A sto ne bi Markez na Dukca? Ima li tu doktorsu notu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MotoGP - vesti, informacije, glasine ...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne bi trebalo povlaciti nekakve paralele izmedju Rosijevog i (eventualno) Lorencovog odlaska u Ducati. Rosi je i tada bio drugi vozac u timu i morao je da ode jer ih je uslovio:"On (Lorenco) ili ja!" A realno nije ni imao gde da ode osim u Ducati, tako da sa tim prelaskom muda i nemaju mnogo veze. Sa Lorencom je drugacija situacija, on ce napustiti Yamahu kao vozac br.1 i aktuelni svetski sampion (veoma je moguce da ove godine lagano odbrani titulu)... i kao vozac koga Yamaha ne zeli da ispusti. U ovom slucaju muda imaju veliku ulogu, Rosi je u pravu.
Comment
-
Naravno. U tom trenutku on je VEĆ bio drugi vozac u timu. Tako je Yamaha izabrala... ne znam sta tu nije jasno?
Comment
-
Ostaje Jorge u Yamahi. Ne vidim razlog zasto bi se upustao u avanturu s Ducatijem kad u Yamahi ima odlicne sportske i finansijske uslove. Prema njegovim rijecima ponuđeni ugovor mu je najbolji u zivotu, vjerovatno se radi o sumi od 10+ miliona po sezoni. Ducati bi morao da ponudi min. 15 da bi ga doveo u svoje redove a toliko crveni sigurno nece dati.Last edited by black_sax; 28-03-16, 11:50.
Comment
-
Naravno da ce 99 i 93 ostati na svojim trenutnim masinama sto duze, samo te dve ekipe garantuju uspeh i vrh plasmana a oni zive u zabludi da ce skinuti Doktora sa trona ako nabiju statistiku, ne znaju da je potrebno daleko vise od nekakvih brojki da bi se dostigao nivo jednog Valentina Rossija
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Biti 1. vozac fabricke Yamahe je drugo najpozeljnije mjesto u Moto GP. Ono najbolje je u Hondi.
Lorenzo i Marquez su Rossijev nivo, razlika je u tome sto je Rossi u najboljim godinama svoje karijere za konkurenciju imao vozace koje su sporedne uloge u kraljevskoj klasi (Biaggi, Gibernau, Melandri...) dok su protivnici Lorenzu i Marquezu bili Hall of fameri Rossi, Stoner, Marquez/Lorenzo. Ako neko misli da jedan Lorenzo ili Marquez na fabrickoj Hondi ne bi mogli da osvoje 5 titula u nizu protiv Barrosa, Chece, Robertsa Jr. Capirexa, Melandria i ostalog drustva koje je vozilo pocetkom prosle decenije taj nema oci u glavi i pojma o Moto GP.
Lorenzo ne moze do 9 titula i 110+ pobjeda ali Marquez je mlad decko i ako ostane zdrav te cifre su prilicno realneLast edited by black_sax; 28-03-16, 13:14.
Comment
-
Zašto bi menjali timove? Lorenco jedino zato što Rosi ostaje u Jamahi, dok za Markeza ne vidim razlog da ode iz Honde. Ko god da promeni tim zna da prve sezone verovatno neće moći ništa da uradi, a ne verujem da njih dvojica žele da gube godinu u gp-u navikavajući se na novi motor. Ipak jure i statistiku, pobede, titule, pol pozicije, sve je to njima bitno. Najlogičnije mi je Pedrosa da promeni tim, monotone su ekipe, a on ima najlošije rezultateТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Zašto ljudima nije jasno da Rosi oduvek traži izazov? Tražio je i pre 20 god i sada ga traži i dalje. Zar neko stvarno misli da bi Jamaha pustila Rosija u Dukati tek tako? Covek je "napravio" tu Jamaha. Dukati mu je bio i najveći izazov ali je tu manje više omanuo. Da mu je bila bitna statistika svi znam gde bi ostao.Last edited by l1m4r; 28-03-16, 14:12.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
[QUOTE=Alen P;1485712]Sto onda Rosi predje u Yamahu? I kad je Markez vozio protiv Stonera?[/QUOT
Nema potrebe da se objasnjava u detalje i za svakog posebno pise ko su mu protivnici bili, nije tesko za shvatit. Teorija koju sam ja cuo (ne znam da li je tacna) je ta da su celnici Honde prije pocetka pregovora o produzenju ugovora dali izjave u smislu " mi smo najbolji, na nasem motoru moze svako da osvoji titulu, ne namjeravamo astronomski da te placamo" sto je naljutilo Rossija pa je otisao u Yamahu da im dokaze da i on moze bez njih.
@realnost
Sta mislis koliko je realna rotacija s Vinalesom?
Comment
Comment