Beži iz teme kad nemaš ništa pametno da kazes.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostOno kad je napravio 5 faulova od toga 3 jaca za jedan zuti karton? Gdje namlatio vezni red Arsenala posteno. Odigrao fenomenalno, ali trebao crveni dobiti u 54. minuti kad je potkacio Mesuta s ledja, da mu je sudija za slican faul u prvom poluvremenu dao zuti.
Comment
-
-
Mislim da sam jedno 10x upao na forum i krenuo da pišem komentar oko transfera Luiza i uvek odustanem"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
-
jedna stvar mi samo nije jasna, dal klub i dalje nije objavio onaj spisak sa igračima il sam ja to propustio
interesuje me dal je Solanke na njemu i to ne zato što sad kukam nešto za tim iz akademije nego zato što nemamo trećeg napadača a klimavo mi je to da Fetusa koristi kao treću opciju"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
....kaže onaj Matt Law da je klub stupio u pregovore sa njim, nego u onoj gužvi nisam stigo da postam a i ruku na srce nije to bilo tolko bitno u tom trenutku
ima još nekih vesti novih vidim, ništa od toga nisam čitao"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Ne mogu da se setim da je ikad neki sponzor za trening opremu dobio tolko prostora, bukvalno ne prodje dan a da ne vidim neku sliku na službenom tviteru, stranici, ma kakav god video, izjava, bilo šta vezano za klub osim naravno onih 90 min na terenu, sad tek provaljujem da je to neko energetsko piće
Po Telegrafu 10m funti dobijamo za to, sad se sećam priče da smo imali neki smešan ugovor pa smo raskinuli jednostarno i potpisali ovaj"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Piše da ovaj Alonso ipak nije panic buy, Konte se predomislio i na kraju ipak tražio beka na kraju prelaznog roka, Ivanoviću je ovo poslednja godina ugovora"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment