Originally posted by Ricma
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostAko pobede Cibonu sledece nedelje, moci ce da se razmislja o cetvrtom mestu.Inace raspored mnogo zajeban u sledecih nekoliko nedelja.Cibona, Zvezda, Mega, Olimpija, Buducnost, Cedevita.Ja tu vidim jedino sigurnu pobedu protiv Olimpije kuci.Male su sanse da cemo da dobijemo Cewdevitu i Zvezdu kuci, a nista bolje da cemo da slavimo na ovim jacim gostovanjima.Bice neki skor 4:7 ili 5:6.
Imamo losijeg trenera, a jacu ekipu u odnosu na proslu sezonu koja bi kod Dzikare mnogo bolje funkcionisala i skor bi naravno bio bolji.Mozda bez poraza.
Cibona se pojacala sa bivsim igracem Zvezde iz "one sezone", Jahmar Young je u pitanju. Ne znam sta ce im bek, trebao im je plej (Hall koji je otpusten je bio plemejker)? Doduse, oni su zavisili vise od Tomasa i Zorica nego od plemejkera.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Ovo veceras izgleda mnogo, mnogo bolje u odnosu na prvo gostovanje u Berlinu. Dobili smo Velickovica koji igra odlicnu partiju, Vanja i Aranitovic isto. Goss ubija. Salic mora da pazi, 3 faula je napravio na preuzimanju kod PNR-a. Fale nam poeni Millera, da mozda i dobijemo ovde, smesan je Bilbao, ubise nas trojkama
Edit: E pa braco Grobari neka je sa srecom prva pobeda u Evropi. Nekako uzesmo iako se u nekim trenucima cinilo da se trudimo da izgubimo, ne znam kako Muta ne vidi da primamo sve poene preko Novice u poslednjih 5 minuta, na minut i po do kraja pri vodstvu mi resavamo napad u petoj sekundi, bez imalo logike, ali bice to ok, napredujemo iz meca u mec. Kakavje doktor NWG, bukvalno se sprda.Last edited by mark !t zer0; 24-10-17, 22:24.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostTanak je ovaj Bilbao sa nekom timskom kosarkom, ali poimenicno respektabilna ekipa. Bas sjajna pobeda da se, podigne moral! NWG bas u formi.
Originally posted by mmajstor View Postbravo komsije, raduje podizanje timske forme. Sto nije igrao Samjuelson ili kako se vec zove?Last edited by mark !t zer0; 24-10-17, 22:32.sloboda ili ništa
Comment
-
-
Originally posted by colke995 View PostTanak je ovaj Bilbao sa nekom timskom kosarkom, ali poimenicno respektabilna ekipa. Bas sjajna pobeda da se, podigne moral! NWG bas u formi.
Comment
-
NWG posle malo tmurnog pocetka igra vrhunsku kosarku, a Miller je tu od samog pocetka. Bas sam odusevljen kako funkcionisu u napadu. U odbrani je Miller bas dosta klimav, ali da je jedini pa i da pricamo nesto. Videcemo Samuels kako ce izgledati, ali sumnjam da moze losije od Salica i Tomica. Sto se Novice tice, daleko je on od ozbiljne kosarke. Veceras je bio produktivan u napadu, ali je u odbrani cascavao ekipu prisustvom. Jbg, ne moze covek vise da igra u jakom ritmu, ali svaka mu cast sto i sa jednom nogom lik ostavi srce na terenu.
Ako Samuels ne ispadne bust i dobijemo sad Cibonu i otkinemo jos koju pobedu u narednim kolima, onda cu poceti da verujem o PO-u. O tituli cu mozda sanjati veceras kad budem legao da spavam.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by 011 View PostNaravno da se ima i tek ce se imati, jer je sns ekipa usla na velika vrata u klub. Jasno je sta sledi, a pokusaji spinovanja i manipalacije, i glumljenja zrtve nece proci.
Ne bi trebalo da budemo vasa briga, nego Dzile i Cedevita.
Comment
Comment