Originally posted by tata Mumi
View Post
A inace ne ocekujem ja da on preko noci postane najbolji igrac na svetu, bas zato sto je to nemoguce treba mu vremena, a pod vremena ja podrazumevam vreme u igri, a ne vreme na klupi... Zato bi on meni igrao.
A ajde molim vas navedite mi igrace koji su tako ulazili na po jedno poluvreme u Kup utakmica i na svakoj desetoj utakmici u ligi, i na kraju napravili neku znacajniju karijeru?
Ja sam vec naveo Rooneya, C.Ronalda, Messija, kao igrace koji su sa 18 godina bili standardni clanovi prvog tima, igrali su sigurno oko 60/70% utakmica za svoje timove i na taj nacin napredovali. Ako treba jos evo: Scholes, Giggs, Neviile, Terry, Lampard, Gerrard, Carragher, Pirlo, Maldni, Nesta, Raul, Puyol, Xavi, Iniesta, evo sada su Pedro i Busquets na putu ka tome. Svi ovi igraci dobili su prilike u prvom timu pre svoje 20-te, i iskoristili su te prilike, zato sto su talentovani, nisu presedeli na klupi ili na tribinama do svoje 22/23 i onda odjednom eto ih medju najboljima na svetu. Vec sam sam sebe smorio ponavljanjem, mislim da imam dovoljno argumenata za svoju teoriju...
Comment