Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
-
Originally posted by NebojsaNS View PostOtpisivanjima, reprogramima, sudskim procesima za nerealna potrazivanja. Nesto preko polovine duga su bila fiktivna potrazivanja ljudi koji su se predstavljalia kao prijatelji kluba.
Comment
-
Mozemo mi ovde razglabati u krug do prekosutra, i nista necemo postici. Opet cemo mi biti drzavni projekat, a jadni Partizan ne dobija nista. Ja se slazem da biste trebali da dobijate vise, i da bi bilo dobro da ocuvate tim koji imate, ali za to sto je ovakvo stanje je delimicno krivo i vase rukovodatvo, pre svega Danilovic koji je uspeo da se posvadja sa svima koji bi mogli da vam ulete sa parama. Morao je da iskoristi ono kada ste bili na F4. A vi verujte da ne dobijate zato sto Zvezda dobija.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Iz Partizana traze samo jednak tretman ako se vec ne ceni to sto je KK Partizan jedan od najvecih reprezenata Srbije u Evropi po pitanju sportskih rezultata. Nije kriv Danilovic sto nece niko da ulozi u klub i u drzavu. Do ozbiljnih ulaganje moze doce jedino od drzave ili u slucaju privatizacije.
Comment
-
Ali je Danilovic kriv sto ne moze da nabedi privatne sponzore. Mi smo ih imali i kada smo bili najgori u svojoj istoriji. Pare se moraju namaci, nece same doci. A kao sto rekoh, nije tacno da Zvezda dobija vise iz budzeta. Dva puta vise od Telekoma za vas, podjednako placeno za tehnicka sponzorstva (JAT, Lasta, termini u Pioniru), grad otprilike isto ulaze u oba kluba. Sta tu nije isti tretman, ne razumem.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Samo nek ostane takav tretman, momcima i Duletu je to dodatni motiv da jos vise rade(ako uopste moze vise). Koliko god oni budu ulagali, toliko cemo mi biti bolja ekipa od njih.
Jebo drzavu, ja sam se ranije cimao oko toga ali me vise uopste ne interesuje. Godinama se u svim sportovima uvek nekako snadjemo, radimo vise i bolje od ostalih i dolaze i trofeji.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostDa napomenem, ako dobijete A licencu, morate da igrate sve u Areni.
Sto se A licence tice ni ja ne verujem previse , ispalili su nas i za A licencu kad je Prokom dobio i za ono 3 godine igranja,tako da dok ne bude crno na belo ja nista ne verujem.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment