Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    To bi bio plus za Vavrinku ili bilo kog drugog osim Nadala i Federera. Ali to je minus za Federera. To sto ti kazes cu ja prepricati:

"Federer je bio toliko dobar da je mogao pobijediti Djokovica kad je Novak bio najbolji."

Na stranu sto ja mislim da Novak nije bio najbolji 2011. nego 2015. na 2016, ali ne moze biti najbolji onaj koji se treba ponosti time sto je pobijedio nekog drugog. To bi jos islo da je pobijedio Nadala na RG-u izmedju 2008. i 2013.
    Nerealan si NI. Ti ocekujes da Federer u svom piku bude do 40 godine sto je nemoguce. On je svoj najbolji tenis igrao 2006-2007 i sasvim je normalno da neki teniseri narocito Nadal, Novak pa cak i Marej budu u nekom trenutku na visem nivou od njega tako da je za mene pobeda nad Novakom 2011 plus. Ja to gledam ovako. "Mozda nisam vise u svom piku ali jos uvek mogu da pobedim najboljeg Novaka. Nisam jos za staro gvozdje"

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      vala ja sam jos uvek nervozna
      Prerano si bacila koment,odmah ribrejk,ali u pravu je Sandugp,ljudi kao gledaju nadaju se ustvari sve se vec zna pa pisu ono cega su se dokacili,mada bi moglo ovo i RF temu da ode

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Ne vredi meni sa tobom da polemisem jer ocigledno teras samo po svome a ili nisi u stanju da shvatis ono sto ti pisem ili ne zelis da shvatis. Ajde da probam jos jednom i to je to od mene.
        Ne mislim da su ovi prvopomenuti bolji ili tezi rivali od drugopomenutih nego mislim da su Rodzer Federer, Rafael Nadal, Endi Marej sedamstoosamdesetsedammiliona-puta tezi protivnici od Endija Rodika, Lejtona Hjuita, Marka Fiilipmusisa, Fernanda Gonzalesa, Markosa Bagdatisa, Marina Cilica, Robina Soderlinga. To su protivnici u finalima, a ako bi taj spisak prosirio na polufinala onda bi tek bilo jao-majko.
        Gde sam napisao da bi Marej dobio Rodzera prosle godine na AO? Nigde. Napisao sam da bi mu bilo teze protiv Endija nego protiv Mise. Samo sto ti ili namerno zezas pa me teras da pisem i objasnjavam svoje postove - upravo zbog toga ti vise necu objasnjavati ono sto napisem; ili si zaista nesposoban da shvatis ono sto si procitao? Ako je ovo drugo u pitanju, iskreno mi je zao, ali od mene je i ovo objasnjenje dosta.
        I poslednje, kakve veze ima Olimpijada sa svim ovim, kada mi pricamo-pisemo o slemovima?

Olja, da ga nije Vule pljuvao tih dana-godina?
        Svakako da su tezi protivnici ali zasto pronalazis uopste opravdanja za Novaka u tim godinama kada je godinu dana stariji Rafa 2005. godine osvojio RG?

Veruj mi da nemam ni ja zivaca da se objasnjavam sa navijacima poput tebe, zelim ti da budes manje ozlojedjen i da postanes pravi navijac Novaka a ne pljuvac Rogera (upravo bi mogao da se ugledas na Olju).

Comment

• 2007 sigurno nije igrao svoj najbolji tenis Rodzer. Neko ko prati tenis to mora da zna. Tada je vec imao dosta random poraza. Mnogo bolje su mu bile 2005 i 2006. Tada je vec krenuo blagi pad, a tu prvenstveno mislim na period posle Australije. Posle toga nikada nije povratio dominaciju koju je imao. Fizicki je tada bio jaci nego Rodzer iz 2014-2015 i zato bi ga verovatno dobio. Tehnicki mislim da je bio bolje 2014 i 2015.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            vala ja sam jos uvek nervozna
            Ahahahahahah...

tt
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ejjjh nikad teniser od tebe

Ne secam se Vuleta.

tt
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by 61563 View Post
                Prerano si bacila koment,odmah ribrejk,ali u pravu je Sandugp,ljudi kao gledaju nadaju se ustvari sve se vec zna pa pisu ono cega su se dokacili,mada bi moglo ovo i RF temu da ode
                ma znam ja zasto sam nervozna, ne igra uopste toliko dobro, samo na mahove igra
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• U zivotu su dve stvari izvesne - smrt i Berdihov raspad

