E znaci ne verujem kako ih ide ova mrtva trojka pa ubise nas samo tricom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako smo ih samo vracali sami u mec, poprilicno dobro u napadu nakon mnogo vremena
Milan Macvan otac igrice, Tepic odlican
Milutinovic odlicno odradio svoje minute, sada treba dobiti naredne dve utakmice i na f4 smo
ps kako bi nam samo legao ovaj armstedLast edited by Sinisa Kun; 27-12-14, 22:37.KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID
Comment
-
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-...io-protiv-Krke
Kakvi bljic smradovi.
Mnogo, mnogo bitna pobeda. Odmah se vidi razlika kada Gasic ne vodi ekipu.
Comment
-
Sta drugo ocekivati od govnarskih novina, uzivao sam kad ih je napusavao Mitrovic proslog/pretproslog leta.Novinari koji su blago retardirani, a nista bolji nisu ni likovi koji se javljaju u komentarima i koji slepo veruju bljucu.
Sve je sada na Duletu, ako ne napravi neko sranje ova ekipa komotno zavrsava na cetvrtom mestu.
Al sam se omeo od ovog vikenda, zaboravio da sinoc igraju.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostZa one koji nisu procitali, Muric ce sigurno da propusti meceve kod kuce sa Olimpijom i Cibonom.
Nadam se da je laksa povreda i da ce Tepic moci da zaigra u nedelju.Bice to veliki hendikep ako ne bude mogao da nastupi.
Comment
-
Tepic sutra nece da igra, dok je Muric kako kaze Dule udaljen 15 dana od potpunog oporavka.Sto bi znacilo da ga ocekujemo tek kada dolazi Igokea.Ako sam dobro razumeo, Gagic se vraca.Drugi put u sezoni nisam optimista pred mec, da igra Tepic mislio bih drugacije.
Comment
-
Pojavila se informacija da je NIKOLA PEKOVIĆ donirao novac Partizanu kako bi im pomogao u dovođenju plejmejkera. Još nigde nije stigla potvrda ove informacije, ali ako je tačna, to samo još jednom govori da je KK Partizan jedna velika porodica...KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID
Comment
Comment