Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Buducnost

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Craft je po meni idealan fit na tim future.
    Imaju 2 pleja koji su pre svega skoreri, dok je Craft pravi timski igrac, odlican u odbrani.
    Videcemo kako ce se odvijati do kraja sezone sve, ali svakako da je rano za bilo kakvo zakljucke.

Comment

• Originally posted by Guthrie View Post
      Craft je po meni idealan fit na tim future.
      Imaju 2 pleja koji su pre svega skoreri, dok je Craft pravi timski igrac, odlican u odbrani.
      Videcemo kako ce se odvijati do kraja sezone sve, ali svakako da je rano za bilo kakvo zakljucke.
      Kod nas je spominjan kao legitimna opcija za pleja i kreator, što blage veze s mozgom nema.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
        Kod nas je spominjan kao legitimna opcija za pleja i kreator, što blage veze s mozgom nema.
        Da, a znam da je i jedan mod zeleo njega kao prvog pleja, sto zaista rusi njegovu reputaciju kao kosarkaskog znalca.

Comment

• Preuzeto sa cdm foruma od izvjesnog safre
          Nije losa posjecenost gledano iz ovog ugla

Comment

• Koliki je sada kapacitet dvorane?

Comment

• Originally posted by Guthrie View Post
              Koliki je sada kapacitet dvorane?
              Blizu 6000.

Comment

• Ok su se peglali. Bilo je nesto vise kontakta nego u slicnim utakmicama na pocetku prosle sezone ili je makar moj utisak takav. Nikakvih velikih rijeci i zapazanja nemam.

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                  Ok su se peglali. Bilo je nesto vise kontakta nego u slicnim utakmicama na pocetku prosle sezone ili je makar moj utisak takav. Nikakvih velikih rijeci i zapazanja nemam.
                  Jesi li bio na utakmicu,kakvo je bilo navijanje?

Comment

• Jesam. Nije lose bilo s obzirom da je prvo kolo. Sve se to malo modernizovalo, taj je lijepo gledati. Mislim da je organizacija iskoristila maksimum sto se moglo napraviti od postojece infrastrukture.
                    Last edited by Nemam_ti_kad; 01-10-18, 22:51.

Comment

• Neka to nego su za 20 min obrnuli sigurno iljadu i po eura na hranu i pice. Na pauzu sam ceka raspali sok do skoro polovine trece cetvrtine. Cijena soka 2 e, hrana od euro i po pa na vise.

Eo nesto iz mog ugla, sa specijnim gostom ispred mene

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Ivan_PG View Post
                        Preuzeto sa cdm foruma od izvjesnog safre
                        Nije losa posjecenost gledano iz ovog ugla
                        [ATTACH=CONFIG]16331[/ATTACH]
                        Ovo je druga perspektiva i vidi se mnogo bolje, ima dosta gledaoca a kao što rekoh Krka nije dorastao kao protivnik ne samo vama nego rekaao bih polovini ABA ligaša.
                        Spoiler
                        Ako mi časi smrti postanu bliski,
                        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                        Nije umio da odstupi,
                        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                        Pao unapred, a ne unazad,
                        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Jel tačno da je vlada CG obezbedila avio prevoz za Budućnost?

Da me ne razumete pogrešno , mislim da je to odlično ako je tako.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Nije.

Comment

• Prva zvijezda Armanija za "Vijesti": Budućnost je bila prekretnica u mojoj karijeri

http://www.vijesti.me/sport/prva-zvi...rijeri-1006642

Comment

• Bice tesko protiv Armanija. Po imenima su uvek imali tim za F4 ali im je falilo timskog duha da naprave nesto vise. Ima tu mnogo vecih zmajeva i zvezda od Micova. Treba ih uhvatiti na domaci teren jos na pocetku dok ne osveste gde se nalaze.

Comment

Working...