Tu smo gde treba da budemo na kraju, nema potrebe za daljim kalkulacijama.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostNemoj da si cinik, samo sam pitao šta je sa časovima ljubavi ? Kakav Pavlović, kakav Mačvan, kakvi izgovori i pravdanja, za se na šta sam mislio, tako da samo možda ja trebao da stavim "haha", ako se razumemo. ;)
A ako si konkretno zeleo da diskutujemo o ovom desavanju stvarno ne znam jos nista, eto upravo saznadoh ovde.
A ako si zeleo o nekim drugim casovima ljubavi da pricamo, slobodno pojasni, nije problem, tu smo.
p.s. a haha je bilo stvarno iskreno jer mi je bukvalno izletelo dok sam te citao, nista zlobno, bas sam dobro raspolozenIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostNemoj da si cinik, samo sam pitao šta je sa časovima ljubavi ? Kakav Pavlović, kakav Mačvan, kakvi izgovori i pravdanja, za se na šta sam mislio, tako da samo možda ja trebao da stavim "haha", ako se razumemo. ;)sigpic
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostAha znaci razvijamo pricu? Nije problem, jos bolje Ja cinik? Ti se pojavis na ovoj temi samo onako mestimicno i to sve nekako u slicnim zgodama ovo, bertrans i tako to. Da manem Pavlovica i Macvana? Ne znam sta onda zelis da cujes/procitas? "Da Brajki, tako je nema tu ljubavi lazni smo ti mi od pocetka do kraja ovo sa Gangulom to povrdjuje. NE-MA LJU-BA-VI.
A ako si konkretno zeleo da diskutujemo o ovom desavanju stvarno ne znam jos nista, eto upravo saznadoh ovde.
A ako si zeleo o nekim drugim casovima ljubavi da pricamo, slobodno pojasni, nije problem, tu smo.
p.s. a haha je bilo stvarno iskreno jer mi je bukvalno izletelo dok sam te citao, nista zlobno, bas sam dobro raspolozen
Originally posted by S-Nash View PostGagic je ultra dijabola, kao sto nas je zakopao protiv Cedevite tako ce i sad. To je to.
Comment
-
Pa zasto kazes casovi ljubavi ? Zar je malo casovi ljubavi protiv Igokee da bude 7000 u Pioniru ? U ABA utakmicu ? Da klasa kao Macvan i Pavlovic igraju za kikiriki a mogu komotno u EL tim...
Za Gagica nemam nista za reci, verovatno ce da nas tuzi zbog pare i to je to...
Comment
Comment