Originally posted by tata Mumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FC Chelsea
Collapse
X
-
Da, i mislio sam remi sa postignutim golom. Pa onda u Londonu sta bude...
Dobro je sto si se opet aktivirao, nije te bilo jedno vrijeme. ;)Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
A nisam bio tu jedno vrijeme,imao sam mnogo obaveza,tako da nisam stizao na forum da dodjem ;)
Bicu tu u narednom periodu,bez brige
U Londonu dobijamo bre,samo da ne izgubimo u Napulju.A onda nam treba sreca na zrijebu,ali o tome kad (ako) prodjemo...
Comment
-
I pretpostavljao sam da su u pitanju obaveze bile... ;)
Ma prva utakmica bi mogla puno toga rijesiti. Iako smo u nikakvoj formi, opet sa nestrpljenjem cekam mec.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Spaha View Postjao, evo i mene ovde kako nisam znao
Come on ChelsOriginally posted by mostarac View PostNovi sam na forumu , prije svega veliki sam navijac londonskog Chelsea !
Come on Chelsea , pozdrav svim navijacima Chelsea
Nadam se da cete biti aktivni i da cemo zajedno slaviti titule!Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Mislim da je prva utakmica kljucna, ne smemo da izgubimo, cak ni sa 4-3 (sto je u teoriji dobar rezultat). Jer ako izgubimo, Napoli ce se tako zatvoriti i ubiti nas na kontru. Tako je bilo pre 2 sezone protiv Intera. Bili smo mnogo bolji u Milanu, ali se dosta ispromasivali, uskratili nas za penal koji bi znacio i crveni za Samuela ako se secate, i primili 2 gola iz 2 napada Intera. Onda dosli, Mourinho se lepo zatvorio i nije bilo prostora ni za sta i ubili nas na kontru. Tako da sad ne sme da se ponovi ta situacija, moramo minimum nereseno sa golovima, da nateramo Napoli da se otvori u Londonu i tako ce biti mnogo lakse. Realno po igrackom kadru bi trebalo pobediti Napoli, ali forma definitivno zabrinjava. U ovom dvomecu bi moglo da prevagne AVB-ovo takticko znanje/neznanje... mozda cak i promenim misljenje o njemu.
Bas me zanima kako biste vi postavili igru u Napulju?
Btw, dobrodosli novi clanovi!sigpic
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostMislim da je prva utakmica kljucna, ne smemo da izgubimo, cak ni sa 4-3 (sto je u teoriji dobar rezultat). Jer ako izgubimo, Napoli ce se tako zatvoriti i ubiti nas na kontru. Tako je bilo pre 2 sezone protiv Intera. Bili smo mnogo bolji u Milanu, ali se dosta ispromasivali, uskratili nas za penal koji bi znacio i crveni za Samuela ako se secate, i primili 2 gola iz 2 napada Intera. Onda dosli, Mourinho se lepo zatvorio i nije bilo prostora ni za sta i ubili nas na kontru. Tako da sad ne sme da se ponovi ta situacija, moramo minimum nereseno sa golovima, da nateramo Napoli da se otvori u Londonu i tako ce biti mnogo lakse. Realno po igrackom kadru bi trebalo pobediti Napoli, ali forma definitivno zabrinjava. U ovom dvomecu bi moglo da prevagne AVB-ovo takticko znanje/neznanje... mozda cak i promenim misljenje o njemu.
Btw, dobrodosli novi clanovi!
Cilj je:
- da ne izgubimo
- da remiziramo sa golovimaTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostMislim da je prva utakmica kljucna, ne smemo da izgubimo, cak ni sa 4-3 (sto je u teoriji dobar rezultat). Jer ako izgubimo, Napoli ce se tako zatvoriti i ubiti nas na kontru. Tako je bilo pre 2 sezone protiv Intera. Bili smo mnogo bolji u Milanu, ali se dosta ispromasivali, uskratili nas za penal koji bi znacio i crveni za Samuela ako se secate, i primili 2 gola iz 2 napada Intera. Onda dosli, Mourinho se lepo zatvorio i nije bilo prostora ni za sta i ubili nas na kontru. Tako da sad ne sme da se ponovi ta situacija, moramo minimum nereseno sa golovima, da nateramo Napoli da se otvori u Londonu i tako ce biti mnogo lakse. Realno po igrackom kadru bi trebalo pobediti Napoli, ali forma definitivno zabrinjava. U ovom dvomecu bi moglo da prevagne AVB-ovo takticko znanje/neznanje... mozda cak i promenim misljenje o njemu.
Btw, dobrodosli novi clanovi!
Naravno, sve ce to zavisiti od toga kako ce se situacija ravijati.
Tim bi izgledao ovako: 4-3-3 Cech, Cole, Terry, Luiz, Ivanovic, Essien, Lampard, Ramires, Mata, Sturridge, Torres.
Mozda bi mogao cak i Cahill umjesto Luiza, kako bi bili sigurniji u odbrani.
Essien- jer je dobar u defanzivi, a to ce nam biti potrebno, a i takodje zna da pokrene kontru
Ramires- Iskljucivo zbog kontri, vjerujem da ce biti situacija 1-1
Ivanovic- jer svakako igra bolje od Bosingwe, vise se trudi i kompletniji je igrac.
Torres- jer je ovo LS, sjajna prilika za njega da se dokaze. Nek zaboravi na PL, neka na ovo gleda kao na novi pocetak i to bi moglo da bude dobro.
Ako nesto krene po zlu, onda moze da zaigra Drogba, ali ne mora da znaci umjesto Torresa.
Malouda-i i Mikelu treba zabraniti da igraju ovaj mec.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
ma ova formacija 4-3-3 nikako mi se ne dopada, ja sam tu vise za klasicnih 4-4-2
---Torres/Drogba-Sturridge-----
-Mata--Lamp--Essien---Ramiz
-Cole-Terry-Luiz/Cahill-Ivanovic
-----------cech----------------
sto se tice Napolija, mislim da bi trebali kvalitetno odigrati, inace ove sezone igramo dobro protiv jacih klubova, sto Napoli u ovom trenutku jestesigpic
Champions League... is the world against us- John Terry
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostMislim da bi bila greska da odemo tamo samo da bi se branili. Ja bih krenuo na kontre, a u drugom poluvremenu bi pojacao napad, jer mora da se stigne do gola.
Naravno, sve ce to zavisiti od toga kako ce se situacija ravijati.
Tim bi izgledao ovako: 4-3-3 Cech, Cole, Terry, Luiz, Ivanovic, Essien, Lampard, Ramires, Mata, Sturridge, Torres.
Mozda bi mogao cak i Cahill umjesto Luiza, kako bi bili sigurniji u odbrani.
Essien- jer je dobar u defanzivi, a to ce nam biti potrebno, a i takodje zna da pokrene kontru
Ramires- Iskljucivo zbog kontri, vjerujem da ce biti situacija 1-1
Ivanovic- jer svakako igra bolje od Bosingwe, vise se trudi i kompletniji je igrac.
Torres- jer je ovo LS, sjajna prilika za njega da se dokaze. Nek zaboravi na PL, neka na ovo gleda kao na novi pocetak i to bi moglo da bude dobro.
Ako nesto krene po zlu, onda moze da zaigra Drogba, ali ne mora da znaci umjesto Torresa.
Malouda-i i Mikelu treba zabraniti da igraju ovaj mec.
Ja sam totalno izgubio poverenje u Torresa, stavio bih Drogbu napred i promenio pristup. Stavio bih 4-2-3-1. Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Essien, Ramires, Lampard (10-ka) pored njega Mata i Sturridge i napred Drogba. Rekao bih Luizu i Terry-ju da zaborave organizovanje napada od pozadi, to nece proci, jer ce Napoli imati 5 igraca na sredini i osvajace sve lopte u gustim situacijama i sevace kontre. Rekao bih da kad polazimo od pozadi treba da igramo duge na Drogbu, on moze to da izdrzi i da na taj nacin uvede ovu trojku u igru. Lampard moze da ga da odakle hoce, Mata i Sturridge znaju da rese 1 na sa odrambenima. Na sredini Essien i Ramires mogu da trce non stop, da sto pre daju loptu napred i naravno Ramires izuzetno koristan za kontre. Na posed lopte treba zaboraviti, nista nam nece doneti protiv Napolija, a bojim se da bismo upravo to gledali u 4-3-3 bez Drogbe. Problem protiv Napolija je sto oni igraju na kontru, i treba naci nacin za direktniju igru od ove koju forsira AVB, a za to je potreban Drogba kao target man...sigpic
Comment
-
Samo da vam kazem da je Vitesse izgubio 4:1 od Twentea. Ali najvaznije je da je van Aanholt igrao do 72. minute a onda je zamijenjen. Citav mec je odigrao i nas stoper Kalas. Davila nije ulazio.
