bivseg igraca dzeksona.?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by MrTwister View PostObraza kapi nemate majke miSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by MrTwister View Post"Kapi" kao malo do nimaloSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ocekujem mnogo bolji mec Buducnosti od onog u superkupu. Nama je bitno da ako izgubimo to bude sa nekih -7, -8, ne previse, da moze da se juri razlika u BG. Tako da ce pritisak biti na domacinu i braniocu titule.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostKad se već pominje mogući izostanak Reglanda , kakva je situacija sa Ivanovićem?
Zoran Nikolić dolaskom Omića definitivno van 12?
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Šta je u suštini problem Nikoliću, ima telo za košarku ali ne pruža ono što bi trebao? BBIQ ili samo IQ?
Mislio sam da će od njega postati zajeban centar i u napadu i u odbrani...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Momku je iq u minusu, sem gradje, ne postoji jedan jedini plus u njegovoj igri zvanoj kosarka. Jos me jeza prolazi od utakmice sa CZV ono oko nove godine u PG, kad je neka neizvjesna zavrsnica bila i on dobija loptu, i momak fintira vazduh......
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
Comment