Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AIRBORNE View Post@Ljubo
Kako ti se cinio Sasha onako u smislu da li ce sada da puca uzlazno sa igrom ili je ipak ovu tekmu odigrao na svezinu i na napaljenost jer ipak ostvario je svoj san - igra za najbolji klub Evrope ?
Primetno je bilo da ne zna ni jednu akciju, pa mu je Bogdan bukvalno u par navrata govorio gde treba da stoji.
Ocekujem da se za jedno mesec dana uigra sa ekipom, a da za 2 meseca dodje do nekog individualnog maksimuma. Tada ce biti mnogo zajeban za protivnike
Ali stvarno je neverovatno sa kakvom lakocom igra. Deluje ti kao da se ne cima previse, a u stvari grize ko blesav. Bas je zver...
Imamo 3 klase u ekipi, ja srecan
Comment
-
Zao mi je Tepare, ne mogu da prihvatim da je limitiran igrac ali je cinjenica da vise nikada nece biti ONAJ Tepic,
ma bar da se probudi pa neka bude pola njega od ranije - ja prezadovoljan!
Ima nesto u njegovom telu sto je bukvalno "umrlo" i sada nikako da se sastavi...>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Comment
-
-
Ima stvari koje me uzasno nerviraju a i Dule nikako da probije tu ljusturu u mozgu kod nasa 3. centra...
pogotovo kod Nikole a to je pravljenje licnih. On od 5 (LG.) 3. napravi u tako bezazlenom postavljanju bloka ili glupavo naslanjanje laktom na ledja protivnika...
Pa covece jeb_m mu misa kako tako? To se sve radi mozgom i kretnjom,malo brzom kretnjom. Podignes ruke i gruvas ga prsima, kako Pekmen zna , salim se ali stvarno kao da su nekoliko polugodista u osnovnoj skoli prespavali.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
idemo samo polako zna se kad mi igramo najbolje, sale pokazao da je kosarkaska velicina
nemogu da docekam dan kad ce da se vrati bertansНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Samo Berta da bude onaj stari, Pavlovic jos malo da se uigra (sto kaze Ljuba, ono sto je prikazao nije ni 30% ) i to bi bilo to.Last edited by Mr. Wolf; 18-02-14, 20:46.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by trigger View PostZamislite petorku Bogdanovic,Kinzi,Pavlovic,Bertans,Lovernj Kako cemo da gazimo kad najvise bude trebalo
I balavim pride
EDIT: http://www.zurnal.rs/2014/02/18/macv...ima/index.html
Gospodin
EDIT 2:
http://network.yardbarker.com/nba/ar..._head_15815006
Comment
Comment