Mladi u polufinalu FA Cupa dobili Liverpool 2:0. Kiwomya strijelac golova. Fina prednost pred revans.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Spoiler
Ima tu necega.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Steta sto smo ispali. Uvijek se pitam zasto ova ekipa ne igra silovito od prvog minuta, a ne uvijek tamo od 60-og. Ovo mi je nenormalno drag trofej i dominirali smo posljednjih godina. Ostala je jos LE i to 3. mjesto. Pod Debelim smo izgubili sve, da li cemo moci i ovo dvoje? Sve je moguce.
Spoiler
Come home, Jose. Come home!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Jeste seksi Fernando... Kompani nije mogao da se suzdrzi od napaljenosti.
-mora jos jedna:
SpoilerLast edited by Condition23; 14-04-13, 19:13.
Comment
-
A realno ocekivan rezultat, poslednjih godina nas City redovno dobija, prvo poluvreme za Chelsea standardno lose, u drugom je bilo mnogo bolje, ali dzabe kad primis onako jeftin gol. Ono je stvarno bilo zalosno, jos odmah u drugom minutu...
Mumi, nije realno ocekivati da jedna ekipa igra u onakvom ritmu kao Chelsea poslednjih pola sata, ali problem za Chelsea je sto igra ili u prvoj ili u sestoj brzini, i onda ako prezivi taj deo u prvoj brzini onda dobija, ali naravno ne moze tako protiv ekipa kao sto je City... Mora da se nadje neki ritam koji nece biti ekstremni...
Mata i Hazard su me razocarali danas, ocekivao sam vise, ne mogu da se vade na umor posto nisu igrali u LE, vec duze vreme imam utisak da ta trojka iza napadaca sa Oscarom ne funkcionise bas dobro, previse su slicni, fali tu Moses kao igrac koji moze da ponudi nesto drugacije, ali ni on nije bas u dobroj formi posle AKN...
Ne znam, mozda je mogao i Lampard da igra, iako je igrao i u LE, mada bi to svakako bio rizik...
Demba sjajan gol, ali osim toga nista specijalno, prakticno se nije video, iako je pouzdaniji finiser od Torresa, kad mu ne stvore sansu imam utisak da ga nema nigde, a Torres makar nesto pokusava da stvori... Mada realno ni jedan ni drugi nisu idealna opcija...sigpic
Comment
-
Originally posted by El Nino(9) View PostRamires jedini ozbiljan centralni vezni u Celziju,Lampard covek veteran,Mikel najgori zadnji vezni u Evropi....tako da je to po meni najveci problem ali ocekujem osvajanje LE.
Comment
-
-
Originally posted by Tony_G View PostA realno ocekivan rezultat, poslednjih godina nas City redovno dobija, prvo poluvreme za Chelsea standardno lose, u drugom je bilo mnogo bolje, ali dzabe kad primis onako jeftin gol. Ono je stvarno bilo zalosno, jos odmah u drugom minutu...
Mumi, nije realno ocekivati da jedna ekipa igra u onakvom ritmu kao Chelsea poslednjih pola sata, ali problem za Chelsea je sto igra ili u prvoj ili u sestoj brzini, i onda ako prezivi taj deo u prvoj brzini onda dobija, ali naravno ne moze tako protiv ekipa kao sto je City... Mora da se nadje neki ritam koji nece biti ekstremni...
Mata i Hazard su me razocarali danas, ocekivao sam vise, ne mogu da se vade na umor posto nisu igrali u LE, vec duze vreme imam utisak da ta trojka iza napadaca sa Oscarom ne funkcionise bas dobro, previse su slicni, fali tu Moses kao igrac koji moze da ponudi nesto drugacije, ali ni on nije bas u dobroj formi posle AKN...
Ne znam, mozda je mogao i Lampard da igra, iako je igrao i u LE, mada bi to svakako bio rizik...
Demba sjajan gol, ali osim toga nista specijalno, prakticno se nije video, iako je pouzdaniji finiser od Torresa, kad mu ne stvore sansu imam utisak da ga nema nigde, a Torres makar nesto pokusava da stvori... Mada realno ni jedan ni drugi nisu idealna opcija...
Nisam ni mislio da se igra citavu utakmicu kao posljednjih pola sata. To je fizicki nemoguce, nego sam mislio to sto si i rekao, da imamo neki balans i konstantnost sa sto manje oscilacija. Izgledamo kao Golf cvaja na autoputu, treba nam mnogo vremena da se zaletimo. Oscar stagnira vec duzi period i ocekujem da pod novim trenerom mnogo vise napreduje. Generalno, niko pod Debelim nije napredovao. Mata je naviknut i vec prekaljen i zato igra odlicno kroz cijelu sezonu. Hazard je nevidjena klasa i tu klasu pokazuje ove sezone, a naredne ce pod Mouom (nadam se) sigurno unaprijediti svoju igru dodatno. On je za razliku od Oscara i prije dolaska igrao u Evropi dok ovaj nije i zbog toga se Brazilcu treba malo vise posvetiti. Napadaci su posebna prica, to smo ustanovili odavno. Drago mi je sto imamo Dembu u ekipi. On je kvalitetan igrac i idealan dzoker s klupe, ali da je najveca klasa, nije. Jos malo i kraj sezone ce. Najvaznije mi je vidjeti Debelog kako odlazi, to ce biti olaksanje iako postoje velike sanse da nam ovu sezonu ujebe jos vise. Dvije teske utakmice u gostima, Fulham i Liverpool. Trebao bi odmoriti Ramiresa koji je igrao 5 utakmica u nizu i umoran je sigurno. Neka proba staviti Mikela i Oscara na centar, a Mosesa na krilo.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by El Nino(9) View PostSta ti nije JAsno?
Comment
Comment