Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prle, dok si tu i dok si u fazonu, kako ti se cini Roger?
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Kod zena ce definitivno biti zanimljivo. S tim sto gornja polovina zreba mnogo bolja i tu bi trebala da se nalazi pobednica.
      Kod muskaraca bi moralo cudo da se desi da ne osvoji RF.
      -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        Kako može neko da voli Karolinu?
        Najlepsa zena belog sporta

Tea cudo bi bilo da RF osvoji veruj meni

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Ponesto se moze zakljuciti. Novak izgleda pristojno, nedovoljno da osvoji titulu, da ne pricamo o dominaciji koju je imao prije 2 godine. Za ocekivati je da ce dizati formu. Pitanje je kojom brzinom. Da li ce napredak biti vidljiv iz meca u mec, iz turnira u turnir ili svakih 6 mjeseci.

Sve u svemu, mislim da su kladionace u pravu. Novak je 3. favorit, deleko iza Nadala (duplo manje sanse), jos i dalje iza Federera (3 puta manje sanse). I ne tako puno ispred Kirjosa (50% vece sanse).

Znajuci o cemu smo mi navijaci mislili oko Nove godine, to je prijatno iznenadjenje.
          Slažem se, definitvno je na većem nivou nego što se mislilo. A za Novaka je najbitnije kako će se lakati ponašati kad odigra nekoliko mečeva, kad dođe do zamora. Novaku titula na AO nije ni bitna, najbitnije je da odigra nekoliko mečeva, uđe u ritam i da lakat ostane zdrav. A titule će doći.
          Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
            Ja bih licno voleo bez obzira sto je ljudi imaju na fantaziju da lepotica najzad osvoji (i ne bude El Vlad),ali kako je igrala protiv one male Hrvatice ono je jezivo,kao se provuce,kad bih morao tipovao bih Kerber,al ko to zna kod njih,u Svitolinu ne verujem,tobese ona sto sve drala ,aonda je ona nasa starleta (Ana) cistila redovno,i nije mi ona materijal za titulu
            Kad je uspela Ana da čisti Svitolinu?
            Voleo bi da Svitolina uspe na AO
            Što se mene tiče glavna stvar je da Halep ne uzme titulu

Comment

• Гледам мало распоред Федерера, он као да је уз ону молбу организатору да игра увече дао и списак играча са којима би волио играти....шта фали, ако прође-прође.

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
                Kad je uspela Ana da čisti Svitolinu?
                Voleo bi da Svitolina uspe na AO
                Što se mene tiče glavna stvar je da Halep ne uzme titulu
                Ne znam,i napisah dal je to ta,ja zenski tenis,gledam sam kad sam primoran,a i kad ih gledam slabo gledam tenis,a znam da je bila jedna dobra (rezultatski)teniserka,i cim naleti na Anu pukne neki H2H 2-8 i slicno
                A eto igrom slucaja zbog ES gledao sam je protiv Siniakove i ako bude na tom nivou nema sanse

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                  Najlepsa zena belog sporta

Tea cudo bi bilo da RF osvoji veruj meni
                  Trudi se PNV na forumu da pokaze koliko lepotica u tenisu ima a vi i dalje pricate o Karolini.

Hoce hoce, sve vodi ka tome. Nemoj na suicidu da se zeznes pa da ga tipujes pre finala.
                  -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by tea View Post
                    Trudi se PNV na forumu da pokaze koliko lepotica u tenisu ima a vi i dalje pricate o Karolini.

Hoce hoce, sve vodi ka tome. Nemoj na suicidu da se zeznes pa da ga tipujes pre finala.
                    Koliko sam upucen,usla je u 32 najlepse PNV-organizacije,a RF pa to mi je zicer u QF,samo da se ukaci sa Delpom(da budem jasan tip na Delpa)
                    Last edited by 61563; 18-01-18, 20:32.