A Dijon je slavio 3:0 protiv Nice. Kakuta odigrao citav mec i bio strijelac vodeceg gola Dijona.
01:38 Kakutin gol
http://www.goalsarena.org/video/fran...n-nice_en.htmlLast edited by bracala; 19-02-12, 21:22.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostTo je sve u teoriji dobro, ali bojim se da bismo gledali preslikanu igru iz prethodnih nekoliko meseci.
Ja sam totalno izgubio poverenje u Torresa, stavio bih Drogbu napred i promenio pristup. Stavio bih 4-2-3-1. Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Essien, Ramires, Lampard (10-ka) pored njega Mata i Sturridge i napred Drogba. Rekao bih Luizu i Terry-ju da zaborave organizovanje napada od pozadi, to nece proci, jer ce Napoli imati 5 igraca na sredini i osvajace sve lopte u gustim situacijama i sevace kontre. Rekao bih da kad polazimo od pozadi treba da igramo duge na Drogbu, on moze to da izdrzi i da na taj nacin uvede ovu trojku u igru. Lampard moze da ga da odakle hoce, Mata i Sturridge znaju da rese 1 na sa odrambenima. Na sredini Essien i Ramires mogu da trce non stop, da sto pre daju loptu napred i naravno Ramires izuzetno koristan za kontre. Na posed lopte treba zaboraviti, nista nam nece doneti protiv Napolija, a bojim se da bismo upravo to gledali u 4-3-3 bez Drogbe. Problem protiv Napolija je sto oni igraju na kontru, i treba naci nacin za direktniju igru od ove koju forsira AVB, a za to je potreban Drogba kao target man...
Vec sam rekao, ja bih prije neku drugu formaciju, a ne 4-3-3, ali s obzirom da je Boas forsira napisao sam da ce tako izgledati.
Da, treba slati duge lopte na Drogbu, jer znamo svi s kojom lakocom on resava te situacije. Pridje, zagradi se i spusti je grudima saigracu. Odmah se stvara sansa.
Ako on ponovi igru kao protiv Valensije, tj ako je cijeli tim ponovi, ja cu biti zadovoljan (naravno uz povoljan rezultat).
p.s Imamo i pomoc mog dresa, vracam ga opet na posao, moraju se preduzimati neke mjere jer ovako vise ne mozeEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostSve si dobro rekao, u sustini-to bi bilo to.
Vec sam rekao, ja bih prije neku drugu formaciju, a ne 4-3-3, ali s obzirom da je Boas forsira napisao sam da ce tako izgledati.
Da, treba slati duge lopte na Drogbu, jer znamo svi s kojom lakocom on resava te situacije. Pridje, zagradi se i spusti je grudima saigracu. Odmah se stvara sansa.
Ako on ponovi igru kao protiv Valensije, tj ako je cijeli tim ponovi, ja cu biti zadovoljan (naravno uz povoljan rezultat).
p.s Imamo i pomoc mog dresa, vracam ga opet na posao, moraju se preduzimati neke mjere jer ovako vise ne mozeTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Mene nebi nista iznenadilo poslije onakvih losih predstava ako cemo realno , nismo vidjeli polufinale lp od 2009 godine red je da se vratimo gdje pripadamo , nebi me iznenadilo ni 4 0 ni 0 4 Po meni povoljan rezultat je nerjesen ishod sa postignutim golom u Napulju , ista formacija i plan igre ko protiv Valencije 4-3-2-1 + Drogba od prve minute , mata i sturridge po strani , u vezi Essien - Ramires - Lampard dole Bane - Terry - Luiz - Bosingwa , pa sta bog da Come on Chelsea !
Comment
Comment