Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notorious View Post
    Ne mora biti kalendarska godina. Osvojio je 1 od 27 odigranih, to je 6 i 3/4 godine ako ćemo precizno
    Da to je to o cemu sam malopre pisao 1 od 27 odigranih.
    Koji je to post sunce li ti jebem. Pa Novak da ima toliki post - a mozda ce ga i imati - nije iskljuceno - mislim da bi ga mi ovde kolektivno sahranili.
    Last edited by Sandugp; 24-01-18, 08:38.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sahranjivali su i Rodzera, besneli i slali u penziju...zaboravili samo, al ja sve pamtim
      Samo je njegovih navijaca bilo brojcano manje, pa nije bilo toliko dramaticno.

Evo ga Tomica..vec se buni.

tt
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Sahranjivali su i Rodzera, besneli i slali u penziju...zaboravili samo, al ja sve pamtim
        Samo je njegovih navijaca bilo brojcano manje, pa nije bilo toliko dramaticno.

Evo ga Tomica..vec se buni.

tt
        Sahranjivali su ga Novakovi i Nadalovi navijaci i oni su ga prevashodno slali u penziju (ne svi naravno) ... ali njegovi su uvek bili optimisti i podrzavali ga. Nekada se cak nisu ni nadali, ali generalno gledano daleko manje negative nego od strane Novakovih navijaca prema Novaku. Dobro ovde su Novakovi najbrojnini pa je zato uzorak najveci i usled toga moze da se sve i svasta iskopa iz te ogromne navijacke rupe, daleko vise nego iz Rodzerove ...
        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Obicno je Tomica bio taj koji je u ranim fazama meceva protiv Rodzera bivao brejknut ... i samim tim ranim brejkom gubio mec
          Ovaj put su uloge obrnute ... e sada da li ce i epilog biti takav - videcemo.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Sahranjivali su ga Novakovi i Nadalovi navijaci i oni su ga prevashodno slali u penziju (ne svi naravno) ... ali njegovi su uvek bili optimisti i podrzavali ga. Nekada se cak nisu ni nadali, ali generalno gledano daleko manje negative nego od strane Novakovih navijaca prema Novaku. Dobro ovde su Novakovi najbrojnini pa je zato uzorak najveci i usled toga moze da se sve i svasta iskopa iz te ogromne navijacke rupe, daleko vise nego iz Rodzerove ...

Ne, nije tacno, ne pricam o Novakovim navijacima i njihovom odnosu prema Rodzeru. Znam vrlo dobro o cemu govorim. Ja sam ga jedina i branila, u smislu ...nek igra dok dok zeli...gde mi pamet bila samo Nazalost tema mu je nestala, ova je friska relativno, tako da ne mogu dokaze da podnesem, ali znam jer sam ulazila u rasprave sa njima...bilo mi ga zao.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Hvala Sandu i Noto.

Od cega se napravio problem. Bio sam neprecizan. Da se ispravim. Federer je u 6 godina i 11.5 mjeseci osvojio samo jedan slem.

U tom periodu je bilo 27 slemova:

1- je osvojio Uimbldon 2012, ali je lako izgubio finale Olimpijade od Marija 2 nedjelje kasnije.
              2- nije igrao RG i USO 2016.
              5- je bio stvarno kompetitivan W 2014. i 2015. i USO 2011, 2014. i 2015. (USO 2014. samo zato sto je Novak neocekivano ispao)
              19- se stvarala iluzije da ima sanse

Ne smatram da je bio kompetivan na RG 2011. iako je usao u finale.

U tom periodu je imao dva pika. Jedan 2012, kada je izbio na 1. mjesto rang liste, ozbiljno priprijetio Novaku da mu uzme status najboljeg tenisera te godine ali je WTF-u (koji je bio Federerov omiljeni turnir) pokazano da je Novak nedvojbeno bolji.

Drugi, po mom misljenju daleko visi od prvog, je bio 2014.-2015. Kazem daleko visi jer je Novak podigao igru u odnosu na 2012. a Federer je ne samo bio 2. igrac svijeta nego se i te kako pitao protiv Novaka na brzim terenima. Po mom sudu, on nikada nije igrao bolje nego u tom periodu. To je uspjeh vrijedan postovanja.