Comment

• Statistika koju je madrid postavio je za period od 2014-2018. Ako se izbace polufinalni i finalni mecevi dobija se sljedece:

Nadal

10-8 (44.4% meceva nocu)
                      -2 puta je bio broj 1 (2014. i 2018.)
                      -1 put broj 3 (2015.)
                      -1 put broj 5 (2016.)
                      -1 put broj 9 (2017.)
                      dvaput je igrao kao proslogodisnji finalista (2015. i 2018.)

Moze se reci da je 3 puta zasluzivao preferencijalni status (dva puta na osnovu rankinga i 2015. na osnovu kombinacije).

44.4% nocnih termina a 60% turnira je zasluzivao favorizovanje na osnovu skorasnjih rezultata.

Federer
                      9-11 (55% meceva nocu)
                      -2 puta je bio broj 2 (2015. i 2018.)
                      -1 put broj 3 (2016.)
                      -1 put broj 6 (2014.)
                      -1 put broj 17 (2017.)
                      jednom je igrao kao proslogodisnji sampion (2018.)

Moze se reci da je 2 puta zasluzivao preferencijalni status (2015. i 2018.).

55% nocnih termina a 40% turnira je zasluzivao favorizovanje na osnovu skorasnjih rezultata.

Novak
                      9-10 (52.6% meceva nocu)
                      -2 puta je bio broj 1 (2015. i 2016.)
                      -2 puta broj 2 (2014. i 2017.)
                      -1 put broj 14 (2018.)

3 puta je igrao proslogodisnji sampion (2014, 2016, i 2017.)

Moze se reci da je 4 puta zasluzivao preferencijalni status (2014. do 2017.).

52.6% nocnih termina a 80% turnira je zasluzivao favorizovanje na osnovu skorasnjih rezultata.

Savrsno janso se pokazuje da je Federer favorizovan. To se i prostim okom vidi. Ima staus sampiona i broja jedan cak kad je i 17 na listi.
                      Last edited by NI; 18-01-18, 20:47.

Comment

• Ja bih voleo da uzme Pliskova, ali otanjila je sa formom. Kerber ako prezivi Sharapovu, ne vidim ko bi mogao da je zaustavi. Svitolina bi trebalo da se proseta do SF tu ocekujem i Karolinu, mada zenski tenis ne mozes pogoditi, kod njih svako svakog moze dobiti.
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Nisam gledao Zvereva, samo malo nesto, ali mislim da Chung ima ozbiljne sanse, cak i ocekujem da ce on proci dalje. Bas dobro i cvrsto izgleda na pocetku sezone. Svakako za mene ce to biti mec turnira za sada, jedan od onih koje cemo sigurno gledati u zavrsnicama GS turnira u narednoj deceniji.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Što navijač Damira očekuje sjutra protiv Nadala može li mu set uzet?

Očekujem pobjedu Kirijosa u zanimljivom meču,nadam se da će Rubljev dobit Dimitrova...
                            Last edited by Smailagačengić; 18-01-18, 20:39.
                            Temeritas est damnere quod nescials!

Comment

Savrsno janso se pokazuje da je Federer favorizovan. To se i prostim okom vidi. Ima staus sampiona i broja jedan cak kad je i 17 na listi.
                              Da ne citiram ceo post. Svaka čast NI, baš o tome sam pisala u toku dana.
                              Više nego očigledno favorizovanje Federera...imam utisak da je posebno izraženo na USO i W...kada je GS u pitanju.
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Statistika koju je madrid postavio je za period od 2014-2018. Ako se izbace polufinalni i finalni mecevi dobija se sljedece:

Ima ona izreka, statistika je ko binisve pokazuje a ništa ne otkriva. Taj postotak i ne pokazuje stvarnu razliku (mislim da je puno veća), to mi je kao u nekim sportovima kad te sudija ukanali pa onda u nebitnim trenutcima niveliše broj ličnih grešaka. Šta kad te namjerno stavi popodne da bi imao sutra za finale više vremena da odmoriš ...a protivnik u 5-6 sati igra dva meča. Ili ako znaju da će sutra naveče kiša....puno je tu sitnih mućki...

Comment

Working...
                                X