ostavila srce i znanje u onoj prasini?
                            Kad god neko kod konkurencije pobedio tesko...po tebi se provuko...hehe Cccccc....

Da sam imala vise hrabrosti, pameti i poverenja u Stefanosa da ne kupujem nikog za Budimpestu (prvo sam kupila Puja, pa se predomislila )... a posto nisam, mogu samo da

tt
                            sigpic

Comment

• Istanbul update:
                              OUT: Coric, Krajinovic
                              IN: (Cecchinato), (Jaziri)
                              Next: Youzhny

Na kraju cu sve 3 izmene morati

Sent from my MI 6 using Tapatalk
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                More mani se mojih teniserki

Kako se provukla kada je ostavila srce i znanje u onoj prasini?
                                Kad god neko kod konkurencije pobedio tesko...po tebi se provuko...hehe Cccccc....

Da sam imala vise hrabrosti, pameti i poverenja u Stefanosa da ne kupujem nikog za Budimpestu (prvo sam kupila Puja, pa se predomislila )... a posto nisam, mogu samo da

tt
                                Ma provukla se...ipak je to Masa

Ma kako da se manem ,moram da obratim paznju ,kad jurim da te stignem ,al se eto sve nekako koprcas...

A Cicko je i moja greska ima sve udarce zna da igra sve podloge i umesto Svarcmana,koji se posle Ria ponasa kao da je osvojio RG i izgrava Mladenovicevu sa kraja prosle sezone,trebao sam lepo Grka da kupim

Vidi ga starletan opet odustaje umislio da je zvezda posle jednog dobrog mastersa pa ko sisa 250,a letece iz tima ko bela lala

Comment

Working...
                                X