Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
    Bog.

Mislim Bojana da ce srediti i servis i biti konstantniji, cak i on izgleda zna da ume Berdih da ga muci pa se uprpio u prvom.
    Berdihu zna da se desi da neverovatno dobro cita Fedov servis, ako uzmemo u obzir da on bas ne spada u vrhunske riternere. I otprilike tako nesto se desilo u 1.setu, a mislim da je Fed osecao tu opasnost, zato je i napravio nekoliko duplih, zato je mozda i pravio servis greske.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• 4 duple u prvom ja mislim....videlo se da je nervozan i pre cele one price kad hokaj nisu mogli da pokazu, a tada je tek bio nervozan...Ja gledam i reko gde u ovom trenutku da pizdis (i ako razumem), reko puce set, kad ono covek okrenu...Odmah mi cale salje poruku zasto Berdih nikad nije osvojio GS. Tesko caletu jer nema Novaka....

Comment

• Bas je bio nervozan i svadjalacki nastrojen
        ali sam kraj 1.seta i TB je najbolje odigrao, tu je otprilike i prelomio mec, tako da se nadam da to znaci da u sebi ima jos veci nivo ako bude trebalo
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Mislim da je pokazalo da je psihicki super, i da ume da se smiri i odigra kako treba....Mislim da ce biti sve okej u daljem delu takmicenja, korak po korak al mislim da su kockice na pravom mestu.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
            Mesas prajmove i pikove. Ne znam sta ti to znaci nije bio najbolji nego je odskakao od konkurencije?! Nije sija nego vrat.
            Biti najbolji u karijeri i odskakati najvise od konkurencije su za mene dvije razlicite stvari a za tebe je to isto. To je sustina neslaganja.

Prajmovi i pikovi su razliciti ali ne toliko koliko ti mislis. Pik je zapravo top forma u okviru prajma. Dakle, ja ne smatram da se najbolji igrac u istoriji koji je u prajmu moze hvaliti, kao posebnim uspjehom, to sto je pobijedio drugog igraca u prajmu koji je uz to bio i u top formi.

Na treninzima je Rod Lejver nije mogao pobijediti Lua Hoda. Igrali bi samo jedan set. Rod lejvere je u tom trenutku bio najbolji igrac svijeta a Lu Hod se bio penzionisao zbog zdravstvenih razloga. Hod se mogao hvaliti time.
            Last edited by NI; 24-01-18, 11:43.

Comment

• Na RG 2011 Federer je bio u svom prajmu i dalje ali ne u piku dok je Novak bio u svom piku zato je ta pobeda Federera veliki plus za njega iz mog uglla. Tu se ne slazemo ocigledno jer po meni Novakova 2011 je najbolja sezona u open eri igracki i rezultatski gledano jer je za protivnike imao Federera u prajmu i Nadala u svom piku i to na sve 4 podloge. Obrazlagao sam ovo vise puta, da se ne ponavljam.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                Na RG 2011 Federer je bio u svom prajmu i dalje ali ne u piku dok je Novak bio u svom piku zato je ta pobeda Federera veliki plus za njega iz mog uglla. Tu se ne slazemo ocigledno jer po meni Novakova 2011 je najbolja sezona u open eri igracki i rezultatski gledano jer je za protivnike imao Federera u prajmu i Nadala u svom piku i to na sve 4 podloge. Obrazlagao sam ovo vise puta, da se ne ponavljam.
                Ne slazemo se da je Novak bio 2011. najbolji.

Jedino sto me cudi je da kad pricas o Novakovom piku uzimas u obzir, uz ustalo naravno, ko su mu bili protivnici. Kad pricas o Federereovom piku, to ne uzimas u obzir.

Comment

• Pišete u dve teme nešto što je za treću.. live je odavno gotov, ako je iko komentarisao nešto uopšte u vezi današnjih mečeva, dok su se igrali
                  Pa ne mogu da vas pohvatam
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Izvini Olja.

Ako nije preveliki problem prebaci nas na odgovarajucu temu.

Priznaces da je mec Berdyh Federer bio strasno predvidiv i kao takav neinteresentan.

Comment

• Prvi izgubljen set Mertens na turniru. Jedan brejk presudio.
                      Woz odlicna, sigurna, u fazonu nece me tamo neka Mertens spreciti na putu do prve GS titule.

Previse se zuri ovoj Elis, ako se ne smiri ispunice joj se ocigledna zelja da sto pre krene kuci.

Edit: Karolina bukvalno citav mec servira k'o Federer a kad treba da odservira za mec dozvoljava brejk.
                      Taman sam krenula da je nahvalim.

Edit2: Moglo je biti bas nezgodno da je Elis iskoristila set lopte za 7/5. Ovako osim par gemova moze biti Woz prezadovoljna. Cestitke!

Last edited by icetea; 25-01-18, 05:20.
                      -To define is to limit.

Comment

• Kerber se raspada
                        A Halep na drogama nekim

Comment

• Nestvarna Halep.
                          Cisto da pokaze da ume agresivno.
                          -To define is to limit.

Comment

• Kasno se probudila Kerber za prvi set, ali sad valjda bar imamo meč

Comment

• Tesko ce Kerber do preokreta.

Finale Halep-Woz, jedna mora da osvoji.
                              -To define is to limit.

Comment

• Izgleda da mora tako.

Mada, ja se nadam da okrece Kerber.
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X