Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uzivo komentarisanje meceva - Australian Open 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vidjelo se da ne može fizički, Zverev bi ga preslušao da je trčao i udarao kao danas. Eto kako žuljevi nisu problem, a eno Čilić ih negira i pored toga što su mnogi primijetili da su ga opet probili. Nikad lakši osvojen GS 20 u karijeri. Lud je ako se oprosti bar još 3-4 godine, sve ovo što dolazi je cirkus Kolorado, a ono što valja će uglavnom provoditi vrijeme na ortopediji i traumatologiji.
Comment
-
Originally posted by limun View PostSta kaze dekkard na fizicku spremnost Chunga?Ovako kako stoji sa kondicijom ne znam, gledao sam ga samo protiv Novaka, premali je uzorak
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Nisam fan ni jedne ni druge, ali više bi voleo da uzme Karolina...ko bi rekao da će nakon toliko godina kad je igrala svoj najbolji tenis, ponovo imati priliku da se bori za GS, a sad joj je idealna šansa jer nema Serenu preko puta.
Koja ne uspe da osvoji danas, neće nikad ni doći do GSsigpic
Comment
-
Dobro je pocela, bas je fokusirana od pocetka, za razliku od Simone, koja nisanske sprave podesava upravo...
Bez obzura na fantazi, navijam za dobar tenis, jer mislim da ce ove devojke da opravdaju to.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa nije bas toliko ocajna, ali gresi vise, nervoznija.
Karo servra za prvi, da vidimo
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment