Za ljubitelje igre Marka Marina dan uzivanja danas...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostMIslim da je to malo preduboko,Lamps neki dan izjavio da se osjeca fantasticno i da zeli da igra svaka 3-4 danasigpic
Comment
-
-
Ma brate on je budala to smo svi znali,ja sam iskreno ocekivao vise ali sam se zajebao jer je on lud covjek.Radi se njemu brate i ostao bi on vrlo rado,ali ne moze on protiv svog ludila+ekipa se ne trudi skoro nikako i to ti je,radio je on idiotske stvari i u Liverpoolu nema tu sta...
Nema ko da igra umjesto Lampsa dok se ne vrati Mikel...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Pojma nemam,ode on a ja iskreno ne vidim da ce ga neko drugi htjeti tako da...
Chelsea je popusio u zadnjih par utakmica 7 bodova koje su morali da osvoje,imali su Reading,Svece i Newcastle,ali igrace boli uho za to tako da barem jednaku krivicu snose i oniZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
A jbg Nash, ne mozes da kazes da je los potez sto drzi Lamparda u igri, covek treba stalno da igra, realno je najbolji igrac ekipe poslednjih par meseci, otkad se oporavio od povrede... Ne treba niko umesto njega da igra...
A to za motivaciju igraca, snose krivicu i trener i sami igraci, mislim ono, radis nesto sto volis, dobijasa milione za to a boli te kurac, meni je to neshvatljivo...sigpic
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostA jbg Nash, ne mozes da kazes da je los potez sto drzi Lamparda u igri, covek treba stalno da igra, realno je najbolji igrac ekipe poslednjih par meseci, otkad se oporavio od povrede... Ne treba niko umesto njega da igra...
A to za motivaciju igraca, snose krivicu i trener i sami igraci, mislim ono, radis nesto sto volis, dobijasa milione za to a boli te kurac, meni je to neshvatljivo...sigpic
Comment
Comment