Jaci je Armani ove godine nego prosle,i to dosta.Sami kazu da im je minimalni cilj top 8,ulozili su velike pare.Ne bih nam dao neke sanse.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Buducnost
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma u evroligi su svi brutalno jaki, a sansa se mora traziti na domacem terenu. Pre ce tu da se ukrade neka pobeda nego na strani. A rekoh vec da su oni uvek imali jak i skup roster i visoke ciljeve al se zavrsavalo tako kako se zavrsavalo. Bice tesko, ali sto bi bas ove sezone bilo drugacije...nisu oni jos uvek uigrani i uz buku sa tribina mogu da se pogube.
Comment
-
To je uvek strah na svakom novom pocetku jer se ne zna sta ocekivati, ali s obzirom na kvalitet rostera ne verujem da ce se to i desiti. Bice naravno poraza i od po 20 i 30 razlike ali to je sada i u ovakvoj Evroligi postalo normalno i za klubove sa A licencom.
Comment
-
Armani je uvek imao dobre pojedince ali nikada nije imao tim i trenera. Mislim da Budućnost ima šanse da pobedi manekene i moraju od prvog minuta da igraju čvrsto i da pre svega sudiijski kriterijum prilagode sebi a Armani je uvek bio manekenska ekipa meka i ofanzivno orijentisana...ako im se oteža šut lako pucaju (bar do ove sezone je bilo tako)SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
mmajstor i Ganac su lepo dali šta su vaše prednosti, ostaje da radite na ukljanjanu potencijalno negativnih stvari. Tu pre svega mislim na ogroman psihološki pritisak koji će imati svi igrači koji po prvi put igraju u EL. Struka mora da nađe načina da ih rastereti i skine pritisak. Početak meča može da ode na obe strane i to ubedljivo, ali treba očekivati da ne mora i da reši meč. Ipak, za vas je dobro što startujete protiv Armanija i još kod kuće. Neko teško gostovanje i veliki poraz bi vam više odmogli nego pomogli. Ovako, sa potencijalnom pobedom, dobiće se kakvo-takvo samopouzdanje za nastavak teške sezone u EL.
Comment
-
Igraju zaista tek sledeće nedelje, ali je zamerka navijačima Budućnosti na ovom forumu što nissu napisali nekakav osvrt na početak nove sezone ABA i EL, tako bi ostali znali kada igrate, u prilog tome prvo kolo:
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostIgraju zaista tek sledeće nedelje, ali je zamerka navijačima Budućnosti na ovom forumu što nissu napisali nekakav osvrt na početak nove sezone ABA i EL, tako bi ostali znali kada igrate, u prilog tome prvo kolo:
Oktobar je valjda ovako,nadam se da nisam nesto propustio:
07.10. Zvijezda K
12.10. Armani K
14.10. Igokea G
16.10. Darussafaka G
18.10. Makabi K
22.10. Fmp K
25.10. Real G
28.10. Cedevita G
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostU pravu si za zamjerke ako si mislio na raspored.
Oktobar je valjda ovako,nadam se da nisam nesto propustio:
07.10. Zvijezda K
12.10. Armani K
14.10. Igokea G
16.10. Darussafaka G
18.10. Makabi K
22.10. Fmp K
25.10. Real G
28.10. Cedevita Gjoš kada bi malo uvoda za EL, pa neku sličicu...i da vidiš teme kako cveta.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment