Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Novakove reci:
    Ovo nisu Novakove reci ovo su reci B92 Bojana.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
      Kakav raspad u zenskom delu turnira, strah me da pomislim ko ce osvojiti titulu
      I nije toliko strašno ima nekih što su se istakle kao glavni favoriti i dobro im ide. Dok uvek kod žena ispadne ogroman broj nosioca.

Comment

• @Jigsaw92 kakav raspad? Ko je to ispao a ko je trebao uzeti titulu?

Comment

• Comment

• Kakve su sanse Rubljevu protiv Grise? Moze li do seta bar, ili se mozemo nadati iznenadjenju? Dolgo ludi favorit protiv Svarcmana, mada sa njim nikad nisi cist.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
              Teško je zaključiti gdje je Nole u ovom trenutku, ova dva meča nisu mogla baš sve pokazati, prvi meč Young vrlo loš bio i dosta je pomogao Novaku a drugi meč uslovi su bili užasni i nisu dozvoljavali da obojica pokažu šta mogu.
              Ponesto se moze zakljuciti. Novak izgleda pristojno, nedovoljno da osvoji titulu, da ne pricamo o dominaciji koju je imao prije 2 godine. Za ocekivati je da ce dizati formu. Pitanje je kojom brzinom. Da li ce napredak biti vidljiv iz meca u mec, iz turnira u turnir ili svakih 6 mjeseci.

Sve u svemu, mislim da su kladionace u pravu. Novak je 3. favorit, deleko iza Nadala (duplo manje sanse), jos i dalje iza Federera (3 puta manje sanse). I ne tako puno ispred Kirjosa (50% vece sanse).

Znajuci o cemu smo mi navijaci mislili oko Nove godine, to je prijatno iznenadjenje.

Comment

• Originally posted by wanderer View Post
                Ježim se od pomisli na trio Halep-Svitolina-Wozniacki
                Nadam se da će Anđa spasiti stvar. Naravno, uvek uz Ostapenko
                Nekako bih više volela da Ostapenkova uzme AO i da mala konačno krene da piše istoriju...Da ne bude kao u Aninom slučaju 1 GS i ćao...Anđa je imala milion prilika do sada...

Originally posted by bice View Post
                Kakve su sanse Rubljevu protiv Grise? Moze li do seta bar, ili se mozemo nadati iznenadjenju? Dolgo ludi favorit protiv Svarcmana, mada sa njim nikad nisi cist.
                Može da dobije ali u nekom trileru ili ako Griša preda...Meni je to skroz otvoren meč...

I za vas koji tvrdite da je Novak bilo šta tražio- nije tražio dnevni termin,ali kada su tako odredili nije se bunio ili dramio kao što bi to uradio neko/neki drugi na njegovom mestu.
                Ona rečenica " možda sam i tražio ali se ne sećam " je čista ironija i upućena je organizatorima.
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Može ga i dobiti po meni, u stanju je igrati jak tempo sa oba krila, bekend mu je ofenzivno jači, a forhend kada pogađa moraš biti baš defanzivna zvijer od igrača da bi se mogao odbraniti. Obično defanzivni slajs može biti efikasan protiv takvih igrača, ali Rublev nema problema da kupi te loptice, barem ih ja nisam primijetio u većini njegovih mečeva, uključujući i onaj na USO protiv Dimitrova.

Grišina prednost su servis, fizikalije, više varijacija u igri i iskustvo, no Rublev svakako ima oružja da ga pošalje nazad u Bugarsku.
                  “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Originally posted by bice View Post
                    Kakve su sanse Rubljevu protiv Grise? Moze li do seta bar, ili se mozemo nadati iznenadjenju? Dolgo ludi favorit protiv Svarcmana, mada sa njim nikad nisi cist.
                    Dolgo jeste favorit protiv Svarcmana, ali sutra najavljuju isto pakleni dan, a nisam sigurna koliko se dobro Dolgo snalazi na vrucini.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                      Nekako bih više volela da Ostapenkova uzme AO i da mala konačno krene da piše istoriju...Da ne bude kao u Aninom slučaju 1 GS i ćao...Anđa je imala milion prilika do sada...

Može da dobije ali u nekom trileru ili ako Griša preda...Meni je to skroz otvoren meč...

I za vas koji tvrdite da je Novak bilo šta tražio- nije tražio dnevni termin,ali kada su tako odredili nije se bunio ili dramio kao što bi to uradio neko/neki drugi na njegovom mestu.
                      Ona rečenica " možda sam i tražio ali se ne sećam " je čista ironija i upućena je organizatorima.
                      Svitolina mora uzet AO, kako neko moze da ne voli masinu

Comment

• Woz (fiksnom sam vec draza ) ili Kerber do titule
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Ma i kladionice ne znaju sta da rade sa Novakom. Daju mu iste sanse kao na pocetku turnira, iako su mu kvote u prva dva kola bile 1.1 i 1.2. Siguran sam da se najmanje ljudi kladi na Novaka i da to utice na sve. Jedini razlog sto Nadalu daju toliko vece sanse je sto ima dosta bolji zreb. Ako dodje do njihovig finala( a verovatno nece), smem da se kladim da ce Novaku da daju barem 45% sansi.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Woz (fiksnom sam vec draza ) ili Kerber do titule
                            Ja bih licno voleo bez obzira sto je ljudi imaju na fantaziju da lepotica najzad osvoji (i ne bude El Vlad),ali kako je igrala protiv one male Hrvatice ono je jezivo,kao se provuce,kad bih morao tipovao bih Kerber,al ko to zna kod njih,u Svitolinu ne verujem,tobese ona sto sve drala ,aonda je ona nasa starleta (Ana) cistila redovno,i nije mi ona materijal za titulu
                            Last edited by 61563; 18-01-18, 20:09.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                              Ja bih licno voleo bez obzira sto je ljudi imaju na fantaziju da lepotica najzad osvoji (i ne bude El Vlad),ali kako je igrala protiv one male Hrvatice ono jezivo,kao se provuce,kad bih morao tipovao bih Kerber,al ko to zna kod njih
                              Kako može neko da voli Karolinu?
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Svitolina do tutule! Finale sa Kerber
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X