Comment

• Originally posted by pedja147 View Post
                    2007 sigurno nije igrao svoj najbolji tenis Rodzer. Neko ko prati tenis to mora da zna. Tada je vec imao dosta random poraza. Mnogo bolje su mu bile 2005 i 2006. Tada je vec krenuo blagi pad, a tu prvenstveno mislim na period posle Australije. Posle toga nikada nije povratio dominaciju koju je imao. Fizicki je tada bio jaci nego Rodzer iz 2014-2015 i zato bi ga verovatno dobio. Tehnicki mislim da je bio bolje 2014 i 2015.
                    Baš to. Tehnički gledano ovih godina vjerovatno jeste bolji ali fizički nije, ali i tehnički nije puno bolji nego tad. Kad igraš protiv igrača koji su od tebe mlađi 5-6 godina a imaju isti nivo tenisa kao i ti, to se itekako osjeti.
                    Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                      Svakako da su tezi protivnici ali zasto pronalazis uopste opravdanja za Novaka u tim godinama kada je godinu dana stariji Rafa 2005. godine osvojio RG?

Veruj mi da nemam ni ja zivaca da se objasnjavam sa navijacima poput tebe, zelim ti da budes manje ozlojedjen i da postanes pravi navijac Novaka a ne pljuvac Rogera (upravo bi mogao da se ugledas na Olju).
                      Opet izvrces, ne pravdam ja Novaka. Ako to ne vidis zao mi je. A sa druge strane ne shvatas da uopste ne omalovazavamRodzerove uspehe, stavise mogu slobodno dakazem da sam jedan od retkih Novakovih navijaca ovde koi to ne radi. Ali verujem da je tako jer ne znas sta sve pisem ovde i sta sam sve pisao. Ako bi verovao u drugu soluciju onda bih te indirektno uvredio a to ne zelim.

Ovo poslednje napisano je jedina stvar koju si napisao a sa kojom se slazem u potpunosti i koja je samo delimicno, puko tumacenje cinjenica onako kako ti odgovaraju.
                      Last edited by Sandugp; 24-01-18, 11:46.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Berdih je rob zarobljeni, nema tu sta vise, drzi ga Fed pod kontrolom Mora sada jako do kraja nedelje, mada mi nece biti zao ako Chung osvoji.

Originally posted by dekkard View Post
                        A što se piše o Federerovim slemovima na live temi?
                        Zato sto se boje 20-ice, pa sad treba malo damage control da se vrsi, Federer u stvari nije tako dobar kao sto se misli

Spoiler
                        Najveci nivo je dostignut 2006-2007. godine

Na sljaci 2008.
                        Last edited by ; 24-01-18, 10:46.

Comment

• Da se vratimo na temu. Krece Berdih po najveci preokret svih vremena

Comment

Da se vratimo na temu. Krece Berdih po najveci preokret svih vremena
                            Bojim se ni u drugom zivotu

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Opet izvrces, ne pravdam ja Novaka. Ako to ne vidis zao mi je. A sa druge strane ne shvatas da uopste ne omalovazavamRodzerove uspehe, stavise mogu slobodno dakazem da sam jedan od retkih Novakovih navijaca ovde koi to ne radi. Ali verujem da je tako jer ne znas sta sve pisem ovde i sta sam sve pisao. Ako bi verovao u drugu soluciju onda bih te indirektno uvredio a to ne zelim.
                              Pazi, na forumu smo da iznesemo svoja misljenja. Ona iz razlicitih uglova mogu da deluju neprihvatljivo za drugu stranu. Stvar je u tome sto treba da se postave takvi uglovi u kojima ce se ogledati objektivnost i realnost cele situacije. Ja recimo volim da gledam Novaka i navijam za njega kada god ne igra protiv Rogera. Lepota Rogerove igre je uticala da pocnem da navijam za Rogera a subjektivnost Novakovih navijaca i nasih medija kroz posmatranje Novaka kao nekog bozanstva su samo doprinele da postanem jos veci navijac Svajcarca..

Comment

2007 sigurno nije igrao svoj najbolji tenis Rodzer. Neko ko prati tenis to mora da zna. Tada je vec imao dosta random poraza. Mnogo bolje su mu bile 2005 i 2006. Tada je vec krenuo blagi pad, a tu prvenstveno mislim na period posle Australije. Posle toga nikada nije povratio dominaciju koju je imao. Fizicki je tada bio jaci nego Rodzer iz 2014-2015 i zato bi ga verovatno dobio. Tehnicki mislim da je bio bolje 2014 i 2015.
                                Moze se reci da je 2005 bila igracki najbolja ali sa druge strane 2006 i 2007 ima po 3 GS tako da su u pitanju nijanse. 2005, 2006 i 2007 je bio najdominatniji na turu svakako.

Comment

Working...
                                X