Ova dva slema koja je osvojio prosle godine i vjerovatno treci koji ce odvojiti u nedjelju su cudo. Ne zbog nivo igre. On je osvojio slemove zbog kolapsa forme Novak i Marija, cinjenice da Nadal nije ono sto je nekad bio i nedostatka konnkurencije medju mladjima. To je cudo zbog Federerove vjere u sebe i snage volje. Poslije 4 vrlo teska poraza od Novaka, tri finala 2015. (Uimbldon, USO i WTF) i polufinala AO 2016, teske povrede koja je uslijedila, on je smogao snage da se vrati. Svako drugi bi digao ruke. To je za divljenje.
              Last edited by NI; 24-01-18, 09:02.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Ne, nije tacno, ne pricam o Novakovim navijacima i njihovom odnosu prema Rodzeru. Znam vrlo dobro o cemu govorim. Ja sam ga jedina i branila, u smislu ...nek igra dok dok zeli...gde mi pamet bila samo Nazalost tema mu je nestala, ova je friska relativno, tako da ne mogu dokaze da podnesem, ali znam jer sam ulazila u rasprave sa njima...bilo mi ga zao.
                Ko je od Federerovih bio toliko bezobrazan sunce li mu poljubim?
                Ako mislis an Vucinu .... onda ... ali siguran sam da ne mislis na Gandalfa/Vucinu ....
                sigpic

Comment

• Rodzerov najveci uspeh u karijeri je konstantnost, i to je opste poznato. Od tih 27 slemova ko zna koliko bi osvojio da nije bilo Nadala i Novaka. Mrzi me i da racunam ali 7-8 sigurno.
                  Docekao je da ostali padnu i to fantasticno koristi. Mislim da i on sam zna da ne bi sada osvajao slemove da Novak i Rafa nisu posustali pre njega.

Comment

• Da li je ovo moguce ... da Tomica pri serviranju za set spase tri brejk lopte (dve vezane)??? Ovo nece na dobro izaci po Rodzera.

Ali dzaba ... ne moze/ne ume/ne sme/ne zna da odservira za set. ROB!
                    Last edited by Sandugp; 24-01-18, 09:13.
                    sigpic

Comment

• Previse je dobar Rodzer igracki iako je Berdih neuobicajeno stabilan

Comment

• Mislim da Cilic itekako ima sansi protiv ovakvog Rodzera. Videcemo, titula mu nije yagarantovana jos uvek.

Comment

Da to je to o cemu sam malopre pisao 1 od 27 odigranih.
                          Koji je to post sunce li ti jebem. Pa Novak da ima toliki post - a mozda ce ga i imati - nije iskljuceno - mislim da bi ga mi ovde kolektivno sahranili.
                          Druze, nacin na koji potenciras kako je Roger osvojio samo 1GS od W12 do AO17 je veoma ruzan, cak pokusavas da to upakujes sa pricom koliko je uporan kako bi barem malo ublazio negativan stav prema njemu. On je imao relativno dobre rezultate tokom tih godina, neke sanse nije iskoristio ali daleko od toga da je on docekao svojih pet minuta. Ja ne znam da li je Novak svoje poraze u poslednjih 3-4 godine opravdao dobrom igrom svojih protivnika. Ne kazem da sada nije povredjen ali ta povreda se odjednom vrati kada ga neko pobedi. Ako se ne varam jedan takav poraz je opravdao povredom i protiv Delpa na OI.

Novak iz prva dva kola ne bi dobio Rogera. Cinjenica je da je bio dobar od 2011. ali vi to takodje mozete da protumacite da njegov prajm nije mogao da pocne sve dok je Roger bio mladji.
                          Kako komentarises da Novak od W16 ima samo jedno finale?
                          Last edited by Vule_89; 24-01-18, 09:18.

Comment

• Tomica ne bi pogodio prvi servis u završnici seta pa da ga puškom teraš.
                            sigpic

Comment

Ko je od Federerovih bio toliko bezobrazan sunce li mu poljubim?
                              Ako mislis an Vucinu .... onda ... ali siguran sam da ne mislis na Gandalfa/Vucinu ....
                              Ma svi bre
                              Ne secam se svih prisutnih, samo nekih ...

Nista od loknica u sledecem kolu -.-

tt
                              sigpic

Comment

• Niko ne može da se raspadne tako kvalitetno kao Tomica
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Working...
                                X