Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sinisa Kun View Postmoje misljenje je da ozbiljno treba razmisliti o istupanju iz smijesne lige
Mi krstenu akciju nismo imali ceo mec, skoro sve je bilo na neko forsiranje, silovanje. Samo da smo imali pleja dobili bi Buducnost, ali opusteno, sta ce nam plej.....Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Treba ih biti sramota.... Da vrate pare za sezonske karte navijacima... 2 godina cekamo krstenog pleja, jebenog PLEJA. Kosarkarski tim ne postoji bez PLEJA.
Zar nemamo pare da priustimo da recimo jednog Armsteda , Florensa , Reynoldsa ?
Gde su pare od Bogdan i Lovernj...
200k bi bile dovoljne za polusezonu kapiram platiti jednog Armsteda... a mi toliko dajemo na 5 utakmica za kazni... jebiga kriva je ABA.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostDobar deo publike u Pioniru bi bolje vodilo ekipu od Gasica, lagano.
Bez obzira na sve, verujem da ce Dule uzeti to cetvrto mesto. Tipujem da Dule planira prvog januara u 5h trening
Comment
-
Originally posted by goku View PostI šta kad budu četvrti? Idu na Zvezdu, opet ništa od Evrolige. Treba da budu bar treći, verujem da Dule to može da odradi u tri dobijene protiv Budućnosti. Ali kako doći do trećeg mesta kad Cedevita beži tri pobede?
------------------------------------------------------------
Pavlovic je igrao sa povredom, zato je bio ovako los i nervozan.
edit: jes da smo bili ocajni ali Gagijeva neverica sudijskim odlukama dovoljno govori o sudjenju u nekim trenucima.Last edited by Mr. Wolf; 21-12-14, 22:16.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by gokuPa FMP ove godine kad bi ušao na F4 Evrolige ja se ne bih iznenadio, u 8 ulazi sigurno. Da li misliš da ovaj Partizan, čak i sa plejom može u tri dobijene da dobije FMP?
Realnost nije briga na koju se obaziremo.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
FMP je dobro odigrao protiv Konstantina, nabili ih 20 razlike.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment